- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
-
kesinlikle bir daha ne maksatla olursa olsun kendisine mesaj atmayın. içkinin de etkisiyle herhalde sizin duygularınızı tartmış bakmış karşı tarafta hala bir şeyler var egosunu doyurmuş tatmin olmuş. bir daha iletişim ne şekilde olursa olsun kurmayın derim. hem kabuk bağlayan yarayı koparmanın da manası yok
Doğru resmen ego tatmini yaptı . Yarın muhtemelen ceketini almak için arayacak . Tavırlı olmak istemem bu beni küçük düşürür . Gene olmadı diye üzüldüğümü hissetmesini asla istemem .
ortak bir arkadaşınız varsa ceketi kendisine de teslim edebilirsiniz muhattab olmaya pek değmezmiş gibi geldi bana
Kusura bakma gecenin bu saatinde algılarım karınca anteni gibi fazla titremiyor.
Bunu yapan yeni ayrıldığın mı platoniğin mi?
Yeni ayrıldığınsa platoniğinle alakasını kuramadım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hmm anladım sıkıntınızı o da doğru yalnız onu görmek üzmesin sizi biz bayanlar duygusalız bir laf söyler suistimale açık sonra sizin kaç gününüz onu düşünerek geçer vs. değer mi değmez miye en iyisi siz karar verin ben şahsen bilemedim :) ama ben olsaydım ne düşündüğünü umursamaz ruhumu korumaya alırdım.
Platonik . Eski konularımı bilenler vardır diye bitirdiğimi belirtmek için yazdım
Ayy kafam karıştı dur bi daha okuyayım. Ben yeni ayrıldığınla oldu bunlar sandım okurken ona göre yorumladım.
Dur okiyim bi daha.
Bekliyoruuuuum :)
Aaa çok sinirlendim şimdi doğru adamı düşünerek okuyunca cibiliyetsiz pislik en nefret ettiğim cümleler.
Tam aynısını olmasa da benzerini yaşamıştım o yuzden sinirlendim.
Ego tatmini olduğuna garanti verebilirim. Pislik.
Dayanamadım mesaj attım . Kısa kısa samimiyetsiz cevaplar . Allah da benim cezamı vermiş . Ne diye izin verirsin ki
Yaa işte önceden söylesen bana derdim ben sana. O mesajlar kısa kısa olur bu işin olmazsa olmazıdır.
Bi klişenin içindesin şu an, acı da. Çok iyi anlıyorum.
işte bu yüzden hiç muhattab olmaman lazım dedim her seferinde aynı salaklığı yaşayacaksın (salaklık demem şahsına değil sakın yanlış anlama canım olayın özeti yoksa hepimiz o kısa mesajlardan aldık sonra tekrar msg attık sonra tekrar aldık :)) ama bu da elinde değilmiş o yüzden Allah acısın da içini soğutsun ona karşı.
Evini basıp Allah belanı versin bu kaçıncı demek istiyorum . İçim taş olmuş ağlayamıyorum bile
Benim benzeer dediğim olay da yaklaşık 4 senemi çalmıştı benden.
Adamın biri işte adı lazım değil. Srekli yan yana geçirdiğimiz bi sene boyunca dibine kadar platoniktim. Deli gibi ama. Arkadaş grubunda sürekli beraberdik filan. Ama yok söyleyemedim. Başka sevgililerim de oldu o arada.
Üstünden iki sene sonra bi gece itiraf etti. Ben sana aşıktım o sürede diye. Söyleyememiş bi takım nedenlerden. Ben de safım garibim ne sevinmiştim oharey terelelli diye. Meğer cümlenin devamı varmış.
Hala da seviyormuş ama aşık değilimiş. Artık aşık değilmiş.
Aşkla sevginin ayrımını o gece paşamızdan öğrenmiştim hayatımda ilk kez.
Öyle kaldı tabi. Ben de saf saf seni ben de seviyorumları bastım ama yok beraber olamazmış aşık olmadığı biriyle artık filan.
O geceden sonra iki ayda bir filan yazardı, bana perim derdi. Ama canı isterse sadece. Ben saf gibi mesaj atsın diye beklerken o sadece boş kaldığında yazardı. Bunu da bilirdim ama razıydım. Hiç sevgili olmadık ama türlü türlü muhabbetler döndürük senelerce. Onun sevgilisi olurdu benim olurdu. Ben arada isyan ederdim ben yapamıyorum böyle bana bişey yazma artık diye.
İki ay sonra dayanamaz yazardım. Kafasına esmezse günlerce yazmazdı. Cool idi dötüm.
İnsanın içiçinde ukte kalır ya. O ukteden oluyo hep.
Sizin dans geceniz gibi bi gece yaşamıştık biz de. Ama ertesi gün yine cvp ya olmazdı ya da kısa olurdu. Şu an arada bir hala yazar. Tanıdığımız 10 mu 11 sene mi ne oldu. Doğum günlerimde yazar, bazı bazı selam verip romantik bi şarkı linki atar. Bazı naber der. Senede üç dört kere.
Son 5-6 yıldır bişey hissetmiyorum artık senelerdir cevap yazmayan taraf benim. O ukte yok mu ama o ukte. Bugun karşıma çıksa iki laf etse kendimden emin değilim ne yalan söyliyim. Sevdiğimden değil ama o ukte.
Kısacası, gururun biter, yaralar kapanır ama ukteler acayiptir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?