kadınların kafası karışır,sorgular,düşünür eder ama erkeklerde böyle bi özellik yoktur.dalga geçmek maksadıyla söylemiyorum fizyolojik olarak da bilinen bir şey bu.erkek ya seviyordur ya da sevmiyordur.kafam karışıktı düşünmek istiyordum vs diyorsa çoğu kişinin dediği gibi takıldığı,konuştuğu başka birisi ya da birileri vardır.
Benim de başımdan buna benzer bir şey geçti.çok aşık olduğum biri vardı.1 yıl görüştük.bu zaman zarfı içerisinde çok hatası oldu tolare ettim fakat birgün edemediğim bir şey yaşattı ve son verdim bu ilişkiye.kendisi de egolu,kibirli biridir.aramaz dediğim adam deli gibi pişman olduğunu hissettirdi bana konuşmalarıyla,davranışlarıyla.başlarda yüz vermedim.ama ilk defa onu böyle görünce "acaba?"diyerek karşılık vermeye başladım.lakin ne zamanki benim attığım adım netliğe kavuştu hooop "acele etmeyelim,yavaştan alalım" eveleyip geveleyen biri geldi.kısacası bu numaraları yemeyin.ha bir şans vermek istiyosan da dene.ama aklının bi köşesinde bu ihtimal hep olsun,kendini kaptırma,ve asla adım atan alttan alan taviz veren taraf sen olma.kısacası hakettiğinden fazla değeri ve sevgiyi verme.