Eski sevgiliyi döndürmenin garanti yolları

Marhaba,
İşte mutluluk bu. :) Onu geri aldım, konuştuk. Biraz uzun sürdü ama başardım. Şimdilik herşey iyi gidiyor, birbirimize anlayışlı davranıyoruz. Umarım hep böyle olur :)
Sevgiyel kalın
nasıl başardın paylaşır mısın bunu bizimle de

çok şükür ben kavuştum biraz uğraştım canım yandı ama değdi :) şimdi meleğimi bekliyorum 3 ay sonra kucağıma alacağım Allah'ın izniyle. darısı sizlerin başına
ne sebepten ayrılmıştınız canım ve ne kadar süre uğraştın neler yaptın tekrar döndürmek için paylaşır mısın ?

Aldın mı bu kitabi ..
Evet aldım pdf formatında dijital bir e-kitap,yani internetten bilgisayar yada cep telefonuna indirerek okuyorsun,onun bilinçaltını nasıl etkileneceğini öğreniyorsun yani ben denedim işe yaradı,şimdi tekrar beraberiz.

Bir kitap okudum ve hayatım değişti arkadaşlar. Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları.Adı üstünde garantili. Benim gibi ayrılık acısını yaşayanların mutlaka yararlanması gereken muhteşem bir kaynak. Artık bir araya gelmemize imkansız gözle bakarken bir anda herşey değişti. Meğer ne çok şey bilmiyormuşum. Eski sevgilim bana evlenme teklif etti. Şu anda hiç olmadığımız kadar mutluyuz. Hayat kısa arkadaşlar neden boş yere acı çekesiniz mutlu olmak varken. Herkese tavsiye ediyorum. Bi inceleyin derim ben. Fiyatı 72 tl ama yanında 3 adet bonus ürün de var. Bence kesinlikle değer.Buradan inceleyin

Konuştuk onunla, hatalarımı daha doğrusu nelerin onu kötü hissettirdiğini ve nedenlerini anlattı. Mantıklıydı, ama işler o kadar da güzel gitmedi sonrasında, özür dileyen bendim ve o bunu koz olarak kullandı, yasaklar mesafeler koydu, karışma bana dedi. Önce peki dedim ama sonra baktım ki bunları kendine avantaja çevirmeye başlamış, ilişkinin sorumluluğunu tamamen üstünden atmaya çalışıyor, dur dedim ve tahmin edersiniz ki yine ayrıldık, şimdi arkadaş olarak kalalım diye baskı yapıyor. HAYIR. Hala çok seviyorum hala kıyamıyorum ama arkadaş kalmak bana göre değil. Acı çekmiyor muyum? Çok çekiyorum hayatın anlamı bir anda bitti gibi , iyileşeceğim biliyorum, tek dayanamayacağımı düşündüğüm şey onu bir başkasıyla görmek, bu nedenle de mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum, ama çok çok çok özlüyorum......
Hayat ne getirir bilmiyorum ama dileğim şöyle; bana öyle bir aşk ver ki onun aşkını unutayım :) Bana böyle bir aşk gelirse acı biter. Biter mi arkadaşlar?
Sevgiler,

Bir kitap okudum ve hayatım değişti arkadaşlar. Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları.Adı üstünde garantili. Benim gibi ayrılık acısını yaşayanların mutlaka yararlanması gereken muhteşem bir kaynak. Artık bir araya gelmemize imkansız gözle bakarken bir anda herşey değişti. Meğer ne çok şey bilmiyormuşum. Eski sevgilim bana evlenme teklif etti. Şu anda hiç olmadığımız kadar mutluyuz. Hayat kısa arkadaşlar neden boş yere acı çekesiniz mutlu olmak varken. Herkese tavsiye ediyorum. Bi inceleyin derim ben http://tinyurl.com/hajg5bt

Neden reklam.yapiyorsunuz ustelik mesajlariniz gorunmuyordur diye tekrar tekrar yaziyorsunuz. İnsanlarin duygulariyla oynamayin sirf kitap para kazansin diye insanlari umitlendirmeyin. Yazik gunah gercekten . bu bir kaderdir isteyen adamda kadinda br bahanesini bir yol bulur doner bunu okuyunca ne olacak cesaretmi geliyor zaten sirf donsun diye her gun yalvaran mesajlar yolluyoruz donmuyor yollamayip kenara cekiliyoruz bu sefer gozden irak oldukca unutup gidiyor napalim daha nasil adim attiralim kitabi cogu okuyanlarda hicbir ise yaramadigini soylemis zaten sadece ayrilik acisini hafifletip normallestiriyormus. O ise yariyor yazanlarda yine sizin kendi hesaplariniz cok belli yani

Bir kitapla dönülecek olsa ohoo hiç acı neyim kalmaz. Tekrar tekrar reklam yapan kişilerle aktif tutulmaya çalışılmış konu. Aklın yolu bir bazen bitiyor istemesek bile bitiyor sadece kabullenmek gerekiyor. Dönecek olan zaten dönüyor dönmeyecek olana da 72 tl lik kitap bir işe yaramaz.

Arkadaşlar bir yillik erkek arkadasim son iki haftası bana soğuktu sonra tartıştık ben arar diye bir hafta bekledim hatalıydı özür dileyecek diye yeni birini bulmuş benim ayrıldığım gün kiza ev tutmuş falan bir hafta sonra ben dayanamadım aradim deli gibi kapisnn önüne gittim sevgilim var dedi inanmadım kiza yazdım cidden doğruymuş beni kizim yannda aradı seviyorum evlenecem bu kızla özür dile falan dedi ben soklarda iki hafta oldu nasıl davranacak bilemiyorum ortak arkadaşlarımızla kusuz zaten ilk onları aradim ama onlarda taviz vermedi

''eviyorum evlenecem bu kızla özür dile'' şok oldum cidden. kusura bakmayında sizi garanti sevmiyor. çok afedersiniz ama oha yani. Hiçmi kadınlık gururunuz acımadı ??? ben olsam bırakın buraya onunla ilgili problemimi yazmak, onun adını bile bir daha anmazdım.

Sana bir şaşırdım hadi o kızın nasıl basireti bağlanmış anlamadım. Bir başkasını bıraktıgı gün diğeri olmuş hiç mi acaba bir başkası icinde beni bırakır demedi ilginç

Sana bir şaşırdım hadi o kızın nasıl basireti bağlanmış anlamadım. Bir başkasını bıraktıgı gün diğeri olmuş hiç mi acaba bir başkası icinde beni bırakır demedi ilginç

bence o kişi daha önceden de vardır, aklıma başka bir ihtimal gelmiyor.

bence o kişi daha önceden de vardır, aklıma başka bir ihtimal gelmiyor.
Oyle olmasi daha kotu degil mi adamin iki kisiyle birlikte oldugunu goruyor ve evlilik icin ona guvenebiliyor bugun ona yapti yarin bana da yapabilir ihtimali hic gelmiyor mu acaba aklina.

Oyle olmasi daha kotu degil mi adamin iki kisiyle birlikte oldugunu goruyor ve evlilik icin ona guvenebiliyor bugun ona yapti yarin bana da yapabilir ihtimali hic gelmiyor mu acaba aklina.

aynen , herşeyi geçtim, 'ben onu seviyorum ondan özür dile ' kısmında olay bitmiş zaten. Bir erkek değer verdiği insana böyle bir laf kullanırmı ? çoktan silmiş zaten

İlk aşkım ilk sevgilimdi 7ay çıktık ayrılalı 4 gün oldu önce birkaç gün konuştuk sonra konuşma kesildi bana sen çok iyi bir bayansın güzelsin elinde işin var kendine gel beni bırak dedi yalvatdım mesaj attım olmadı şimdi mesaj atmıyorum o da 2 gündür bana yazmıyor. Bana döner mi acaba yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum cumartesibuluşup eşyalarını vericem

Bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…