Eski usül bi gebelik testi buyrun kizlarr

arkadaşlar benim adetime 4gün var denedim ne nabız atıyor nede sertlik var bu nedemek şimdi ammaaan biz deliriyoruz anladım ben :bbo:

bu doğru olabilir,ben mart ayında bunu denedim,nabız falan hissetmedim ve hamileydım ama düşük oldu,sabah gene denedim gene yok..inşallah bu ay var bişeyler

:roflol::roflol:
bebek diye diye topluca kafayi yedigimizin resmidir bu!!!:uhm:

:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey:sm_cool::sm_cool:
hakikaten ya yedik yedik resmendelikafaduldennaniknanik
yalnız gaip olan benim sag yumurtalık nabız gibi atıyor ama solda hiçbirşey yok
bu nedemek oluyo şimdikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kısslar ya bu da ilginç. çünkü hamile arkadaşlardan birçoğu daha hamile olduklarını bilmeden kasıklarında nabız atışı gibi birşeyler hissettiklerini yazmışlardı. sonra da hamile olduklarını öğrendiler. şimdi nabız gibi atması mı lazım yoksa sertlik mi olması ??????

kızlar ben bu sıtede yenıyım ve bılmedıgım duymadgm o kadar degısık yontmler varmskı sasırdım kaldm...bıde bu yumurtalıga bastrma kalmstı onuda duydum..gulsem mı denesem mı bılemdm =))

Valla bende tam tersi oldu yatarken tesadufen elim kasigima gtti baktm tiktik atio bu ne ya oldm ve hamile oldgmu ogrendm benmkinde atinca gebelk oldu

Kızlar şimdi yaptim ama tokum sag tarafımda şişlik var bastirinca hissediliyor yumurta gibi şişlik nabızda atmıyor adetime 9 gün var olabilir mi???

Biraz geç oldu yorum ama böyle bir şey var eskiden rahmetli ninem de onlarda böyle anlar mış ama bu biraz ilerleyince hamilelik iki ay gibi süre olunca cinsiyet belirlemek için tabi sağ oğlan sol kız diye biliyorum ben kendi çocuklarımdada da yaptım birebir üç çocuğumuda bildim doktordan önce

Topigi hortlatan olaraktan "biraz geç oldu" demene ne güldüm ilahi ya:)

Benimde bi haftam var nasıl anlayabilirim?

Sağ veya soldaki sertliğe mi göre anlardın cinsiyetini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…