Merhaba kk nın güzel kadınları;
Biraz uzun oldu okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim , görüşleriniz benim için çok değerli ...
Önceki konum da bir adamla görüştüğümden bahsetmiştim. Hala görüşmeye devam ediyoruz. Her şey güzel gidiyordu ta ki ben bir şeyleri takana kadar.
Öncelikli olarak bana sürekli ne istersin tarzında (maddi olarak ) sorular soruyordu tabi bunu çok kibar bir şekilde ve laf arasında yapıyordu. Ben de hep ben sadece gerçek bir sevgi istiyorum başka bir şey istemem diyordum. Galiba bunu demem onu cesaretlemdirmiş olacak ki ne güzel sen hiç bir şey istemiyorsun vs yazıp duruyor. Elbette ben bir şey istemiyorum ama bu kişi 34 yaşına gelmiş ve sadece bir arabası var başka hiç bir şeyi olmadığı gibi dünya kadar da borcu var.
Yaşam standartlarına bakıyorum çok farklıyız. Dışarı da yemek yemeyi sevmez , sinemaya gideceğimize evde film izleriz (ilerisi için ) der . E ben zaten önceki evliliğimde de sürekli borçluyum diyen , sürekli bir şeylerden kısmaya çalışan bir adamla birlikteydim ve bu beni çok boğmuştu. Şimdi sanki yine bir dejavu yaşıyorum. İstanbul`da yaşamak bir maaşla çok zor ama ben geldim 28yaşına bundan sonra bebeğim olsun ona doya doya bakayım istiyorum.
Hiç bir hayalin yok mu ? Diyor var elbette ben güzel bir balayı istiyorum diyorum , onun için çalışmamız lazım diyor. Ev eşyası konusu açıldı bana herşeyi ortak alır 2ye böleriz diyor ki henüz bir işim yok. Babamın durumu oldukça iyi , mutlu olacağını bileyşm her şeyi ben alırım bile diyor ama buna ne gerek var ? Ailemin yanın da ezik gibi gezmek istemiyorum.Yani anlayacağınız maddi olarak aramızda epey bir fark var ve bu fark beni çok korkutuyor. Haricinde bana sana aşığım diyor ama bu da bana artık pek inandırıcı gelmiyor.
Whatsapp a profil fotoğrafı koymuyor mesela neden diyorum ne gerek var beni görmelerine diyor bana çok ilginç geliyor böyle olunca da
Kuruntu mu yapıyorum ? Yoksa bir insanın 34yaşına gelmiş olmasına rağmen bir şeyleri olmaması size de anormal mi geliyor ?