Eski sevgiliyle barışıp eskisi gibi olunur mu?

Ben denedim bunu. Eskisi gibi olamazsınız. Olsa olsa "kötü günler geride kaldı, şimdi sırada daha kötü günler var." olursunuz.

Emin ol başka birini bulamadığı için yazmıştır. Ağladığın günleri sakın unutma. Ve senden bir kere ayrılan bir daha ayrılır.

Her iliski kendi icinde ozel ve farkli. Birinin olunur veya olunmaz demesi sizi etkilemesin. Siz de yasamadan bilemezsiniz, yasamayi ve bilmeyi tercih etmek ve etmemek de size ait bir karar olsun. Eskisi gibi olmaz diyen cok olacaktir ama eski sevgilisiyle barisip evlenen hic ayrilmayan da cok var. Ama bence ruhunuz hisleriniz birine yoneldiyse engel olmayin.

kadınların kafası karışır,sorgular,düşünür eder ama erkeklerde böyle bi özellik yoktur.dalga geçmek maksadıyla söylemiyorum fizyolojik olarak da bilinen bir şey bu.erkek ya seviyordur ya da sevmiyordur.kafam karışıktı düşünmek istiyordum vs diyorsa çoğu kişinin dediği gibi takıldığı,konuştuğu başka birisi ya da birileri vardır.
Benim de başımdan buna benzer bir şey geçti.çok aşık olduğum biri vardı.1 yıl görüştük.bu zaman zarfı içerisinde çok hatası oldu tolare ettim fakat birgün edemediğim bir şey yaşattı ve son verdim bu ilişkiye.kendisi de egolu,kibirli biridir.aramaz dediğim adam deli gibi pişman olduğunu hissettirdi bana konuşmalarıyla,davranışlarıyla.başlarda yüz vermedim.ama ilk defa onu böyle görünce "acaba?"diyerek karşılık vermeye başladım.lakin ne zamanki benim attığım adım netliğe kavuştu hooop "acele etmeyelim,yavaştan alalım" eveleyip geveleyen biri geldi.kısacası bu numaraları yemeyin.ha bir şans vermek istiyosan da dene.ama aklının bi köşesinde bu ihtimal hep olsun,kendini kaptırma,ve asla adım atan alttan alan taviz veren taraf sen olma.kısacası hakettiğinden fazla değeri ve sevgiyi verme.
Merhaaba ben erkek arkadaşımla daha yeni
yrıldım sayıöır ve onda gururlu ve egolu denilenilecek biri özelden size fikir danışbilir miyim? İlk ilişkimdi
ve kafam karışık😔

Her iliski farklidir. Ben de tek sevgilimden ayrildim hatta o ayrildi. 3 yil ayriydik cok uzukdum agladim ama adim atmadim.birkaç kez aradi gurur yaptim istemedim. Farkli sehirlere atandik ve birgun tekrar cikti karsima 3.5 yil sonra.denedim baskalari da oldu ama en çok seni sevmisim dedi birskmadi beni bir turlu aylarca ugrasti yeri geldi agladi ve ikna etti .cunku ben de kimseyle olamadim hep onu beklemisim farkinda olmadan Ve o yil evlendik. 10 yildir evliyiz ve hic pisman olmadim. Ama dedim ya her iliski farklidir biz cok sevmistik
Maşallah çok özendim 🧿

benim yakın arkadaşım uzun süreli ilişkisini ihanet yüzünden bitirmişti. bir süre sonra bir şans vermişti ama yine güveni boşa çıkınca ayrılmıştı. aradan yine zaman geçti, tekrar denediler ama 2 ay bile geçmeden yeniden ayrıldılar. çünkü karşı taraf sırf boşta kaldığı için ve işi düştüğü için gelmişti, gerçek bir sevgi duyduğu yoktu. çok iyi olsaydı ayrılmazdınız, hadi ayrıldınız, o kadar zaman geçmeden barışırdınız çünkü sevgi varsa ne kadar uzak kalabilirsin ki? araya zaman girince boşta kalan pişman oluyor, olur tabii çok normal. pişman oluyor ve yazıyor siz de sevgi sanıyorsunuz.

geri dönme ben dondum bin pişman oldum hep kandırdı beni gelecek vaat etti sonra beni kendisinden soğutmaya çalıştı
dengesizim ben dedi evlilikten korkuyorum tek insanlada yapamam ailem evlen dedi ince belli seviyorum sarışın seviyorum dedi zayıfla baskısı yaptı psikolojimi bozdu her gün ağlıyordum. bir şarkı attı bana aşk istiyorum dedi bende güven istiyorum dedi bahaneyle çekti gitti Allah a havale ettim göz yaşlarımın hesabını versin
Allah’a havale ettiniz bir şekilde çıktı mı karşı taraftan? Söylediklerinizin bir kısmını şimdi yaşıyorum. Gördüğüm hayalimdeki en ideal insan gibiyken hayaller kurup vaatlerde bulunurken birden kendimi ilişkiye hazır hissetmiyorum kafam dolu bahaneleriyle çekip gitti. Aylardır göz yaşı döküyorum istemsizce aynı sizin gibi allahım gözyaşlarımın hesabını sor diyip Allah’a havale ediyorum

O na de ki;
Geri gelme istemem ki diriririm ben eski ben değilim ki diriririm
Hayat öyle bir oyun ki aaaahh ne rolü var ne sahnesi sen de mutlu olma e mi sen de sev sevilme e mi

Yaa bu arada bu "de ve ki " baglaclarina aşık oldum resmen ne güzel vurguluyor .. masumluk katıyor sitem katıyor güzel dilimiz 🥰

Eski eş,eski iş, eski dost bunlar hariç herşey eskiye döner ama bunlar dönmez (benim kanaatim)

Back
X