• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski yaşadıklarımın şimdiye etkisi..

Şimdi gencecik insanlar çalışıp birlikte yapıyorlar herseyi. Aileden beklemiyorlar. Aileden beklemedikleri gibu sadece karsisindaki insandanda beklemiyorlar. Sadece erkek tarafi diye herşeyi ona yüklemek bana aşırı saçma geliyor. Sen acaba neden calismiyorsun? Birşeylerin ortak olması yada en azindan kısmen yardim edilmesi - ki bu ikinizin yuvası olacak - bana hiç saçma gelmiyor. Ozaman bırakalım anlaştığımız adamları hepimiz zengin koca peşine düşelim. 34 yaşında adam henüz 2 aylıkken belki çocukça buluyordur foto koymayi. Daha ortada birsey yok. Bende 3 yıl koymadim. Nişanımdan sonra koydum profilfotosu. Ben seni anladim gözün yükseklerde değil ama sende pek ufak değilsin yani çalışıp masraflara ortak olabilirsin. Ayrıca başından evlilik geçmiş daha bilinclisin bu konularda

Bende aman bir şey istemem yeter ki huzur olsun sağlık olsun bilmem ne diyenlerdenim bu yüzden seni anlıyorum ama parkbyull’a hak veriyorum. Bu adam fazla rahat vs senin üzerinden geçinmeye çalışıyor sanki. Ben asla maddiyatı takmam bende ortak olsun isterim ama bu adamın derdi sanki farklı... borcu da var bu sanki kendi borcunu ödemek adın senin paranla geçinmek isteyecek. Sende hazır Yok ben bir şey istemem demişken adam için piyango san çıkmış büyük ikramiye gibisin. Bir evlilik geçirmişsin ve orda zaten mutsuz olmuşsun, şimdi aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamamak için bence iyi düşün.... tekrar mutsuz olacakmışsın gibime geliyor

Katiliyorum
Mesele para degil, adamin sorumsuzlugu ve tavirlari

Şimdi gencecik insanlar çalışıp birlikte yapıyorlar herseyi. Aileden beklemiyorlar. Aileden beklemedikleri gibu sadece karsisindaki insandanda beklemiyorlar. Sadece erkek tarafi diye herşeyi ona yüklemek bana aşırı saçma geliyor. Sen acaba neden calismiyorsun? Birşeylerin ortak olması yada en azindan kısmen yardim edilmesi - ki bu ikinizin yuvası olacak - bana hiç saçma gelmiyor. Ozaman bırakalım anlaştığımız adamları hepimiz zengin koca peşine düşelim. 34 yaşında adam henüz 2 aylıkken belki çocukça buluyordur foto koymayi. Daha ortada birsey yok. Bende 3 yıl koymadim. Nişanımdan sonra koydum profilfotosu. Ben seni anladim gözün yükseklerde değil ama sende pek ufak değilsin yani çalışıp masraflara ortak olabilirsin. Ayrıca başından evlilik geçmiş daha bilinclisin bu konularda

Aynen ama bu adama gencecik insan degil, 34 yasinda olgun bir insan problem de orda zaten.
Konu sahibesi de, adam da 25 yasinda olsa eyvallah derdim. Lakin isli guclu adam, param yok sinemaya gitmeyelim evde oturalim, disari cikmayalim evde yiyelim....eeee yani nereye kadar? Insan bir noktadan sonra maddi imkansizliktan bayiveriyor. Konu sahibesi de yat kat isterim dememis sonucta, disari cikalim demis atla deve degil ya istekleri. Maddi imkansizlik bir yastan sonra cekilmiyor acikcasi. Konu sahibesi de askindan olup bitmiyor. Askindan olup bitse tamam diyecegim ama hem maddi durumlar, hem adamin artik cimri mi sorumsuz mu garip davranislari derken ben konu sahibesinin mutlu olabilecegini acikcasi dusunmuyorum.

ben zamanında öğrenci adama bundan on yıl önce 500tllik kolye aldırmıştım,bir yıl ödedi,sana fazla yatırım yaptım almam lazım dedi,evlendik,bişe istemiyorum ne demek,isterim istenir isteriz:KK45:

+1000 fakirler evlenmemeli demekki :)
Ben de böyle düşünüyorum.Karsi tarafı savunmuyorum,belki gerçekten cimridir,belki maddi açıdan sömürmek amacındadır bilemem gercek niyetini.Ama baktığımız zaman konu sahibi de 28 yaşında ve onun da bir birikimi yok anladığım kadarıyla,herşeyi ailesi yapacak.
Ee herkesin ailesi zengin değil ki, herkes bu konuda şanslı olamayabiliyor...Kızın şahsi birikimi yoksa normal,erkeğin yoksa tü kaka oluyor.

Bence konu sahibi baştan hata yapmış...Eğer buna önem veriyorsa ilişkiye başlarken karşı tarafın maddi durumunu degerlendirip ona göre karar verecekti...Belli bir standardın altına düşmek istemiyorsa ona göre seçim yapacak...Baştan birşey beklemiyorum demiş ,adamda durumunu belli etmiş.

Merhaba kk nın güzel kadınları;
Biraz uzun oldu okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim , görüşleriniz benim için çok değerli ...

Önceki konum da bir adamla görüştüğümden bahsetmiştim. Hala görüşmeye devam ediyoruz. Her şey güzel gidiyordu ta ki ben bir şeyleri takana kadar.
Öncelikli olarak bana sürekli ne istersin tarzında (maddi olarak ) sorular soruyordu tabi bunu çok kibar bir şekilde ve laf arasında yapıyordu. Ben de hep ben sadece gerçek bir sevgi istiyorum başka bir şey istemem diyordum. Galiba bunu demem onu cesaretlemdirmiş olacak ki ne güzel sen hiç bir şey istemiyorsun vs yazıp duruyor. Elbette ben bir şey istemiyorum ama bu kişi 34 yaşına gelmiş ve sadece bir arabası var başka hiç bir şeyi olmadığı gibi dünya kadar da borcu var.

Yaşam standartlarına bakıyorum çok farklıyız. Dışarı da yemek yemeyi sevmez , sinemaya gideceğimize evde film izleriz (ilerisi için ) der . E ben zaten önceki evliliğimde de sürekli borçluyum diyen , sürekli bir şeylerden kısmaya çalışan bir adamla birlikteydim ve bu beni çok boğmuştu. Şimdi sanki yine bir dejavu yaşıyorum. İstanbul`da yaşamak bir maaşla çok zor ama ben geldim 28yaşına bundan sonra bebeğim olsun ona doya doya bakayım istiyorum.
Hiç bir hayalin yok mu ? Diyor var elbette ben güzel bir balayı istiyorum diyorum , onun için çalışmamız lazım diyor. Ev eşyası konusu açıldı bana herşeyi ortak alır 2ye böleriz diyor ki henüz bir işim yok. Babamın durumu oldukça iyi , mutlu olacağını bileyşm her şeyi ben alırım bile diyor ama buna ne gerek var ? Ailemin yanın da ezik gibi gezmek istemiyorum.Yani anlayacağınız maddi olarak aramızda epey bir fark var ve bu fark beni çok korkutuyor. Haricinde bana sana aşığım diyor ama bu da bana artık pek inandırıcı gelmiyor.

Whatsapp a profil fotoğrafı koymuyor mesela neden diyorum ne gerek var beni görmelerine diyor bana çok ilginç geliyor böyle olunca da
Kuruntu mu yapıyorum ? Yoksa bir insanın 34yaşına gelmiş olmasına rağmen bir şeyleri olmaması size de anormal mi geliyor ?

34 yasinda bir adamin pek bir sey edinememesi anormal degil istanbul sartlarinda.
Ama siz calismak istemiyorsunuz. O da borca batmis. Evlenseniz bile nasil olur ki bu is?
Yani herhangi bir borcumuz kiramiz odememiz yok ama iki maasla bazen zor ceviriyoruz ayi. Tabi ki boyle olmamasi gerekir ama bu devirde bebegine kendi bakabilmek baya luks bir sey kaliyor.

Yine de devam edecekseniz her seyi net konusun. 1000 liraya da tatile gidilir 20.000 liraya da... belki bunu istediginizi dusundu.

Maddi olarak aranizda fark yok bence. Biri issiz biri borca batmis iki kisi. Fark sizin beklentinizle onun maddi durumu arasinda.

Hakkinizda hayirlisi olsun.

adamın dünya kadar borcu var. dışarıda yemek yemek gibi masraflardan kaçınması gayet normal. ayrıca balayına gideyim, hiç bi eşya alımına elimi sürmeyeyim diyosunuz sanırım. çünkü çalışmıyosunuz ve çalışmaya da niyetiniz yok. e bu durumda adam şeyh vs olmadığına göre görüşmeye devam etmenizin bi anlamı yok. herkesin kendi yoluna baksın bence.

Borçlu olmasının sebebi nedir?
Bazı erkekler ailelerine yardım ederler evlenene kadar. Kardeşleri vardır okuyordur vs.
Ya da müsrif biri olabilir mi?
Mesela benim eşim de müsriftir. Burnunu borca sokunca ancak bir şey sahibi olur :)
Evlendiğimizde arabayı yeni almıştı onun borcunu ödedik. Eski evliliğinden kalma borçlar vardı onları bitirdik. Allah bilir neler almıştır. Çünkü tanıyorum eşimi.
Bir yerde daha makul olan varsa umursamaz işine geleni pahalı olanı alır.
300 lira verip yeni palto almıştım. Ama sadece bir defa üşüyorum dedim diye gidip 800 liraya başka marka aldı geçen sene. Normalde hangi kadın olsa sevinir.
Bense sinir krizi geçirdim :)
Aslında bu müsriflik tehlikeli değil. Sadece sinir bozucu ve zamanla törpülenecek türden.
İşte sizin sevgiliniz bu tür bir müsrif değil anladığım kadarıyla. Evde yeriz,evde seyrederiz olayı harcamak istememe alametleri .
İyi düşünün,2.evlilik riskli bir konu. Seda Seyan değiliz. Onu alkışlayıp pohpohlayan ahmak komşularımız sıra bize gelince namus bekçisi oluyor.

Biraz uzun oldu okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim , görüşleriniz benim için çok değerli ...

Önceki konum da bir adamla görüştüğümden bahsetmiştim. Hala görüşmeye devam ediyoruz. Her şey güzel gidiyordu ta ki ben bir şeyleri takana kadar.
Öncelikli olarak bana sürekli ne istersin tarzında (maddi olarak ) sorular soruyordu tabi bunu çok kibar bir şekilde ve laf arasında yapıyordu. Ben de hep ben sadece gerçek bir sevgi istiyorum başka bir şey istemem diyordum. Galiba bunu demem onu cesaretlemdirmiş olacak ki ne güzel sen hiç bir şey istemiyorsun vs yazıp duruyor. Elbette ben bir şey istemiyorum ama bu kişi 34 yaşına gelmiş ve sadece bir arabası var başka hiç bir şeyi olmadığı gibi dünya kadar da borcu var.

Yaşam standartlarına bakıyorum çok farklıyız. Dışarı da yemek yemeyi sevmez , sinemaya gideceğimize evde film izleriz (ilerisi için ) der . E ben zaten önceki evliliğimde de sürekli borçluyum diyen , sürekli bir şeylerden kısmaya çalışan bir adamla birlikteydim ve bu beni çok boğmuştu. Şimdi sanki yine bir dejavu yaşıyorum. İstanbul`da yaşamak bir maaşla çok zor ama ben geldim 28yaşına bundan sonra bebeğim olsun ona doya doya bakayım istiyorum.
Hiç bir hayalin yok mu ? Diyor var elbette ben güzel bir balayı istiyorum diyorum , onun için çalışmamız lazım diyor. Ev eşyası konusu açıldı bana herşeyi ortak alır 2ye böleriz diyor ki henüz bir işim yok. Babamın durumu oldukça iyi , mutlu olacağını bileyşm her şeyi ben alırım bile diyor ama buna ne gerek var ? Ailemin yanın da ezik gibi gezmek istemiyorum.Yani anlayacağınız maddi olarak aramızda epey bir fark var ve bu fark beni çok korkutuyor. Haricinde bana sana aşığım diyor ama bu da bana artık pek inandırıcı gelmiyor.

Whatsapp a profil fotoğrafı koymuyor mesela neden diyorum ne gerek var beni görmelerine diyor bana çok ilginç geliyor böyle olunca da
Kuruntu mu yapıyorum ? Yoksa bir insanın 34yaşına gelmiş olmasına rağmen bir şeyleri olmaması size de anormal mi geliyor ?
Bnce konuşma daha iyi biriyle karşılaşırsınız belki yine ayni bir yasantiniz olacak sonu yine hüsranla bitecek bnce acele etme sabredenin sonu selamet hakkında hayırlısı neyse o olsun canim:KK200:

Aynen ama bu adama gencecik insan degil, 34 yasinda olgun bir insan problem de orda zaten.
Konu sahibesi de, adam da 25 yasinda olsa eyvallah derdim. Lakin isli guclu adam, param yok sinemaya gitmeyelim evde oturalim, disari cikmayalim evde yiyelim....eeee yani nereye kadar? Insan bir noktadan sonra maddi imkansizliktan bayiveriyor. Konu sahibesi de yat kat isterim dememis sonucta, disari cikalim demis atla deve degil ya istekleri. Maddi imkansizlik bir yastan sonra cekilmiyor acikcasi. Konu sahibesi de askindan olup bitmiyor. Askindan olup bitse tamam diyecegim ama hem maddi durumlar, hem adamin artik cimri mi sorumsuz mu garip davranislari derken ben konu sahibesinin mutlu olabilecegini acikcasi dusunmuyorum.
Canım mutlu olamicaksa bukadar kafaya takmaya gerek yok yani 2 ay olmus. Ben çok insan tanıyorum. Kaç yaşına gelmis, ailesine destek olmaktan birikim yapamamis. Benim nisanlim hergun sinemyaa gidelim hatta 2 film izleyelim kafasinda. Ben mesela parayı aşırı oraya buraya savurduğum halde gerek yok haftada bir gideriz derim. Adamın yaptıkları doğru degil ben sonuna kadar savunmuyorum ama konu sahibinin davranışları daha yanlış. Dejavu yaşıyormuş, eski eşi gibiymiş. Böyle birini kafaya takip ben konu bile açmazdım yani... benimde ailemin durumu iyi, ben yinede küçük yaşta bile para almadim. 28 yaşında bir insan çalışsa bu düşüncelere girmez bile. Birlikte yaparlar herşeylerini

Ben de böyle düşünüyorum.Karsi tarafı savunmuyorum,belki gerçekten cimridir,belki maddi açıdan sömürmek amacındadır bilemem gercek niyetini.Ama baktığımız zaman konu sahibi de 28 yaşında ve onun da bir birikimi yok anladığım kadarıyla,herşeyi ailesi yapacak.
Ee herkesin ailesi zengin değil ki, herkes bu konuda şanslı olamayabiliyor...Kızın şahsi birikimi yoksa normal,erkeğin yoksa tü kaka oluyor.

Bence konu sahibi baştan hata yapmış...Eğer buna önem veriyorsa ilişkiye başlarken karşı tarafın maddi durumunu degerlendirip ona göre karar verecekti...Belli bir standardın altına düşmek istemiyorsa ona göre seçim yapacak...Baştan birşey beklemiyorum demiş ,adamda durumunu belli etmiş.
Aynen böyle canim. Ben Adami savunmuyorum sonuna kadar. Ama ne ailenin nede bi adamın eline bakmak istemezdim ben o yaşta. Ailenin durumu iyiyse zaten kiz tarafının yapacağı seyler var onları yaparlar gerisini adam yapar. Yada iki kişide çalışır ve bu sorunlar hic yaşanmaz. Benim maaşım iyi olduğu halde gittim kendime sade yüzük seçtim. Görümcem bile Daha büyük taşlı al dedi ama gerek yok yani ben böyle seviyorum. Daha büyük tasliyi kendimde alirim. Evleniyorum diye karşıyı sömürmeye gerek yok. Çarşıya çıkıp nişanlıma foto atıyorum mesela dolap beğendim, gidip aliyorum. Ben 20 yaşında evlenen kızlara çok üzülüyorum. Mobilyamı kaynanam seçti. Veya istediğimi almadılar yazıyorlar hep buraya. 28 yaşında kendin çalış kendin seç herşeyini, kimseye tenezzül etme

Senin mesela nelerin var?
Sen 28 o 34...
Tamam 6 yaş fark var ama senin evin, bahcen, araban varmi? Birikmiş paran?

Arada maddi fark dedin ama sen işsizmişsin...
Babanin parasi senin değil...bunu unutma.

Unutmadan bu adam biraz cimri ve galiba gercekden sevmiyor. İyi düşün

Bana tuhaf geldi
Niye ortak alıp ikiye bölünsün
Evlenme niyeti olan erkek, o sorumluluk altına girmeli
Çok yüz verdik tepemize çıktılar bu erkekler
Hep kadından bekliyorlar fedakarlık
İyi düşün, bu adamla anlaşamazsın sanki

34 yasinda bir adamin pek bir sey edinememesi anormal degil istanbul sartlarinda.
Ama siz calismak istemiyorsunuz. O da borca batmis. Evlenseniz bile nasil olur ki bu is?
Yani herhangi bir borcumuz kiramiz odememiz yok ama iki maasla bazen zor ceviriyoruz ayi. Tabi ki boyle olmamasi gerekir ama bu devirde bebegine kendi bakabilmek baya luks bir sey kaliyor.

Yine de devam edecekseniz her seyi net konusun. 1000 liraya da tatile gidilir 20.000 liraya da... belki bunu istediginizi dusundu.

Maddi olarak aranizda fark yok bence. Biri issiz biri borca batmis iki kisi. Fark sizin beklentinizle onun maddi durumu arasinda.

Hakkinizda hayirlisi olsun.

adamın dünya kadar borcu var. dışarıda yemek yemek gibi masraflardan kaçınması gayet normal. ayrıca balayına gideyim, hiç bi eşya alımına elimi sürmeyeyim diyosunuz sanırım. çünkü çalışmıyosunuz ve çalışmaya da niyetiniz yok. e bu durumda adam şeyh vs olmadığına göre görüşmeye devam etmenizin bi anlamı yok. herkesin kendi yoluna baksın bence.

Senin mesela nelerin var?
Sen 28 o 34...
Tamam 6 yaş fark var ama senin evin, bahcen, araban varmi? Birikmiş paran?

Arada maddi fark dedin ama sen işsizmişsin...
Babanin parasi senin değil...bunu unutma.

Unutmadan bu adam biraz cimri ve galiba gercekden sevmiyor. İyi düşün

Sevgili arkadaşlar ben çalışmayacağım aman banane demedim ki ? Zaten 10gün kadar sonra işe başlayacağım . Ayrıca ailemden bir şey yapmasını da istemiyorum çok şükür kenara attığım bir arabam ve bir miktar da param var. Ailem elbette yapmak isteyecek ama ben bu kez aileme bir şey yaptırmak istemiyorum. Ama bana daha ortada bir şey yokken de gel ortaya bölelim demesi bence çok abest. Adam 34 yaşında üniversite dahi okumamış hep çalışmış bugün açıl bir şekilde sordum fazlaca müsriflik yapıp büyük bir kısmı da abisinr verdiğini söyledi . Abisi işini batırınca onun da galiba bir imzası varmış borç ona da kalmış hali ile. Yani eleştiriyorsunuz eyvallah ama bu ladsr peşin hüküm vermeyin. Ayrıca ben çalışmak istemeyip içimde ki evlat hasretini gidermek isteyerek hata mı yapıyorum ? 20yaşında bir kadın olsam eyvallah ama ben 28yaşındayım ve anne olmak istiyorum bu suç mu ? Yapmayın lütfen...

Back
X