eski sevgiliye hain planlar

kizlar hemen cikacagim ama umarim iyisinizdir, ben de kotu hissediyorum gezegenler geri gidiyormus. Niye gidiyorsa dur durdugun yerde:)

Kaynananla seni çekiştiririm ona burdan cami cemaatından kp buluruz

süper olur valla. Bazen diyo zaten zengin olsun bi ayağı çukurda olsun ölsün hemen diye :)

Evlenir mi hiç sabah başka yerde öğlen başka yerde akşam başka yerde gezmelerde bu rahatlığı hayatta bırakmaz. Ben olsam bende bırakmam :)

Bugun benim de hain planlardan fikir gerekiyor, fikri olanlar lutfen yardimci olsunlar
icimde acaip intikam alma ihtiyaci hissediyorum nedendir bilinmez

Plan 1. Ailesinden birini arayıp adamı över gibi söveceksin nasıl mı şöyle ya mesela annesi arandı. Oğlunuz çok temiz kalpli iyi de bir insan ama o bulunduğu çevreye benim anladığım yadırgıyor sizi hiçbir zaman bir anne olarak görmediğini kendi de söylemişti ben inanmamıştım ama bende anladım onun kimseyi sevenediği ni

8. Ona onu zaten hiçbirzaman sevmediğini ve aşık olmadığını sevmeye kendini çok zorladığını ama zaten sevilmeye layık olmadığını söyle bu çok koyar

8. Tıkandım yemek yemem lazım çay koymam ve dizime kilitlenmem lazım aklıma geldikçe hain planlar yazarım ama elimizde güçlü doneler olması lazım neler yapabileceğimizle alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…