eski sevgiliyi takip etmek daha mi yaralar,yardim edin!!

jelibon1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
543
1
0
Adana
kızlar merhaba.sevgilimle ayriyiz su anda.zorlu bi donemdeydik,bitti,sikildim bunaldim olmuyo anlasmiycaz, kangrense kesip atacaksin ayrilacagiz ve bi daha hic birlesmiycez falan dedi. art arda bunlari dedi.sanki karsimdaki insan o sevdigim adam degildi daha neler neler dedi o kadar yaraladi ki beni. onla harcadigim butun vaktime emeklerime aciyorum simdi. ve 2 ay olmasina ragmen gozyasim hic dinmedi. Allahim ona oyle cektirsin ki ahlarim omur boyu pesini birakmasin adimi ana ana inlesin insallah. gercekten icimin ne kadar yandigini anlatamam. simdi size danismak istedigim iki konu var: 1.si,onun en yakin arkadasi benim de arkadasim.hatta ayni yerde oturuyoruz hepimiz de:S neyse. beni terkeden o seref yoksunu insan beni ayrildigi gun face'den engelledi sildi,yani geri donmeyecek gibi hayatindan,haber alacagi gorecegi her yerden sildi engelledi.ben de cakma bi face den ekledim takip ediyorum..oyle paylasim yapmiyor,begendigi seyler,sozler oluyor ama onlar bile ayrilga cok sevinmis oldugunu gosteriyor, icimi daha da yakmaktan baska bisey yapmiyo bu olay.napmaliyim sizce.? benim gibi olanlar,zamaninda yapmis olanlar vs var mi.bide bundan bi kac yil sonra ne durumda olacak bunu da cok merak ediyorum ben.boyle yani.
diger yardim istedgm konu ise,yakin arkadasyla gorusup gorusmeme olayi,onla gorustugumuzde mutlu gozukmeye calisiyorum.arada agzimi yokluyo biri var mi diye,ben de biryle konusuyorum diye yalan uydurdum ama pek bilmiyorum daha yeni ayriliktan ciktim sonuccta dedim onun en yakin arkadasna. o da bana dedi iste "gecmise takili kalma,iyi bi insansa devam et kacirma" dedi. napayim ya sizce bilmiyorum.unutmak istiyorum evet,ama siz bi kac sene sonra ne olacagini dusunmeden aninda sildiniz mi engellediniz mi yani icinizde hic mi merak olmadi. burda yazilanlar benim icin cok onemli kizlar,herkese tum ictenligimle ve yasadigim seylerden ornekler vererek yazmaya calisiyorum,siz de bi seyler soyleyn nolur!

bu kadar kolay sildiğine göre her yerden başka biri vardır muhtemelen

canımm o senden çoktan vazgeçmiş...beddua ettiğine göre büyük ihtimalle onu baş tacı ettin ve çok emek vermişsindir,bir dediğini iki etmezsin ama gözünde sıfıra düşersin..yani çizgide tutmak lazım ilişkiyi yoksa bi taraf vazgeçen taraf oluyor..bazı erkekler vurdum duymaz..bitirdiği,seni başından attığı yerde kalırsın..ama o hayatına devam eder...sen acı çekersin..topla kendini sana değer vermeyen biri için üzme kendini..

onu hala merak etmen,facebookuna sızman doğal bir davranış,ama o sayfada göreceğin herşey sana daha çok acı vermekten başka bi işe yaramayacaktır.eğer daha fazla acı çekmek istemiyosan,artık onu kontrol etmemeli ve kendi hayatına bakmalısın.onun listesinde olduğun sürece sık sık oraya bakarsın,her baktığında acın büyür büyür ve unutmak iyice imkansızlaşır. bence kendine bu kadar acı çektirme,onunla ilgili hiçbişeye bakma,başka şeylere odaklan ve onu tez zamanda unut canım. akışına bırak bakalım. :44:

benden baska biri olmadigini iddia edemiyorum acikcasi ama arkadasina yemin ettirmistim ben oyle bisey yok dedi, gercekten guvenmiyorum olabilr cunku burda boyle deyip sonra sevgili yapani cok gorduk kisa bi sure icinde. ama soyle bisey var. benim yakin bi arkadasim da ekliydi onda, ayrildiktan 15 gun sonra ben sildim onu arkadasimin face'inden. ya degmeyecegini adim kadar biliyorum.boyle biseyi insan insana,sevdigim dedigi insana nasil yapar ya. zaten ailesi burda kaliyor,kendi farkli sehirde okuyor ama yakin buraya. canimdan can kopuyo. dayanamiyorum ya biktim artik,vizeler sinavlar caliSamiyorum,konsantre olamiyorum

heh yani su da baska bi olay,kimseyi sevmek istemiyorm,30 yasima kadar (kendisi 21 yasinda su an) kimse olmayacak hayatimda, o zaman da evlenrim iste bilmem ne bilmem ne.. kimseye sorumlulgu olmasin istyomus vs off :S Allah gorsun ne diyeym ya. kalbim sokuluyo yerinden. Kurban oldugum Rabbim sabir versin ya. su adami pisman etsin yaptiklarina..

tatlım sevgliler ayrılınca birbirleri ile msn facebook gibi çocukça iletişim yolları ile haberleşmemeliler. ben sevgilimle ayrıldığımda msnden ve face den engellemiştim, ama bunu tamamen ayrılmak için değil, benimle daha olgun bi şekilde iletişim kursun diye yapmıştım. tabi o gerizekalı olduğu için dumanla bile haberleşmedi benimle :))

neyse şu ortak arkadaş mevzusu can sıkıcı. benim başıma geleni anlatayım, ben sevgilimden ayrılınca başka bi erkek (arkadaşım) çok destek oldu bana, hatta ben çok üzgündüm ve sabah akşam beraber takılıyorduk. ama bu çocuğun o zamanlar takıldığı, hatta sevdiği bi kız vardı, yani biz çocukla bildiğin kankaydık. ama bizi böyle gören arkadaşı, eski sevglime beni başkaları ile SAMİMİ gördüğünü söylemiş, orda çocuğun bantlar kopmuş bbeni silmiş falan filan. ama ben o çocukla takıldığım için bi gün olsun pişman olmadım çünkü beni buna o mecbur etti, ben ağlarken yanımda değildi çünkü.

ortak arkadaşın da senin hakkında bişeyleri ona yanlış aktarırsa kötü olur, o çocukla muhabbeti kes bence. eski sevglinle olan tüm bağlarını kopar, hiç bişekilde haberin gitmesin ona, sen de ondan haber alma. eğer kara haber olursa tez duyulur zaten, ve çocuk gerçekten adamsa bi yolunu bulur seni tekrar elde eder, yani gönlünü alır biraraya gelirsiniz. ama o zamana kadar ondan haber almak seni yıpratır sadece, iyi veya kötü onun hakkında hiç bişey öğrenmemeye çalış. sadece o çabalasın senin için, sen çabalama, acıma, nefret de etme.

kendimden de bahsedeyim, ben ondan haber almamak için kendi arkadaşlarımla bile görüşemez oldum, ama benim durumum biraz daha vahim. 1 sene oldu ama onun bi başkasıyla birlikte olduğunu duymaktan çok korkuyorum, ve bu yüzden etrafıma bakmadan geziyorum, karşılaşma ihtimalimiz olan yerlere girmiyorum bile.. neyse hayırlı olsun başa gelen çekilir..

basa gelen cekilir,dogru,cekmesek ne yapicaz oldurmeyen bi aci bu,surunduruyo mu guclendiriyo mu anlayamadigim cinsten bir seyy( acikcasi,onun arkadasi ondan serefli bi insan gercekten buna inaniyorum. ama bana "devam et,cocugu kacirma"falan dmesi hic hos olmadi gercekten.emir veriliyo bi yerlerden,unutmam icin her turlu sey yapiliyor,dilimde ahlar,dualar hep var..icim hala aciyo. ve seni cok iyi anliyorum. hayatina birini aldigini duyarsam naparimm( allahim tahammul edemiyorum ya. bunu da arkadasi soylemez,face'de gorurum ben. gercekten serefli bi adam olsa,icinde Allah korkusu olsa bana bu seklde davranmazdi.nasil mutlu olayim nasil ya off...burda aci ceken herkesten dua istiyorum,birinin duasi kabul olur,bana faydasi olur.ben herkese ediyorum

ileride bu adam için üzüldüğüne ve en önemlisi de sınavlarına çalışamadığın için büyük pişmanlık duyacaksın.Ha bu adama değer diyorsan çalışma

Kendini toplamaya çalış ne bileyim arkadaşlarınla dışarı çık gez.ilgilenicek bişeyler bull.Ve o yakın arkadaşı olan kişiylede çok faazla konuşma sana onu hatıratıyordur byük ihtimalle.Zamanla daha da az acıyacak canınn.Bir gün bambaşka birine birşeyler hissetmeye başladığında da tamamen biitiicek.Ama sana tavsiye bir sonraki ilşkinde çok dikkat et.İyice bir adamı tanımadan duygularına hemen yenilme.

değişiyor insanlar, iyice tanımak diye bir şey yok ki..

kesınlıkle sahte hesabından sıl engelle hiçbir şekilde iletişime gırme..
en yakın arkadasıyla da gorusme...konustugum bırı var dıyerek ıyı yapmıssın buarada

değişiyor insanlar, iyice tanımak diye bir şey yok ki..

tamam da değişecek insan en bbaşta bir yerde patlak verir.Bu adamında mutlaka yanlışları olmuştur.Davranış şekli ayrılma biçimi bir kere hoş değil.yani başka sinyaller vermiştir bu olay yaşanmadan önce mutlaka..

gercekten insanlar degisiyor,hepimiz baglanmisiz,insan kocasini bile taniyamiyor ki ayrica muthis bi hizla donuyolar 180 derece oluyorlar.bilmiyorum yaa:S gercekten iyi mi yaptim kotu mu yaptim bilmiyorum bu arada baskasiyla gorusuyorm diyerek.siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?? zannetmiyorm donecegini,donse bile tekrar nasil olur, herseyi nasil sineye cekebilirim? ki zaten gercekten donmeyecek benim hic umudum yok ( ama pisman olup donsun,zirlasin gebersin en azindan donmek icin degil,yeter ki hakkini helal et desin diye donsun istiyorum.ama su an onun cekecegi gunu beklemeden once,kendime gelmek istiyorum. yazin karsilasma ihtimali bile dogabilir..

Belli edeni herkes anlar.

benim eski sevgilimse birden değişti, ne oldu ne bitti anlamadım. çevremdeki herkes de benim ayrıldığımı düşünüyodu, oysa tam tersiydi.

yani kaderinse değiştiremiyosun bişeyleri.

evet gercekten sorunlari vardi, okulla,ailesyle hayatla ilgili.. insan en cok sevdigini uzermis falan deyip cektim kahrini iste. tartisyodk devamli,o susan adam gitti seven adam gitti yerine bi canavar geldi ve tum sorunlarin kaynagi ben oldum. ah ah kendi vizelrimi birakip onu calistrdim maddi manevi ben destek oldum ona bu iste,karsiligi buu!! aradim kendimi kuculttum zaten ayrildiktan sonra.ozur bile diledm ya. kinayanlar olabilir ama benim gibi yapan da coktur. tamam kizlar face i dondurcam ( silme cesareti hala yok..
ayrica arkadasi ile gercekten muhabbetimiz var,yani olmasa da olur tabi ki ama, o beni eski sevgilisi icin silse benim zoruma giderdi. gorusmezsem zaten bu gizmli olmaya calismak icin degil kesinlikle,zaten o bensz mutlu,haber almamak icin tum kapilari kapatti daha ne olsun. sadece kendimi uzup uzmedigmi bile bilmiyorum o arkadasla goruserek.

Onu kontrol ederek icini rahatlatmak yerine, kurt dusurdugunun farkindamisin?
Kesinlikle ne yaptigina bakma, seni ilgilendirmez,
defolsun gitsin, kendi pisliginde bogulsun.
Sen onune bak, Analar ne yigitler dogurmuss..

Size bir daha hiç birleşmeyeceğiz demiş. Tamamen bitirmiş kafasında yani.
Severek ayrılmışsınız sanırım, birde böyle takip ederek daha çok acı çektiriyorsunuz kendinize.
Zamanınıza, kendinize yazık.
Sizi istemiyorsa istemiyor, dünyada tek bir erkek varmış o da eski sevgilinizmiş gibi davranmaktan vazgeçin bir an önce.
Sosyal hayatınızı canlandırın, birşeylerle uğraşın.
Ve acı ama onsuzluğa alışmaya çalışın.

canım sanırım aynı acıları yaşıyoruz seninle
inan daha takip etmek daha da bir yoruyor ve üzüyor bende eskiden takip ederdim hatta bi kaç güne kadar sitesinden,google dan ne bilim aklıma gelen her yerlerden işte neler yazıyor bilmeme ne diye
ama anladım ki dün ve bugün bu beni daha da üzüyor bişi görüyorum kendi kendime kruruyorum mesela
bende artık takip etmemeye karar verdim bana değer vermeyene ben ne vericekmişim dedim kendi kendime unutulmuyo öyle olunca
sende takip etme artık dua edelim tüm kalbimizle unutmak için ALLAH yar ve yardımcımız olsun canım...

Bende eski sevgilimin profilini sürekli inceliyorum. Xxx ile Ilişkisi var yazısını gördükçe kötü oluyorum.Bakınca ne işe yarıyo bakma desemde ara ara kendime hakim olamıyorum.Elimden geldiği kadar az bakmaya çalışıyorum.Bakmayınca iyi oluyo ama ne biçim birşeydir bu 3 ay oldu ama hala bakma ihtiyacı var.Ilk zamanlar her an her dakika bakardım zamanla daha az bakmaya başladım.Doğru birşey değil tabiki.Sende elinden geldiği kadar az bakmaya çalış canım bir gün inşallah bakma ihtiyacı duymayacağımız günlerde gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…