tatlım sevgliler ayrılınca birbirleri ile msn facebook gibi çocukça iletişim yolları ile haberleşmemeliler. ben sevgilimle ayrıldığımda msnden ve face den engellemiştim, ama bunu tamamen ayrılmak için değil, benimle daha olgun bi şekilde iletişim kursun diye yapmıştım. tabi o gerizekalı olduğu için dumanla bile haberleşmedi benimle :))
neyse şu ortak arkadaş mevzusu can sıkıcı. benim başıma geleni anlatayım, ben sevgilimden ayrılınca başka bi erkek (arkadaşım) çok destek oldu bana, hatta ben çok üzgündüm ve sabah akşam beraber takılıyorduk. ama bu çocuğun o zamanlar takıldığı, hatta sevdiği bi kız vardı, yani biz çocukla bildiğin kankaydık. ama bizi böyle gören arkadaşı, eski sevglime beni başkaları ile SAMİMİ gördüğünü söylemiş, orda çocuğun bantlar kopmuş bbeni silmiş falan filan. ama ben o çocukla takıldığım için bi gün olsun pişman olmadım çünkü beni buna o mecbur etti, ben ağlarken yanımda değildi çünkü.
ortak arkadaşın da senin hakkında bişeyleri ona yanlış aktarırsa kötü olur, o çocukla muhabbeti kes bence. eski sevglinle olan tüm bağlarını kopar, hiç bişekilde haberin gitmesin ona, sen de ondan haber alma. eğer kara haber olursa tez duyulur zaten, ve çocuk gerçekten adamsa bi yolunu bulur seni tekrar elde eder, yani gönlünü alır biraraya gelirsiniz. ama o zamana kadar ondan haber almak seni yıpratır sadece, iyi veya kötü onun hakkında hiç bişey öğrenmemeye çalış. sadece o çabalasın senin için, sen çabalama, acıma, nefret de etme.
kendimden de bahsedeyim, ben ondan haber almamak için kendi arkadaşlarımla bile görüşemez oldum, ama benim durumum biraz daha vahim. 1 sene oldu ama onun bi başkasıyla birlikte olduğunu duymaktan çok korkuyorum, ve bu yüzden etrafıma bakmadan geziyorum, karşılaşma ihtimalimiz olan yerlere girmiyorum bile.. neyse hayırlı olsun başa gelen çekilir..
benden baska biri olmadigini iddia edemiyorum acikcasiama arkadasina yemin ettirmistim ben oyle bisey yok dedi, gercekten guvenmiyorum olabilr cunku burda boyle deyip sonra sevgili yapani cok gorduk kisa bi sure icinde. ama soyle bisey var. benim yakin bi arkadasim da ekliydi onda, ayrildiktan 15 gun sonra ben sildim onu arkadasimin face'inden. ya degmeyecegini adim kadar biliyorum.boyle biseyi insan insana,sevdigim dedigi insana nasil yapar ya. zaten ailesi burda kaliyor,kendi farkli sehirde okuyor ama yakin buraya. canimdan can kopuyo. dayanamiyorum ya biktim artik,vizeler sinavlar caliSamiyorum,konsantre olamiyorum
ileride bu adam için üzüldüğüne ve en önemlisi de sınavlarına çalışamadığın için büyük pişmanlık duyacaksın.Ha bu adama değer diyorsan çalışma
Kendini toplamaya çalış ne bileyim arkadaşlarınla dışarı çık gez.ilgilenicek bişeyler bull.Ve o yakın arkadaşı olan kişiylede çok faazla konuşma sana onu hatıratıyordur byük ihtimalle.Zamanla daha da az acıyacak canınn.Bir gün bambaşka birine birşeyler hissetmeye başladığında da tamamen biitiicek.Ama sana tavsiye bir sonraki ilşkinde çok dikkat et.İyice bir adamı tanımadan duygularına hemen yenilme.
değişiyor insanlar, iyice tanımak diye bir şey yok ki..
tamam da değişecek insan en bbaşta bir yerde patlak verir.Bu adamında mutlaka yanlışları olmuştur.Davranış şekli ayrılma biçimi bir kere hoş değil.yani başka sinyaller vermiştir bu olay yaşanmadan önce mutlaka..
tamam da değişecek insan en bbaşta bir yerde patlak verir.Bu adamında mutlaka yanlışları olmuştur.Davranış şekli ayrılma biçimi bir kere hoş değil.yani başka sinyaller vermiştir bu olay yaşanmadan önce mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?