eski ve yeni ben

inşallah canım bu azimle verirsin bende bazan cok azimli oluyorum bazen boşveriyorum ne olcam böyle bilmiyorum
ama 2 kilo civarında verdim fark edip söylüyorlar o zaman cok azimleneyorum gercekten mutlu oluyorum
Canım hepimiz oyleyiz malesef o yüzden surekli kılo problemiyle uğraşıyoruz bı kere zayiflayip öyle kalamıyoruz ki. Bende bazen öyle seyler icin diyetimi bozuyorumki cok üzülüyorum neyse Saglik olsun napalim öyle boyle geçiyor zaman inşallah istediğimiz kiloya gelir ve orda kalırız inşallah.

Bu arada kızlarrrr az oncede bahsettim ya biz bugn Antep e gittik gezmeye malum Antep'te olunca diyet falan oooo. Neyse diyeti evde bıraktım gittim resmen. kahvaltıda başladı ziyafet artık Allah ne verdiyse...Artık 1 hafta cok sıkı diyet beni anca toparlar heralde. Hafta ici de oruç tutmayı düşünüyorum borçlarım var. Açıkcası cok az yemeyi de düşünüyorum.of bilmiyorum bugun icin kendimi nasil affedicem. Oh icimi döktüm rahatladım. Hepinize iyi gecelerrrrr.

Kızlar bugun evdeyim 1 Kucuk dilim kepek ekmegi yedim kahvaltıda evlatlar temizledim spor oldu sayılır aksamada 1 kase yoğurt yicem öyle yaticam inşallah yarında ayni sekilde İnşallah.of gözümüzü açıp kapatsak istediğimiz kiloda olsak nolur ?

Kızlar bugun evdeyim 1 Kucuk dilim kepek ekmegi yedim kahvaltıda evlatlar temizledim spor oldu sayılır aksamada 1 kase yoğurt yicem öyle yaticam inşallah yarında ayni sekilde İnşallah.of gözümüzü açıp kapatsak istediğimiz kiloda olsak nolur ?
Ohhh iyimiş valla ama istersen sadece yoğurtla kalma en azından küçük kasede çorba iç daha iyi olur geceler uzun çünkü sen bilirsin tabi sadece fikir vereyim dedim :) :)
Keşke göz açıp kapayana kadar gitse şu kilolar nerdeeee ama hiç birşey imkansız değildir

Ohhh iyimiş valla ama istersen sadece yoğurtla kalma en azından küçük kasede çorba iç daha iyi olur geceler uzun çünkü sen bilirsin tabi sadece fikir vereyim dedim :) :)
Keşke göz açıp kapayana kadar gitse şu kilolar nerdeeee ama hiç birşey imkansız değildir
canım ya zaten malesef dediğim gibi yapamadım yedim bişeyler

Kızlar gunaydinnnn. Valla ben 2.3 gundur az yicem diyorum az da yiyorum fakaaaaat aksam olunca istahim bı açılıyor boyle sekerli sekerli kalorili seylerden istiyor canım. Bı lokma ondan bı lokma bundan bakıyorum ki baya yemisim cok dertliyim valla napicami bilemiyorumm moda giremedim bı türlü aslında cok sansliyim eşimde dikkat eder bizim evde pasta borek yapılmaz ağır yemekler yapılmaz dışardan ivir zivir alınmaz ama yinede olmuyor. Bugun rahat birakicamm kendimi. Sıktıkca daha mı kotu oluyor acaba. Dün hersey yolunda aksam olmuş saglikli seyler yemisim adamı oturtmadım su olsa yeriz bu olsa yeriz onunda canı cekti almaya gitti sonra ye Allah yee onunda şeytanı oldum :) bugun serbest hersey bide bunu denicem.

Normalde yarın tartilicaktim ama moralim bozulmasın diye haftaya tartilicam Ocak 29 da 60 kılo olmam lazım 8 kılo yani zamanımda cok yok allahım yardim et bana.hepimize

Cnm benim adetim yakın tartılmak istemiyorum bi de yeni tartı siparişi verdim henüz gelmedi internetten alsam daha hızlı gelirdi valla neyse ama 1-2 kilo gitmiştir herhalde

canım kendini sıktıkca daha cok yiyorsun o stres daha çok yedirdiyor insana başka şeyler düşün o an o zaman o istek gidiyor baktın gitmiyor bi lokma ye kendini sıkma

canım kendini sıktıkca daha cok yiyorsun o stres daha çok yedirdiyor insana başka şeyler düşün o an o zaman o istek gidiyor baktın gitmiyor bi lokma ye kendini sıkma​

Aynen cnm katılıyorum ben bugün 7 zeytin 1 dilim peynir 2 dilim salam la kahvaltımı yaptım henüz öğle yemeği yiyemedim grip tekrarladı üstelik hayırlısı

canım kendini sıktıkca daha cok yiyorsun o stres daha çok yedirdiyor insana başka şeyler düşün o an o zaman o istek gidiyor baktın
gitmiyor bi lokma ye kendini
sıkma
Aynen öyle canım kesinlikle katılıyorum. Bide moda girebilmekle alakalı yoksa ne misafirler ağırladım ağzıma tek lokma koymadan mesele beyinde bu ısı bitirebilmek öyle olursa zaten canın bı lokma bile yemek istemiyor ya da bı lokma yetiyor insana

Cnm benim adetim yakın tartılmak istemiyorum bi de yeni tartı siparişi verdim henüz gelmedi internetten alsam daha hızlı gelirdi valla
neyse ama 1-2 kilo gitmiştir
herhalde
İyi supriz olur sanada inşallah daha cok gitmiştir de daha cok motive olursun bize de haber ver o zaman :)) merak ediyorum

Back
X