Eski sevgiliyi yeni sevgilisi ile görmek..

Umarım sen de çok mutlu olursun. Hiç cevap arama, bak o tenezzül etmiyor. Aynı yerde olmamanız büyük şans, kıymetini bil. Unutmak için bir nimet. Salın koyverme, cevaplar o kadar önemi değil. Doktorsun değil mi?
Bir ara o kadar çok düşündüm ki, doktor olsaydım, afrikadaki ülkelerde çalışmaya gitseydim, belki dünyaya faydam olur, onu unuturum, güçlenir dönerim. Aklıma o dönem geldi şimdi. Bu aşk acısı yeteneklerimizi, duyarlılığımızı keşfetmemize neden oluyor.
Kendimi çocuk esirgemeye, huzurevlerine atmak istedim, yardımcı olurken kendimi tedavi edeyim diye.
Sen de mesleğine yoğunlaş, gücünü hisset.
Çok şey kattı bu süreç bana. Kendimi tanımak ve keşfetmek adına mükemmel fırsattı :D

Ama yukarda bir mesajinda yazmissin ya. Aradığım enerji oydu diye. Hah aynen öyle ışte. O da seninkiyle aynı karakterdeydi. Sosyal, kendini muhteşem ifade edebilen, özgüveni yüksek vs öyle buyutmusum ki bende gözümde. O beni yıkıp giderken ozguvenim de acayip azaldı. Iyilesmeye çalışıyorum ışte
Yeni mezunum odaklanmaya calisiyorum meslegime işime, iyi olur inşallah herşey

o hiç öyle olmuyor
siz sadece uygun değilmişsniz
bu sizin kötü onun müthiş olmasından değl
br söz vardı neydi altının değerini sarraf anlar diye mi ne yani anlamayan birinin elnde o altın çöp olur hurda olur gider
bilmem anlatabildim mi..
sizi de görebilen değerinizi hisseden birisi çıkacaktır eminim
ve hatta o zaman iyiki de onunla olmamış deme hissi her şeye bedel :KK66:

Evet anlatabildiniz, teşekkürler ;)
İnanın demek istiyorum o dediğinizi, çok uzak hatta imkansız gelse de. İnşallah..

Çok şey kattı bu süreç bana. Kendimi tanımak ve keşfetmek adına mükemmel fırsattı :KK70:

Ama yukarda bir mesajinda yazmissin ya. Aradığım enerji oydu diye. Hah aynen öyle ışte. O da seninkiyle aynı karakterdeydi. Sosyal, kendini muhteşem ifade edebilen, özgüveni yüksek vs öyle buyutmusum ki bende gözümde. O beni yıkıp giderken ozguvenim de acayip azaldı. Iyilesmeye çalışıyorum ışte
Yeni mezunum odaklanmaya calisiyorum meslegime işime, iyi olur inşallah herşey

Hayran olurken kendimizi eziyoruz farkında olmadan demek ki.
İnşallah iyi olur.
Madem o özellikler hoşuna gidiyor, o kişiyle olamazsın belki ama o özelliklere sahip olabilirsin. En azından bu ilişkiden kazançlı çıkmış olursun. Kendini geliştir bence çok güzel bir fırsat.
Benim şu an hiç gücüm yok, çok hayalkırıklığı yaşadım aynı kişi yüzünden, iyileşme sürem uzadı biraz. Sonra ben de kendime yatırım yapacağım yine.

Aslında dediğiniz gibi bu ilişki içine yatmamış.

Erkekler sevdiklerinde çok abuk sabuk hareketleri bile tolere edip yardımcı olmaya çalışıyorlar. Geneli böyle yani.

Sizi kırmış ve incitmiş olması büyük haksızlık, sevmediği beğenmediği şeyleri medenice söyleyebilirdi, olmuyorsa da medenice ayrılırdınız.

Ama böylesi için üzülmeyin. İnşallah geçecek ve sizi hak eden biri bulacak sizi.

Aslında dediğiniz gibi bu ilişki içine yatmamış.

Erkekler sevdiklerinde çok abuk sabuk hareketleri bile tolare edip yardımcı olmaya çalışıyorlar. Geneli böyle yani.

Sizi kırmış ve incitmiş olması büyük haksızlık, sevmediği beğenmediği şeyleri medenice söyleyebilirdi, olmuyorsa da medenice ayrılırdınız.

Ama böylesi için üzülmeyin. İnşallah geçecek ve sizi hak eden biri bulacak sizi.

Sanırım bendeki hatalara yoğunlaşırsa içi rahatlayacaktı, çünkü ben mantığına çok yatıyordum, pişman olmak istemiyordu.
Evet hiç içine sinmemişim.
İnşallah geçer. Teşekkürler..

Hayran olurken kendimizi eziyoruz farkında olmadan demek ki.
İnşallah iyi olur.
Madem o özellikler hoşuna gidiyor, o kişiyle olamazsın belki ama o özelliklere sahip olabilirsin. En azından bu ilişkiden kazançlı çıkmış olursun. Kendini geliştir bence çok güzel bir fırsat.
Benim şu an hiç gücüm yok, çok hayalkırıklığı yaşadım aynı kişi yüzünden, iyileşme sürem uzadı biraz. Sonra ben de kendime yatırım yapacağım yine.
Hem de nasıl. Iliskiye başlarken nasıl koşuyordu peşimde. Fiziksel olarak ben ondan daha iyiydim bunu kendine takıntı yapmıştı. Çok şanslıyım söyleyim böyleyim diyip duruyordu

Sonrası böyle işte. Ben sevdim o vazgeçti

Onunla ve yeni sevgilisiyle olan karşılaşmanız sizin egonuzu incitmiş ve hoşunuza gitmeyen yanlarınızla yüzleşmenize dolayısıyla da mutsuz olmanıza neden olmuş. Siz aşırı kaygılarınız ve onu gözünüzde bir dağ gibi büyütmenizden dolayı ilişkinizde hiç bir zaman kendinizi tam olarak ifade edememişsiniz. Şuanda da bunun ızdırabını yaşıyorsunuz. Eski sevgilinizin eleştirileri de bu konudaki hislerinizi daha da derinleştiriyor. Benim anladığım sizin kimyalarınız birbirine uymamış zaten. Anladığım o da olumsuzluklara odaklanan kafasında kuran kafasındaki kurguların doğruluğunu da mevzuları arkadaşlarına kendi cephesinden anlatarak onay alan biri. Kafasındaki soruların cevabını almak için konunun muhatabı olan sizinle konuşmak yerine arkadaşlarını tercih ediyor. Sizin kendinizi ezik hissederek yeterince kendinizi ortaya koyamayışınız onun güçlü kadın arayışı ve kurguları ilişkinizin sonunu hazırlamış. Siz öyle davranırken fiziken hoş bir bayan olmanıza rağmen onun gözünde küçülmüşsünüz. Siz canınızı sıkmayın. Her işte bir hayır vardır. Belli ki o da egosu pek yüksek bir tip. Sizin için bir kayıp değil. Şunu unutmayın erkekler güçlü kadınlardan hoşlanırlar ve etkilenirler. Geriye hiç bakmayın artık. Bunu size birşeyler katan bir deneyim olarak görün ve size kattıkları ile ilgilenin, dersler çıkarın. Her deneyim bizi biraz daha olgunlaştırır ve yukarıya taşır. Eski sevgilinizin kafasında bu kadar teori kurgu varken ben başkalarıyla da pek mutlu olacağını sanmıyorum.

Buna benzer bir adamla 22 yaşındaydım sanırım beraberdim.Evlenme teklif etmişti.Dediğin gibi ,arada iyi zamanları oluyordu gerisi kabus.Herşeyim eleştiriliyor.Ama ben tutulmuşum bir kere.Neyse ,beni onun memleketine gitmediğim için terk etti en sonunda.Canımı yaktı iyice.O günkü aklımla,sen de beni unutamazsın inşallah diye çocuksu bir beddua çıktı ağzımdan.10 yıl sonra ,bu adam facebooktan Unutamam seni şarkısını yolluyor bana.Aramalar da cabası.Güler misin ,ağlar mısın?Ama oh olsun.Kimsenin ettiği ,kimseye kalmıyor bacım rahat ol.Artık sadece dua et.Bulduğu kusurların hiçbiri yok sende.O manyaklar öyle görüyor.Seni aşağıya çekmeye çalışıyor.Kendisi bulunduğu alt seviyelerden çıkamasın yukarı.

Ah Kıyamam sen ne kadar önemli bir bireyin ailen için çevre için biliyo musun gözünde büyüttüğün adamın inan bana nokta kadar kadakteri yokmuş onu sevme diyemem ya da hislerini yok et herkes böyle bir dönemden geçiyor unutursun zaten zamanla ama suna üzüldüm ben ne yaptım diye sorguluyorsun ya da yanındaki kız ne gibi özellikleri var diyosun onunla beraber olmak için üstün bir yeteneğinin olmasi gerekmez ki iyi pazarlamiş kendini çevreye marka imajı yaratmış kendi çapında böyle ucuz bir insanla kaliteli sevginin hislerini paylaşmiyor olmana senin adına sevindim iyi ki önceden birakmis

Önümde yuruyorlardi gormedi beni.o kadar mutluydu ki bakışı gülüşü onu hiç böyle mutlu görmemiştim. Kızın onu opusu vs... Oysaki seneler once yapamam ki nolur gitme diyen biri vardı karşımda.o an gördüm ki olan bana olmuş yıllardır m.l gibi kalmışım olduğum yerde. Herkes hayatına bakmış yön vermiş. Ne diyeyim içimden yolu açık olsun.demek gelmiyor.

İnanın ben de ayrıntılarda boğuldum, boğuluyorum. Onu da ailesi ile tanıştırdı mı, kız sevildi mi, ne kadar mesajlaşıyorlar, birbirlerine nasıl hitap ediyorlar...
Şimdi düşünmemeye çalışıyorum, birlikte görünce onların mahremini düşünmeye hakkım yok dedim, empoze etmeye çalışıyorum kendime.

Sizin için de çok üzüldüm. Sanırım erkekler de kursaklarında kalan aşkın peşinden gidebiliyorlar artık aşk olmadığı halde. Yaşanmamışlık, kuyruk acısı.. sebepler çok. Evet belki gidişleri uzun vadede ödüldür.
Umarım siz de toparlanırsınız, siz de mutlu ve hayırlı bir ilişkiye adım atarsınız.

Ben geri döneceğini sanmıyorum, tekrar bulaşmak istemez. Mucize olsa geri dönse bile ben kabul etmemeliyim, mantığımla hareket etmeliyim biliyorum. İyileşme sürem uzar. Sanırım hiç geri dönmeyeceğine emin olduğumdan geri dönerse diye düşünmüyorum.
Çok mu anlam yüklüyoruz karşımızdaki insana bilmiyorum
Belki adam gibi dürüstçe konuşulsa bu kadar takılmayabiliriz...bilmiyorum
Düşün ki bana hediye ettiği bi şeyi o kişide bile gördüm
Bunlar çok fazla koyuyor insana
Kesinlikle dönme arasa yalvarsa bile çünkü hiç bişey eskisi gibi olmuyor
Seven insan bırakmaz gitmez mücadele eder ayrılmaz peşinden
Ne kadar çekilmez bi insan da olsan sever o huylarınıda
Güzel dileklern için teşekkür ederim
İnşaallah ismini bile hatırlamayacağım zamanlar gelir
Ki Aynı duayı sanada yapıyorum :)))
Ama Allah ta bu yapılanları yanına bırakmasın
Ben ağlarken o gitmiş ev kurmuş yaa
Düşündükçe kötü oluyorum neyse
Herşeye rağmen hayırlısı

Ah biz yaşı büyük insanlarız artık. Artık genç değil ama yaptıkları da olgunca değil, bana yaptıkları değil. Cevapsız bırakıldım, bazen yedektim belki, ama çoğunlukla son sözü bile söylemeye değer değildim. Ona bile tenezzül etmedi. Onun hem iyi hem gaddar yönünü çok yakın zamanlarda gördüm ve o çelişki içinde boğuldum.
Çivi mantığını hiç denemedim, düşüncesi bile midemi bulandırıyor hala. Ben fena tutulmuşum. Ama Allah büyüktür, benim de kalbimin ısınacağı insanlar olacaktır, nasıl olduğunu anlamadan. Ama beklentide değilim. Teşekkürler. İnşallah..
Evet ya bende çivi mantığını hiç denemedim
Yani için istemeyince hiç bişy olmaz
Bazı olayları aynı yaşamışız sanki
Banada son sözü söyleme hakkı vermezdi
O mesaj çektiğinde cevap vermeliymişim ama ben yazınca istediği zaman cevap verirdi
Bunları sineye çektim çünkü ilk başlarda çok asiydim törpüledim kendimi
Bunu oda görsün istedim
Taviz verdim verdikçe tepeme çıktı
Sonra da eski aşkıyla mutlu mesud
Lütfen benim gibi senelerini harcama
Herşeyi zamanında yaşa
Geç kalma hiç bişey için
Bekleme onu
Acaba döner mi tekrar deneyelim mi seni en hassas olduğun yerden vurup evet dedirtir
Kanma şakın
Çünkü bi gün mutlaka bıraktığı insanın nasıl olduğunu merak etmek için dönecektir
Benimki öyle oldu
Sevdiğinden değil
Merakından dönmüş meğer

Çok mu anlam yüklüyoruz karşımızdaki insana bilmiyorum
Belki adam gibi dürüstçe konuşulsa bu kadar takılmayabiliriz...bilmiyorum
Düşün ki bana hediye ettiği bi şeyi o kişide bile gördüm
Bunlar çok fazla koyuyor insana
Kesinlikle dönme arasa yalvarsa bile çünkü hiç bişey eskisi gibi olmuyor
Seven insan bırakmaz gitmez mücadele eder ayrılmaz peşinden
Ne kadar çekilmez bi insan da olsan sever o huylarınıda
Güzel dileklern için teşekkür ederim
İnşaallah ismini bile hatırlamayacağım zamanlar gelir
Ki Aynı duayı sanada yapıyorum :)))
Ama Allah ta bu yapılanları yanına bırakmasın
Ben ağlarken o gitmiş ev kurmuş yaa
Düşündükçe kötü oluyorum neyse
Herşeye rağmen hayırlısı

Amin :)
İnce düşünceli insanlar değilller o bir gerçek.
Yok yok döneceğini sanmıyorum, ne kadar üzüldüğümü biliyor.
Ona az arasa da , bıraksa da üzüntüden kendini koyvermeyecek, yaptığı şeyleri sorun etmeyecek, onun gibi az ince düşünceli biri lazım.

Evet ya bende çivi mantığını hiç denemedim
Yani için istemeyince hiç bişy olmaz
Bazı olayları aynı yaşamışız sanki
Banada son sözü söyleme hakkı vermezdi
O mesaj çektiğinde cevap vermeliymişim ama ben yazınca istediği zaman cevap verirdi
Bunları sineye çektim çünkü ilk başlarda çok asiydim törpüledim kendimi
Bunu oda görsün istedim
Taviz verdim verdikçe tepeme çıktı
Sonra da eski aşkıyla mutlu mesud
Lütfen benim gibi senelerini harcama
Herşeyi zamanında yaşa
Geç kalma hiç bişey için
Bekleme onu
Acaba döner mi tekrar deneyelim mi seni en hassas olduğun yerden vurup evet dedirtir
Kanma şakın
Çünkü bi gün mutlaka bıraktığı insanın nasıl olduğunu merak etmek için dönecektir
Benimki öyle oldu
Sevdiğinden değil
Merakından dönmüş meğer

İstedikçe daha fazlasını istiyorlar demek ki.
O kişi ile ilişkisi devam ederken mi döndü? Ne korkunç..

Onunla ve yeni sevgilisiyle olan karşılaşmanız sizin egonuzu incitmiş ve hoşunuza gitmeyen yanlarınızla yüzleşmenize dolayısıyla da mutsuz olmanıza neden olmuş. Siz aşırı kaygılarınız ve onu gözünüzde bir dağ gibi büyütmenizden dolayı ilişkinizde hiç bir zaman kendinizi tam olarak ifade edememişsiniz. Şuanda da bunun ızdırabını yaşıyorsunuz. Eski sevgilinizin eleştirileri de bu konudaki hislerinizi daha da derinleştiriyor. Benim anladığım sizin kimyalarınız birbirine uymamış zaten. Anladığım o da olumsuzluklara odaklanan kafasında kuran kafasındaki kurguların doğruluğunu da mevzuları arkadaşlarına kendi cephesinden anlatarak onay alan biri. Kafasındaki soruların cevabını almak için konunun muhatabı olan sizinle konuşmak yerine arkadaşlarını tercih ediyor. Sizin kendinizi ezik hissederek yeterince kendinizi ortaya koyamayışınız onun güçlü kadın arayışı ve kurguları ilişkinizin sonunu hazırlamış. Siz öyle davranırken fiziken hoş bir bayan olmanıza rağmen onun gözünde küçülmüşsünüz. Siz canınızı sıkmayın. Her işte bir hayır vardır. Belli ki o da egosu pek yüksek bir tip. Sizin için bir kayıp değil. Şunu unutmayın erkekler güçlü kadınlardan hoşlanırlar ve etkilenirler. Geriye hiç bakmayın artık. Bunu size birşeyler katan bir deneyim olarak görün ve size kattıkları ile ilgilenin, dersler çıkarın. Her deneyim bizi biraz daha olgunlaştırır ve yukarıya taşır. Eski sevgilinizin kafasında bu kadar teori kurgu varken ben başkalarıyla da pek mutlu olacağını sanmıyorum.

Gerçekten çok güzel yazmışsınız. Kelimelere dökmeyi bırakın, zihnimde bile bunları düşündüğümü fark etmemişim.
Evet aynen yazdığınız gibi her şey.
Yalnız şöyle bir ek yapayım, güçlü kadın olmama da izin vermiyordu diyelim. Güçlü olsam etkilenirdi ama ne yazık ki koşulsuz itaat da isterdi.

Buna benzer bir adamla 22 yaşındaydım sanırım beraberdim.Evlenme teklif etmişti.Dediğin gibi ,arada iyi zamanları oluyordu gerisi kabus.Herşeyim eleştiriliyor.Ama ben tutulmuşum bir kere.Neyse ,beni onun memleketine gitmediğim için terk etti en sonunda.Canımı yaktı iyice.O günkü aklımla,sen de beni unutamazsın inşallah diye çocuksu bir beddua çıktı ağzımdan.10 yıl sonra ,bu adam facebooktan Unutamam seni şarkısını yolluyor bana.Aramalar da cabası.Güler misin ,ağlar mısın?Ama oh olsun.Kimsenin ettiği ,kimseye kalmıyor bacım rahat ol.Artık sadece dua et.Bulduğu kusurların hiçbiri yok sende.O manyaklar öyle görüyor.Seni aşağıya çekmeye çalışıyor.Kendisi bulunduğu alt seviyelerden çıkamasın yukarı.

İnanın bende hiç ettiğini bulsun diye bir beklentinin b'si bile yok. O kadar farklı biri ki, bundan sonra başına olumsuz bir şey gelse, aklına bile gelmem.
Ben şanssız bir adamım, yalnızım, mağdurum, aşkı bulamıyorum diye kendine yazıklanır.

Teşekkürler, sizin içinizin soğumasına sevindim.

Ah Kıyamam sen ne kadar önemli bir bireyin ailen için çevre için biliyo musun gözünde büyüttüğün adamın inan bana nokta kadar kadakteri yokmuş onu sevme diyemem ya da hislerini yok et herkes böyle bir dönemden geçiyor unutursun zaten zamanla ama suna üzüldüm ben ne yaptım diye sorguluyorsun ya da yanındaki kız ne gibi özellikleri var diyosun onunla beraber olmak için üstün bir yeteneğinin olmasi gerekmez ki iyi pazarlamiş kendini çevreye marka imajı yaratmış kendi çapında böyle ucuz bir insanla kaliteli sevginin hislerini paylaşmiyor olmana senin adına sevindim iyi ki önceden birakmis

Evet ben o pazarlama olayında iyi değilim. Sanırım erkekler içlerinde gerçeği biliyorlar ama tutulana kadar gözlerinin boyanmasını istiyorlar.
Yalnız kızı tanımıyorum, o nedenle bir şey diyemem, kötü de konuşmak istemem. Vardır bir şey, yoksa yanında görmezdim.

Teşekkürler güzel sözleriniz için..

Önümde yuruyorlardi gormedi beni.o kadar mutluydu ki bakışı gülüşü onu hiç böyle mutlu görmemiştim. Kızın onu opusu vs... Oysaki seneler once yapamam ki nolur gitme diyen biri vardı karşımda.o an gördüm ki olan bana olmuş yıllardır m.l gibi kalmışım olduğum yerde. Herkes hayatına bakmış yön vermiş. Ne diyeyim içimden yolu açık olsun.demek gelmiyor.

Çok üzüldüm.. Yeni mi başınıza geldi?
Erkeklerin hayatına bakmaları birkaç gün içinde başlıyor, yılı bırakın hafta bile geçmiyor.

Back
X