- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
kızlar merhaba.sevgilimle ayriyiz su anda.zorlu bi donemdeydik,bitti,sikildim bunaldim olmuyo anlasmiycaz, kangrense kesip atacaksin ayrilacagiz ve bi daha hic birlesmiycez falan dedi. art arda bunlari dedi.sanki karsimdaki insan o sevdigim adam degildi daha neler neler dedi o kadar yaraladi ki beni. onla harcadigim butun vaktime emeklerime aciyorum simdi. ve 2 ay olmasina ragmen gozyasim hic dinmedi. Allahim ona oyle cektirsin ki ahlarim omur boyu pesini birakmasin adimi ana ana inlesin insallah. gercekten icimin ne kadar yandigini anlatamam. simdi size danismak istedigim iki konu var: 1.si,onun en yakin arkadasi benim de arkadasim.hatta ayni yerde oturuyoruz hepimiz de:Sneyse. beni terkeden o seref yoksunu insan beni ayrildigi gun face'den engelledi sildi,yani geri donmeyecek gibi hayatindan,haber alacagi gorecegi her yerden sildi engelledi.ben de cakma bi face den ekledim takip ediyorum..oyle paylasim yapmiyor,begendigi seyler,sozler oluyor ama onlar bile ayrilga cok sevinmis oldugunu gosteriyor, icimi daha da yakmaktan baska bisey yapmiyo bu olay.napmaliyim sizce.? benim gibi olanlar,zamaninda yapmis olanlar vs var mi.bide bundan bi kac yil sonra ne durumda olacak bunu da cok merak ediyorum ben.boyle yani.
diger yardim istedgm konu ise,yakin arkadasyla gorusup gorusmeme olayi,onla gorustugumuzde mutlu gozukmeye calisiyorum.arada agzimi yokluyo biri var mi diye,ben de biryle konusuyorum diye yalan uydurdum ama pek bilmiyorum daha yeni ayriliktan ciktim sonuccta dedim onun en yakin arkadasna. o da bana dedi iste "gecmise takili kalma,iyi bi insansa devam et kacirma" dedi. napayim ya sizce bilmiyorum.unutmak istiyorum evet,ama siz bi kac sene sonra ne olacagini dusunmeden aninda sildiniz mi engellediniz mi yani icinizde hic mi merak olmadi. burda yazilanlar benim icin cok onemli kizlar,herkese tum ictenligimle ve yasadigim seylerden ornekler vererek yazmaya calisiyorum,siz de bi seyler soyleyn nolur!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?