H
HÜZÜN YAPRAKLARI
Ziyaretçi
- Konu Sahibi begxuxmmerve
-
ya eevett aynen kafayı yicem strestenn benim adetime 8gün var belli olur mu şimdiden test yapsam kızlar
arkadaşlar bunuda kk dan buldum.bir arkadaş yazmış.onada yaşlı bir teyze anlatmış ve yapmış."Temiz plastik bi kabın içine idrar koyduk ve şimdi içine karbonat dökeceğim eğer kabarıp kalkarsa hamilesin" demiş. ne dersiniz?
kızlar açtım ve ben denedim atmıyor ne yani hamilemiyim yani ama biz daha çalışmadıkki:))) bide şu karbonatı denemiştim o zamnda kabarmıştı ogün bugün hamileyim demekki :)yok anacımyok bırakın böyle şeyleri hele hamile kalalım varsın geç öğrenelim eninde sonunda hamile kalınca hissettirir kendini bebişimiz
sudenazz eşin kaymış nedemek yahu yarın sabah yapcam bunu ama hiçbişey anlamadım ??valla ben bunu eşin kayar diye biliyorum...normalde göbek kayması oluyorya...onu anlamak için sabah aç karnına uzanıyosun göbek deliğine bastırıyosun orda nabız atarsa eşin yerinde atmıyorsa veya başka yerde atıyorsa eşin kaymış derler...ama bunu hiç duymadım..sabah kalktığımda unutmazsam deneyim..gerçi daha çalışmalara bile başlamadık ama neyse ...
kızlar aslında buna benzer bişeyi öğrenmeden önce yaşadım.
sağ tarafımda pıt pıt pıt damar atıyormuş gibi seğirmeler oluyordu özellikle uzanırken. ama elimi koymazdım. öyle uzanmışken olurdu. biraz oluyodu geçiyodu.
sanırım gebe olunca rahim kalınlaşıp kanlanması artıyor ya onunla ilgili.
ve ilginç olanı bebişim sağ tarafımda yerleşmiş.
evet sudenaz bende anlamadım valla.
gerçi kızlar ben aç karna yatıp attığını dinlemeyi yapmayıda unuttum. sabahım 6,5' ğunda hiç aklıma gelmedi.amaaaaaaan ne yapıyım adetimi bekleyecem valla.hiçbir şey yapmayacam.bekleyen derviş muradına ermiş. yada geç olsunda güç olmasın dimi amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?