• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski ve de aldatan sevgilinin evlenme teklifi yüzüğünü istemesi

Adamın kafasına tüfek mi dayadınız da aldı yüzüğü? Hayır hediye, verirken de görgüsüz gibi fiyatını söylemiş size. Bu bile ayrılık sebebi.
Neyin vicdanı? Paşa paşa ister satar yersiniz, ister atarsınız, ister başkasına hediye edersiniz o sizin keyfinize kalmış hak, hukuk işleri olmaz. Birde utanmadan istiyormuş yüzsüze bakın.

Hatta ben olsam deli gibi harcar gözüne soka soka bana sorduğunda sattım parasını da şu an olduğu gibi yiyorum görgüsüz derdim.

Vicdanım mı?
5 yıldızlı deluxe otelin suiti gibi rahat olur.

Adamın kafasına tüfek mi dayadınız da aldı yüzüğü? Hayır hediye, verirken de görgüsüz gibi fiyatını söylemiş size. Bu bile ayrılık sebebi.
Neyin vicdanı? Paşa paşa ister satar yersiniz, ister atarsınız, ister başkasına hediye edersiniz o sizin keyfinize kalmış hak, hukuk işleri olmaz. Birde utanmadan istiyormuş yüzsüze bakın.

Hatta ben olsam deli gibi harcar gözüne soka soka bana sorduğunda sattım parasını da şu an olduğu gibi yiyorum görgüsüz derdim.

Vicdanım mı?
5 yıldızlı deluxe otelin suiti gibi rahat olur.
:-):KK71::KK73:

Bu konuyu "amaan boş ver, zaten aldatmış ona saysın" diye içinizi rahatlatalım diye açmışsınız bence. Gerçekten para vermeyi düşündüğünüzü sanmıyorum.

Ayrılırken hediyelerin iade edilmesini saçma buluyorum. Güzel duygularla alınıp verilmiş şeyler ayrılırken sahibinde kalmadı. Sahibi de ister kullanmaya devam eder isterse atar.

Ama adam size evlenme teklifi etmiş o yüzükle. Bence ayrılırken geri vermeliydiniz. Teklif yüzüğü normal bir hediye değil çünkü. Kaldı ki siz aldatma olmadan önce, sadece aranız bozuk diye satmışsınız. Yüzüğü görmek istemediğinizden falan değil sırf parası için. Çok büyük ayıp. O yüzden şimdi parasını vereceğinizi hiç sanmıyorum

Verilen hediyenin hakla alakasi olmaz. O kisiden cikmis artik o, kendi rizasiyla vermis. Ister takarsiniz, ister atarsiniz, ister satarsiniz. Verilen hediyeyi geri istemek ne ayrica, arsizlik... Hicbirini vermeyin. Sadece yuIgu degil, hepsini attim diyin, gerekirse ona vereceginize atin zaten. Hem suclu hem arsiz...

aldıgı yuzugu verırken 600 tl ye aldım dıyorsa kesın yalan soyluyordur
aldıgı yerde arkadasıymıs arkadası haber ucurur agız bırlıgı yaparlar

ben olsam en bastan tum esyalarını kargoyla karsı odemelı :KK70: olarak gonderırdım ama madem satmıs parasını yemıssınız su saatden sonra asla muhattap olmayın kalan esyalarını dedıgım gıbı karsı odemelı olarak kargoyla yollayın ısrarla ısterse aldıklarını o onun abuk sabuklugu olur o saatden sonra muhattap olmayın

sızın hakkınızı yedıgıne saysın

Bu konuyu "amaan boş ver, zaten aldatmış ona saysın" diye içinizi rahatlatalım diye açmışsınız bence. Gerçekten para vermeyi düşündüğünüzü sanmıyorum.

Ayrılırken hediyelerin iade edilmesini saçma buluyorum. Güzel duygularla alınıp verilmiş şeyler ayrılırken sahibinde kalmadı. Sahibi de ister kullanmaya devam eder isterse atar.

Ama adam size evlenme teklifi etmiş o yüzükle. Bence ayrılırken geri vermeliydiniz. Teklif yüzüğü normal bir hediye değil çünkü. Kaldı ki siz aldatma olmadan önce, sadece aranız bozuk diye satmışsınız. Yüzüğü görmek istemediğinizden falan değil sırf parası için. Çok büyük ayıp. O yüzden şimdi parasını vereceğinizi hiç sanmıyorum
Şöyle bir durum var iç rahatlatmak için değil bir daha hiç bir şekilde muhattap olmamak icin istemiyorum açıkçası. Olayın üzerinden 2 hafta geçti tekrar o pislikle yüz göz olmak istemiyorum. Parasında pulunda değilim veririm gerekirse bir daha bu lafı duyarsam kesin vercem . boklu yüzüğüne kalmadım tabiki :)

İlişki bittikten sonra özellikle erkeklerin bu şekilde aldıklarını geri istemesini çok itici buluyorum . Heleki sizin ilişkinizde bir hak varsa o da sizin helal etmeniz gereken bir hak. Aldatılan arkasından iş çevrilen sizsiniz. Bir hak hukuk varsa ben terazinin sizin tarafınızda ağır bastığını düşünüyorum. Kadın erkek fark etmez insan olarak karşısındakini aldatan kişi kimse Allah a hesap vermesi gereken , kul hakkına giren o dur bana göre ( annenizin biraz daha manevi duygular ile hareket ettiğini yazdığınız İçin bu son cümleyi ekledim)

annem dindar demişsin de annenin dini bilgisi zayıf ister o parayla aynı miktarını ver ister daha fazlasını ver o onun yerine geçmez mesela ben birinden 10 tl çaldım harcadım sonra 10 tl gittim tekrar çantasına koydum böyle iş olmaz gene kul hakkı yemiş oluyom ben anlamıyorum insan inandığı şeyi nasıl bilmez çok cahiliz çok . + o yüzüğün hakkı o adama ait midir onunla ilgili bir fikrim yok

Merhaba arkadaşlar
Daha önceki konumdan da bilen bilir eski sevgili kişisinin beni iş yerindeki kızla aldatmasi üzerine bende onu iş yerine rezil ederek ayrılmıştım.
O şahsiyet benden son konuşmamızda sana aldığım herşeyi özellikle o yüzüğü geri istiyorum dedi ben ise o yüzüğü balkondan aşagı attiğimı soyledim. Kisacasi kaybettiğimi söyledim o da birşey diyemedi tabiki. Ama olayın aslı şöyle aramız limoni olduğu zaman götürdüm sattım(ah salak kafam) önemli bir ihtiyacıma verdim. Bugün annemle bu konuyu konuştum. Annem niye öyle yaptın sende hiç bir hakkı kalmasin parasini bir arkadaşına ver o da o kişiye versin dedi(annem biraz dindar birisidir hak hukuk vs bu konularda hassas) şimdi ben ne yapsam bilmiyorum . hiç bir şekilde kendisiyle muhattap olmak istemiyorum birbirimizden öldüresiye nefret ediyoruz zaten . Arkadaşlarını da hiç sevmem onlar da keza beni .bir arkadaşı kuyumcuda çalışıyor. Ondan almış zaten acaba ona sorup parası neyse verip kurtulsam mı yoksa boşversem mi sonuçta hediye yani geri istemesi kişiliksizlik diye düşünüyorum. Şimdi arkadaşına parasini sorsam versem falan benimle muhattap kurmak istiyor havalarına girecek ondan da biraz çekiniyorum Hanimlar ne diyorsunuz?
Kaybettim deyince parasını falan ver dedi mi

Merhaba arkadaşlar
Daha önceki konumdan da bilen bilir eski sevgili kişisinin beni iş yerindeki kızla aldatmasi üzerine bende onu iş yerine rezil ederek ayrılmıştım.
O şahsiyet benden son konuşmamızda sana aldığım herşeyi özellikle o yüzüğü geri istiyorum dedi ben ise o yüzüğü balkondan aşagı attiğimı soyledim. Kisacasi kaybettiğimi söyledim o da birşey diyemedi tabiki. Ama olayın aslı şöyle aramız limoni olduğu zaman götürdüm sattım(ah salak kafam) önemli bir ihtiyacıma verdim. Bugün annemle bu konuyu konuştum. Annem niye öyle yaptın sende hiç bir hakkı kalmasin parasini bir arkadaşına ver o da o kişiye versin dedi(annem biraz dindar birisidir hak hukuk vs bu konularda hassas) şimdi ben ne yapsam bilmiyorum . hiç bir şekilde kendisiyle muhattap olmak istemiyorum birbirimizden öldüresiye nefret ediyoruz zaten . Arkadaşlarını da hiç sevmem onlar da keza beni .bir arkadaşı kuyumcuda çalışıyor. Ondan almış zaten acaba ona sorup parası neyse verip kurtulsam mı yoksa boşversem mi sonuçta hediye yani geri istemesi kişiliksizlik diye düşünüyorum. Şimdi arkadaşına parasini sorsam versem falan benimle muhattap kurmak istiyor havalarına girecek ondan da biraz çekiniyorum Hanimlar ne diyorsunuz?
Onun istemesi ne kadar olmamışsa sizin kaybettim demenizde o kadar olmamış. Bozdurduğunuz parayı bilmiyormusunuz iade edin. Annenize katılıyorum.

Back
X