- Konu Sahibi seymacemal
-
nasıl başardın paylaşır mısın bunu bizimle deMarhaba,
İşte mutluluk bu. :) Onu geri aldım, konuştuk. Biraz uzun sürdü ama başardım. Şimdilik herşey iyi gidiyor, birbirimize anlayışlı davranıyoruz. Umarım hep böyle olur :)
Sevgiyel kalın
ne sebepten ayrılmıştınız canım ve ne kadar süre uğraştın neler yaptın tekrar döndürmek için paylaşır mısın ?çok şükür ben kavuştum biraz uğraştım canım yandı ama değdi :) şimdi meleğimi bekliyorum 3 ay sonra kucağıma alacağım Allah'ın izniyle. darısı sizlerin başına
İşin sırrı bu kitaptki taktiklerde saklıymış meğer:nasıl başardın paylaşır mısın bunu bizimle de
Aldın mı bu kitabi ..İşin sırrı bu kitaptki taktiklerde saklıymış meğer:
Evet aldım pdf formatında dijital bir e-kitap,yani internetten bilgisayar yada cep telefonuna indirerek okuyorsun,onun bilinçaltını nasıl etkileneceğini öğreniyorsun yani ben denedim işe yaradı,şimdi tekrar beraberiz.Aldın mı bu kitabi ..
Bir kitap okudum ve hayatım değişti arkadaşlar. Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları.Adı üstünde garantili. Benim gibi ayrılık acısını yaşayanların mutlaka yararlanması gereken muhteşem bir kaynak. Artık bir araya gelmemize imkansız gözle bakarken bir anda herşey değişti. Meğer ne çok şey bilmiyormuşum. Eski sevgilim bana evlenme teklif etti. Şu anda hiç olmadığımız kadar mutluyuz. Hayat kısa arkadaşlar neden boş yere acı çekesiniz mutlu olmak varken. Herkese tavsiye ediyorum. Bi inceleyin derim ben. Fiyatı 72 tl ama yanında 3 adet bonus ürün de var. Bence kesinlikle değer.Buradan inceleyin
İnan su anda actım forumu ve aynı sekılde okudumSaat 4:28 giden sevgiliyi öldürmenin yolları diye okudum başlığıuykum geldi galiba
Arkadaşlar bir yillik erkek arkadasim son iki haftası bana soğuktu sonra tartıştık ben arar diye bir hafta bekledim hatalıydı özür dileyecek diye yeni birini bulmuş benim ayrıldığım gün kiza ev tutmuş falan bir hafta sonra ben dayanamadım aradim deli gibi kapisnn önüne gittim sevgilim var dedi inanmadım kiza yazdım cidden doğruymuş beni kizim yannda aradı seviyorum evlenecem bu kızla özür dile falan dedi ben soklarda iki hafta oldu nasıl davranacak bilemiyorum ortak arkadaşlarımızla kusuz zaten ilk onları aradim ama onlarda taviz vermedi
Sana bir şaşırdım hadi o kızın nasıl basireti bağlanmış anlamadım. Bir başkasını bıraktıgı gün diğeri olmuş hiç mi acaba bir başkası icinde beni bırakır demedi ilginçArkadaşlar bir yillik erkek arkadasim son iki haftası bana soğuktu sonra tartıştık ben arar diye bir hafta bekledim hatalıydı özür dileyecek diye yeni birini bulmuş benim ayrıldığım gün kiza ev tutmuş falan bir hafta sonra ben dayanamadım aradim deli gibi kapisnn önüne gittim sevgilim var dedi inanmadım kiza yazdım cidden doğruymuş beni kizim yannda aradı seviyorum evlenecem bu kızla özür dile falan dedi ben soklarda iki hafta oldu nasıl davranacak bilemiyorum ortak arkadaşlarımızla kusuz zaten ilk onları aradim ama onlarda taviz vermedi
Sana bir şaşırdım hadi o kızın nasıl basireti bağlanmış anlamadım. Bir başkasını bıraktıgı gün diğeri olmuş hiç mi acaba bir başkası icinde beni bırakır demedi ilginç
Oyle olmasi daha kotu degil mi adamin iki kisiyle birlikte oldugunu goruyor ve evlilik icin ona guvenebiliyor bugun ona yapti yarin bana da yapabilir ihtimali hic gelmiyor mu acaba aklina.bence o kişi daha önceden de vardır, aklıma başka bir ihtimal gelmiyor.
Oyle olmasi daha kotu degil mi adamin iki kisiyle birlikte oldugunu goruyor ve evlilik icin ona guvenebiliyor bugun ona yapti yarin bana da yapabilir ihtimali hic gelmiyor mu acaba aklina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?