Eski usül bi gebelik testi buyrun kizlarr

begxuxmmerve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
51
1
86
54
İstanbul
yaşlı bi teyze bana anlattı eskiden böyle yaparlarmış aç karnına uzanın elinizi önce sağ sonra sol yumurtalığnıza koyun hani nabız atar ya eğer öyle atıyolarsa hamile diil eğer sertlik varsa ya da atmıyosa hamile kızlarr

heuheueh tamam ben buldum biz topluca kafayı yedık kızlar . sırada bu test var yapalım bakalım. ama aç karnına demişsin bunu denemek için yarın sabahı beklemem lazım :) teşekkürler begümmervecim. bu arada sen denedinmi?

ama bide şu var.hamileliğin hangi zamanında bu anlasılıyor? yanı ilk haftalarındamı? yoksa yıne regl geçtikten sonramı?

arkadaşlar bunu bende yapcam yarın sabah. çünkü benimde adetime 2 hafta var. hamilemiyim acaba diye merak ediyordum.bekliyoruzda. gerçekten merak ediyorum ama. bakalım tutacakmı?

kızlar aslında buna benzer bişeyi öğrenmeden önce yaşadım.

sağ tarafımda pıt pıt pıt damar atıyormuş gibi seğirmeler oluyordu özellikle uzanırken. ama elimi koymazdım. öyle uzanmışken olurdu. biraz oluyodu geçiyodu.

sanırım gebe olunca rahim kalınlaşıp kanlanması artıyor ya onunla ilgili.

ve ilginç olanı bebişim sağ tarafımda yerleşmiş.

Reactions: iiz
Ya kızlar moralinizi bozmak istgemem ama ben 11+4 haftalık hamileyim ama elimi koyduğumda nabız atışı gibi atışlar oluyo ultrasonda bebeğimi görmesem hamile değilim diyecem ama...

Canlarımm bırakalım böyle şeyleri eskiden imkansızlıklardan dolayı butür şeyler yaparlarmış şimdi imkanımızda var. Tek yapmanız gereken şey sakin, sabırlı olmak gecikmenin ilk gününde test yapmamak bırakın bir iki hafta geciksin adetiniz sonra yaparsınız. Ben adet sonrası 42. gün yaptırmıştım testi :)) Allah isteyen herkese yaşatsın bu düyguyuu , kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..

sevgiler

kızlar şeytan diyorki yanaş şuna hehehhh şaka şaka dene diye dürtüyor şeytan zati 2 bilemedin 3 gün sonra hüsranım bir defa daha su yüzüne çıkçak ama durunda bbi deniyim

elbetde daha mantikli, hatta en guzeli kan testi, temiz ve net
ama yinede o heycanlari yasarken evde bu sacmasapan seyleri yapmak bile guzel ve heycan verici =) diyoruzya yedik biz kafayi =)

ama ne yapalım yaw iyi oluyor günümüzü bekleyene kadar vakit geçiyor.yoksa düşünmekten kafayı yiyecez.ben mesela 2 haftam var .öyle bekliyorum acaba hamilemiyim diye.çok gıcık birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…