Eski usül bi gebelik testi buyrun kizlarr

bu erken gebelik testi içindemi uygun acaba ve ne kadar doğru ya yanılırsak boşuboşuna sevinmişte olmayalım canım.inşllh hamileyizdir buay...

evet inşallah hayırlısı olsun hepimiz içinde. ama sabah yinede deneyim ben bir tane. aç karna diyorya o yüzden şimdi olmaz.

arkadaşlar bunuda kk dan buldum.bir arkadaş yazmış.onada yaşlı bir teyze anlatmış ve yapmış."Temiz plastik bi kabın içine idrar koyduk ve şimdi içine karbonat dökeceğim eğer kabarıp kalkarsa hamilesin" demiş. ne dersiniz?

canım ben karbonatı denedim walla hamile olup olmadığma en ufak bi fikrim yok daha da adetime 8 gün var köpürmedi bikaçgün sora köpürdü ama bunun doğru olduğnu duydum aynen o yumurtalık testi de denedim atmıyo kuzum

valla ben bunu eşin kayar diye biliyorum...normalde göbek kayması oluyorya...onu anlamak için sabah aç karnına uzanıyosun göbek deliğine bastırıyosun orda nabız atarsa eşin yerinde atmıyorsa veya başka yerde atıyorsa eşin kaymış derler...ama bunu hiç duymadım..sabah kalktığımda unutmazsam deneyim..gerçi daha çalışmalara bile başlamadık ama neyse ...

kızlar açtım ve ben denedim atmıyor ne yani hamilemiyim yani ama biz daha çalışmadıkki:))) bide şu karbonatı denemiştim o zamnda kabarmıştı ogün bugün hamileyim demekki :)yok anacımyok bırakın böyle şeyleri hele hamile kalalım varsın geç öğrenelim eninde sonunda hamile kalınca hissettirir kendini bebişimiz

hiç denemedim ama fazlada umutlanmak istemiyorum ya kabarmasa üzülürüm yoksa...

ağzına sağlık canım benimkaydirigubbakcemile5

sudenazz eşin kaymış nedemek yahu yarın sabah yapcam bunu ama hiçbişey anlamadım ??

evet sudenaz bende anlamadım valla.
gerçi kızlar ben aç karna yatıp attığını dinlemeyi yapmayıda unuttum. sabahım 6,5' ğunda hiç aklıma gelmedi.amaaaaaaan ne yapıyım adetimi bekleyecem valla.hiçbir şey yapmayacam.bekleyen derviş muradına ermiş. yada geç olsunda güç olmasın dimi amaa

e bu teste göre atmaması gerekiyormuş:uhm: benmi yanlış anladım şimdi. ben dün eve gittim uzandadım bi baktım ıkı tarafta atıyor :Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar bu test bana bayaaa bır ilginç geldi doğrusu ama merak işte denedim ve attığını gördüm bilmiyorum ama adetime daha bir hafta var galiba erken yaptım yinede tşk ederim

yine yalnızım dostlarım yalnızım yalnız hiç bişi olmadığına eminim atıyo pıtır pıtır iki tarafmda hehhh yine yok benim kuzum galiba

ne zormuş anne olmak ne zormuş ki adetim 7 gün geçti ve beta hcg neğatif çıktı 1 haftadır çok yoruldum acabalardan ben de duşündüm keşke hemen öğreneceğimiz basit birşey olsa diye denerim ilerde tşk:)

hülya koçyiğitin bi filmi varya kızını yatırıyo karnına bakıyo gebesin sen diyo...eskilerin bu yöntemle baktığını bende duymuştum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…