eski sevgiliye karşı kendini daha da küçük düşürmemek için ne yapmalı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dideg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dideg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2018
430
827
53
Aynı okuldayız, grup grup ders alıyoruz (online ders). Bu gruplar birkaç ayda bir değişiyor. Ve şansıma bu sefer aynı gruba düştük. Eski konumu hatırlayanlar olacaktır kendisinin şu an sevgilisi var. Beni ayrıldığımızda her yerden engelledi ben yine de ona ulaşmaya çalıştım. Kendimi çok küçük düşürdüm yani. Başta bir tanışma dersi oluyor gruptakilerin birbirini tanıması için sadece kendimizden bahsettiğimiz (ders sayılmıyor) kamera mikrofon açılıyor sohbet ediliyor. Muhtemelen çok mutluymuş gibi davranacak kahkahalar atacak sevgilisinden bahsedecek (kız arkadaşım var burada onunla vakit geçiriyorum genelde gibi şeyler söyleyecek) beni üzüp egosunu tatmin etmeye çalışacak. Kendimi daha da küçük düşürmek istemiyorum. Ne söylemem nasıl davranmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yokmuş gibi davranin gormezden gelin cnm çok da kafanıza takacak kadar gözünüzde büyütmeyin

Kimler gelip kimler gecicek boyle dusun. notr ol. gozunde buyutuyosun hic onemli bi sey degil bu. o da dunyadaki tek erkek degil neler neler var... :) dersini yap cik akisa birak

Sevgilisinden bahsetse bile sizi üzmeye çalışmak için olacağını nereden biliyorsunuz? Durumu siz kafanızda kuruyor ve büyütüyor olmayasınız? Hayatına birini alacak kadar aşmış yani bu durumu, siz de önemsemeyin üzerinize alınmayın.

Yokmuş gibi davranma. Gruptaki diğer insanlara davrandığın gibi davran.

Hoca sohbet için mikrofon açınca sevgilimi anlatılıyor

Sevgilisinden bahsedip kahkahalar atabilmek mi ? Hangi okulmuş bu yahu, böyle davranışlar hoş karşılanmaz benim bildiğim, kendisini küçük düşürmüş olur. Siz dersinize odaklanın dersle ilgili konuşun, güler yüzlü ve pozitif olun.
Üniversitede olan çoğunlukla orada kalıyor sanmayın ki şimdiki sevgilisiyle evlenip çoluk çocuğa karışacak... Böyle özenilesi çiftler vardır ama çok nadirdir...

Lütfen beni yanlış anlamayın ama sizi her yerden engelleyen insan sizinle hiç bir iletişimi olsun istemez. Yani sizi üzmek için özel bir çaba sarf etmez. Siz bu durumu üstünüze alınan taraf olursunuz.
Hiç bir bağı olmayan birisi derste konu dışı konuşup sevgilisini malzeme ediyorsa bu onu dersi kaynatmaya çalışan patavatsız biri yapar.
Olaya böyle yaklaşmalısınız bence alınacak bir şey yok.

Evet ben büyütüyor olabilirim. Beni üzmek için değil de kendi egosunu tatmin etmek için yapabilir. Çok egoist birisi, onun için veya sevgilisi olduğu için üzülmemden mutluluk duyacağını düşünüyorum

Tanışma dersi oluyor grubun birbirini ve hocayı tanıyabilmesi için

Gruptaki insanları ve hocayı tanımamız için tanışma dersleri var o ders full kendinden bahsediyorsun yaşamını anlatıyorsun
insan kendinden bahsettiği tanıttıgı bir ortamda ozel hayatını anlatmaz bence, anlatmamalı yani cunku soru sevgilin var mı degil, online fal seansı mı bu

Farzet ki yabancı, bu grup ders alacağınız ortamda tanıyacaksın onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…