eski ve yeni ben

canım kendini sıktıkca daha cok yiyorsun o stres daha çok yedirdiyor insana başka şeyler düşün o an o zaman o istek gidiyor baktın
gitmiyor bi lokma ye kendini
sıkma[/INDEN
Aynen cnm katılıyorum ben bugün 7 zeytin 1 dilim peynir 2 dilim salam la kahvaltımı yaptım henüz öğle yemeği yiyemedim grip tekrarladı üstelik
hayırlısı​

Gecmis olsun cok kontrollü yemissin cok iyi valla. Aslında boyle söylenmez ayip ama insan grip olunca bisey canı istemez ya bunun avantajını da kullan bence bol corba meyve ve dinlenme hastanın
ilacidir kalorili seylerde yiyemezsen hiiic zorlama ekmek makarna pilav gibi ben öyle yapardım daha dogrusu :))) ayıp olmadı dimi tekrar cok gecmis olsun canım​

Hanımlar zade vital aspir yağını öneririm ben onunla kilo verdim ve spor yapmaya meyilli iseniz gerçekten çok işe yarıyor... kolesterol lipid seviyesini de normale indiriyor sadece eczanelerde satılıyor. Internetten sitesine girin inceleyin

canım kendini sıktıkca daha cok yiyorsun o stres daha çok yedirdiyor insana başka şeyler düşün o an o zaman o istek gidiyor baktın gitmiyor bi lokma ye kendini sıkma

Aynen cnm katılıyorum ben bugün 7 zeytin 1 dilim peynir 2 dilim salam la kahvaltımı yaptım henüz öğle yemeği yiyemedim grip tekrarladı üstelik hayırlısı
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine grip mevsimindeyiz

Kizlarrr günaydın. Dün giripte yazamadim sunu sunu yedim söyle yaptım diye neden mı çünkü yüzüm yoktu.inşallah bugun cok daha iyi gecer

Bizim ufaklik daha uyumadı biz daha ayaktayiz cok şükür bugun iyi gecti bakalım inşallah yarında boyle geçse Ocak sonuna kadar 60 olmak istiyorum o kadar cok istiyorum ki. Boyle cok mutsuzum şükür saglıgım yerinde ama bu 8. 10 kılo fazla beni benden alıyor. Yesemde mutlu olamıyorum ki o zamanda pişmanlıktan mutsuzum bazen diyorum bu kiloyu kabullen sende boyle kilolu ol yok oda olmuyor ne yapsam mutlu değilim yine en iyi çözüm 2. 3 ay dişimi sıkıp sonra rahatıma bakmak ama sadace söylemesi kolay. off sizler ne yaptınız kızlar iyileşemediniz mı daha kimsenin sesi çıkmıyor

Bizim ufaklik daha uyumadı biz daha ayaktayiz cok şükür bugun iyi gecti bakalım inşallah yarında boyle geçse Ocak sonuna kadar 60 olmak istiyorum o kadar cok istiyorum ki. Boyle cok mutsuzum şükür saglıgım yerinde ama bu 8. 10 kılo fazla beni benden alıyor. Yesemde mutlu olamıyorum ki o zamanda pişmanlıktan mutsuzum bazen diyorum bu kiloyu kabullen sende boyle kilolu ol yok oda olmuyor ne yapsam mutlu değilim yine en iyi çözüm 2. 3 ay dişimi sıkıp sonra rahatıma bakmak ama sadace söylemesi kolay. off sizler ne yaptınız kızlar iyileşemediniz mı daha kimsenin sesi çıkmıyor

bende aynıyım canım son 2 senedir fakal kiloluyum bende bu kilor mutlulugun üstünde gölge gibiler bende cok mutsuzum bu kilolardan inşallah emeklerimizin karşılığı görecegiz sabrın sonu selamettir bizde biraz sabredelim bakalım sonuc iyi olacak inşallah

Back
X