Yokmuş gibi davranin gormezden gelin cnm çok da kafanıza takacak kadar gözünüzde büyütmeyinAynı okuldayız, grup grup ders alıyoruz (online ders). Bu gruplar birkaç ayda bir değişiyor. Ve şansıma bu sefer aynı gruba düştük. Eski konumu hatırlayanlar olacaktır kendisinin şu an sevgilisi var. Beni ayrıldığımızda her yerden engelledi ben yine de ona ulaşmaya çalıştım. Kendimi çok küçük düşürdüm yani. Bazı derslerde kamera mikrofon açılıyor hoca sohbet ediyor tanışma gibi şeyler oluyor. Muhtemelen kahkahalar atacak sevgilisinden bahsedecek beni üzmeye çalışacak. Kendimi daha da küçük düşürmek istemiyorum. Ne söylemem nasıl davranmam gerek?
Hoca sohbet için mikrofon açınca sevgilimi anlatılıyorAynı okuldayız, grup grup ders alıyoruz (online ders). Bu gruplar birkaç ayda bir değişiyor. Ve şansıma bu sefer aynı gruba düştük. Eski konumu hatırlayanlar olacaktır kendisinin şu an sevgilisi var. Beni ayrıldığımızda her yerden engelledi ben yine de ona ulaşmaya çalıştım. Kendimi çok küçük düşürdüm yani. Bazı derslerde kamera mikrofon açılıyor hoca sohbet ediyor tanışma gibi şeyler oluyor. Muhtemelen kahkahalar atacak sevgilisinden bahsedecek beni üzmeye çalışacak. Kendimi daha da küçük düşürmek istemiyorum. Ne söylemem nasıl davranmam gerek?
Sevgilisinden bahsedip kahkahalar atabilmek mi ? Hangi okulmuş bu yahu, böyle davranışlar hoş karşılanmaz benim bildiğim, kendisini küçük düşürmüş olur. Siz dersinize odaklanın dersle ilgili konuşun, güler yüzlü ve pozitif olun.Aynı okuldayız, grup grup ders alıyoruz (online ders). Bu gruplar birkaç ayda bir değişiyor. Ve şansıma bu sefer aynı gruba düştük. Eski konumu hatırlayanlar olacaktır kendisinin şu an sevgilisi var. Beni ayrıldığımızda her yerden engelledi ben yine de ona ulaşmaya çalıştım. Kendimi çok küçük düşürdüm yani. Bazı derslerde kamera mikrofon açılıyor hoca sohbet ediyor tanışma gibi şeyler oluyor. Muhtemelen kahkahalar atacak sevgilisinden bahsedecek beni üzmeye çalışacak. Kendimi daha da küçük düşürmek istemiyorum. Ne söylemem nasıl davranmam gerek?
Evet ben büyütüyor olabilirim. Beni üzmek için değil de kendi egosunu tatmin etmek için yapabilir. Çok egoist birisi, onun için veya sevgilisi olduğu için üzülmemden mutluluk duyacağını düşünüyorumSevgilisinden bahsetse bile sizi üzmeye çalışmak için olacağını nereden biliyorsunuz? Durumu siz kafanızda kuruyor ve büyütüyor olmayasınız? Hayatına birini alacak kadar aşmış yani bu durumu, siz de önemsemeyin üzerinize alınmayın.
Gruptaki insanları ve hocayı tanımamız için tanışma dersleri var o ders full kendinden bahsediyorsun yaşamını anlatıyorsunHoca sohbet için mikrofon açınca sevgilimi anlatılıyor
Tanışma dersi oluyor grubun birbirini ve hocayı tanıyabilmesi içinSevgilisinden bahsedip kahkahalar atabilmek mi ? Hangi okulmuş bu yahu, böyle davranışlar hoş karşılanmaz benim bildiğim, kendisini küçük düşürmüş olur. Siz dersinize odaklanın dersle ilgili konuşun, güler yüzlü ve pozitif olun.
Üniversitede olan çoğunlukla orada kalıyor sanmayın ki şimdiki sevgilisiyle evlenip çoluk çocuğa karışacak... Böyle özenilesi çiftler vardır ama çok nadirdir...
insan kendinden bahsettiği tanıttıgı bir ortamda ozel hayatını anlatmaz bence, anlatmamalı yani cunku soru sevgilin var mı degil, online fal seansı mı buGruptaki insanları ve hocayı tanımamız için tanışma dersleri var o ders full kendinden bahsediyorsun yaşamını anlatıyorsun
Farzet ki yabancı, bu grup ders alacağınız ortamda tanıyacaksın onu.Aynı okuldayız, grup grup ders alıyoruz (online ders). Bu gruplar birkaç ayda bir değişiyor. Ve şansıma bu sefer aynı gruba düştük. Eski konumu hatırlayanlar olacaktır kendisinin şu an sevgilisi var. Beni ayrıldığımızda her yerden engelledi ben yine de ona ulaşmaya çalıştım. Kendimi çok küçük düşürdüm yani. Bazı derslerde kamera mikrofon açılıyor hoca sohbet ediyor tanışma gibi şeyler oluyor. Muhtemelen kahkahalar atacak sevgilisinden bahsedecek beni üzmeye çalışacak. Kendimi daha da küçük düşürmek istemiyorum. Ne söylemem nasıl davranmam gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?