Eski sevgiliyi döndürmenin garanti yolları

kitap okumadım ama eski sevgililerim arardı

ben geri dönünce mutlu olurlardı sonra tekrar terk ederdim
ulan bildiğin manyaktım ya

Benimde 3 aylik bir iliskim oldu baslangicta hersey cok guzeldi gunde iki kere gorusmek istiyordu ariyordu surekli . Sonralari bana sogumus gibi geldigi icin surekli birseymi var diye soruyordum en sonunda uc hafta once ayrilmak istedi o gece cok agladim diger gun aradim o da ayrilmak istedigini soyledigi icin pisman oldugunu soyledi gorustuk baristik ama ayni davranislari devam etti dahada soguk davranmaya basladi sabahlari gunaydin geceleri iyi geceler yaziyordu gun icinde bir kac cumle mesajlasiyoduk ben gorusmeyi teklif ediyordum bir hafta gecti dayanamadim feryat figan aglayarak ayrildim geri yazar sandim yazmadi o aksam heryetden sildim sonraki gun beni erkek bir arkadasimla gordu o da cikardi takipten bir daha adimi duymak istemedigini soylemis ortak arkadasimiza surekli ayni yerlerde karsilasiyoruz arkadaslari gelip konusuyo ama o yuzume bile bakmiyor ne yapmaliyim geri donermi adim atmalimiyim

Yaklaşık olarak 1 yıl önce kısa bir ayrılıktan sonra onu geri kazandım. Paylaşmıştım sizinle. Bir yıl ne yaşadık biliyor musunuz? İlk zamanlar ikimiz de özellikle o mutluluk aşk naraları atarak aşkımızı dile gitriyordu. iyi ki vazgeçmemişsin, iyi ki yine birlikta olmuşuz diyordu. Başta ona gerçekten çok inandım. Hatta bence gerçekten çok dürüsttü ve gerçekten çok mutluydu. Bu arada geçen cuma ayrıldık yani daha çok yeni. Bu arada bu bir yıl içinde ki biliyorum hata benim ona ondan vazgeçemeyeceğimi, onsuz yaşayamayacağımı onu canımdan bile çok sevdiğimi defalarca söyledim ve davranışlarımla çok açık ifade ettim. Ne oldu biliyo musunuz? O bana bağlı nazik adam gitti, sen nasıl olsa benden vazgeçemiyorsun ben de sana istediğimi yaparım modunda bi adam geldi yerine. Beni her fırsatta azarladı, kırdı zaman zaman duygusal olarak kullandı ve sömürdü. sadece kendi ihtiyaçları önemli oldu. benimkiler önemsiz kaprislermiş gibi davranışa maruz kaldı. Hep beni bırakmakla tehdit etti. Başlangıçta yapma etme diyordum. Ama geçen cuma artık canıma tak etti, içimde ne varsa kustum, ona küfür bile ettim, utanmadan kapı orda dedi. Çarptım kapıyı çıktım.
Biz toplamda 6 yıl birlikte olduk. hep mutlu olduk o da ben de, hep saygılıydık, ne olduysa son bir kaç ayda oldu. İki tahminim var, birincisi başka bir kadın olasılığı ve kendini suçlu hissetmemek için ilişkiyi benim bitirmemi sağlayacak şekilde davrandı, yani bir taktikdi. İkincisi belki de geri almanın pek bir faydası yok eski sevgiliyi, yani bardak kırılınca eski haline belki de gerçekten dönmüyor.
Çok uzun yazdım, kusura bakmayın ama, ama şu anda ben de ikilem içindeyim çünkü son zamanlarda benim de hayatım çok çekilmez olmuştu, ne desem batıyor, ne söylesem tersliyordu. Bu davranışı canınızdan çok sevdiğiniz birinden görmek çok acı veriyor. iyi mi oldu bilmiyorum enson konuşmamızda bütün ipleri kopardım, şimdi acıdan aşkımdan sevgimden sürensem bile ona söylediklerim yüzünden geri gelse bile bir ilişki yaşayamam. Çok acı veriyor ama öte taraftan da bir rahatlık hissediyorum. Canım çok yanıyor, çok özlüyorum ama birlikteyken çok daha mutsuzdum sanırım.
uzun lafın kısası; hata ettim bittiğinde bırakacaktım, uzatmaların başarılı olduğunu düşünmüyorum artık. belki de o zaman bıraksaydım işin peşini, 1 yıl kayıp olmayacaktı.
Sevgiler,

Bu kitabı alıp okudunuz mu cidden . E- kitap olduğu için parayı versekte sanki pc ye inmeyecek gibi geliyor bana. Para boşa ğitmesin sonra

Merhaba,
Yeni gelişmeler için yazayım dedim. Ondan ayrıldıktan sonra hemen bir psikolokla görüşmeye başladım, çünkü kendi başıma atlatamayacağımı düşündüm. Tedavi iyi gidiyordu, düne kadar. Dün öğlen üzeri cidden bunu fiziksel olarak hissettim o aklıma gelince burnumun direği sızladı ve ani kararla onu aradım. Çok ilginçti. Önce beni çok kırdın kalbimi paramparça ettin dedi ama sesi bir o kadar da özlem doluydu. Biraz üstüne gittim, iyi misin bensiz diye, önce direndi sonra değilim dedi, özledim seni dedi. 2 saate yakın konuştuk ve tekrar başlamaya karar verdik. Biliyorum bunun bana ne kadar zarar vereceğini ama olmuyor işte birbirimizi ne kadar üzsek de ne kadar kırsak da ayrı kalamıyoruz. Bunu ilişkimizi yakından bilen bir arkadaşımla paylaştım, bana sen kızım salaksın dedi. Aynı şeyleri yaşayıp kendine yine zarar vereceksin, toparlanman daha da zorlaşacak dedi.
Kim bilir belki ben de bu sefer yaptığım hataları tekrarlamam ve daha mutlu ve huzurlu oluruz.
Bildiğim tek şey onunla ne olursa olsun , onsuz olduğumdan çok daha mutluyum, onunla olan mutsuz zamanlarım bile onsuz olduğum zamanlarda yaşadığım mutsuzluğun yanında hiç kalıyor.
Biliyorum ki o da bensiz yapamıyor. Bunu bilmek bile güzel,
İçimde kuşu korku yok mu ? Var !!!!! Hem de çok ama dediğim gibi şimdi daha mutluyum.
İnşallah bu hep böyle devam eder ve mutluluğumuız bozulmaz
sevgiler,

Duygusal boşluğumdan mıdır yeni bir ayrılık yaşadığım için midir "yeniden başlamaya karar verdik" cümlesini kendim yaşadım gibi okudum içim titreyerek. Belki de ben de bu cümleyi söylemek istiyorum bilmiyorum. Umarım mutlu olursunuz en önemlisi huzurlu bir ilişki olsun.
ekrar

Ayrılık sürecinde çok duygusal yaşıyoruz. Mantıklı olmaya çalıştıkça duygusallığın içinde boğuluyoruz. O yokken de vardık biz. En azından böyle düğünürsek bir nebze rahatlatıcı olur belki. Ama en çok koyan onca güzel şey söylenen söz nasıl yaşanmamış gibi söylenmemiş gibi oluveriyor. Kendimizi çok çabuk mu teslim ediyoruz ? İlişkiyi yaşamak o anda tadını çıkarmak teslimiyet mi? Siz çabalasanız da arasanız da mesaj atsanız da gelmeyen gelmez. Hiçbirşey yapmadan da gelebilir o insan. Kendinize vakit ayırın kendinizi düşünün zor ama yapın...

Ya arkadaşlar allah aşkına terk ettiyse eğer sizi sevmiyor demektir. Sizi sevmeyen bir insanı geri döndürmek acizliktir zavallılıktır. Lütfen kendinize gelin ve kendinizi asla ezdirmeyin

Bu kitabı alıp okudunuz mu cidden . E- kitap olduğu için parayı versekte sanki pc ye inmeyecek gibi geliyor bana. Para boşa ğitmesin sonra

çok sevdiğim ama hiç tanımadığım bi ablamın çevirdiği bu kitabın orjinalinin özeti var bende. boşuna para vermeyin. zaten mantık hep aynı. isterseniz buraya kopyalayabilir ya da özelden atabilirim.

30 sayfalık bir özet :) benim çok işime yaradı. aslında hep bildiğimiz ama kulak arkası ettiğimiz bilgiler. ilikideyken bu özeti okusam hayatım değişirdi. yine değişti. kendime güvenli mutlu bir kadın olmaya çalışıyorum büyük ölçüde de oldum ama daha yolum var. artık dönmese de olur :)

Son düzenleme:
Atabilir misiniz?

Bana da atabilir misiniz özeti rica etsem ?

Bana da atabilir misiniz özeti

Ben de rica ediyorum bu özeti mümkün müdür?

Kizlar ben ozeti atarim herkese sorun degil de benim demek istedigim o ozet size kaybettiginiz ozguveninizi kazanmakta yardimci olacak. Ben yaptim hepsini, eskisi donmedi ama yenileri geldi :) isteyenler ozelden mail atarsa yollarim

Mesajını alıp başka forumlara kopyalayabilir miyim?hatta bu konuda yeni başlık açıp bu yazdıklarını oraya kopyalamak istiyorum.

Lutfen bende istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…