• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski yaşadıklarımın şimdiye etkisi..

Daha çok yeni 2 ay olacak ama baştan böyleyse sonrasını düşünemiyorum..
Bence bitir, neden bilmiyorum ama öyle hissettim. Ben bir zamanlar ailem tarafından biriyle tanıştırıldım, yılbaşı için dışrda bir yer ayarlamış, beni aradı dediki yemek yer miyiz, gitmedim.çok eski tabi bu.

Valla çok iyi düşünün derim. Evlilikte Aşk yerini bırakıp mantığa geçiş yapıyor. Düşünsenize evlenince sizi ayda da olsa bir kere sinemeya götürmüyor yani kadınız sonuçta arada değişiklik bizim de hakkımız. Üstelik dünya kadar borcu varsa evlenince sizede yansıyacak bunaltıcak bebek sahibi olmak istiyorum diyorsunuz valla bebek demek masraf demek elbetteki bereketiyle dünyaya geliyor ama anne baba olarak evladına insan iyi zemin hazırlamak zorunda.

Eleştiriye açık bir insanım :)
Evet şu an bir işim yok ve bunu o da biliyor . Geçen gün ona işe başlamadan evlenemem gibisinden bir şey dedim 30yaşımda ancak evlenirim dedim sen nasıl istersen ben beklerim diyor saçmalığa bakar mısınız ?
sacmalık değil beklentileriniz farklı o yüzden olmaz. Bir kere o herşeyi sizdende aynı katkida beklıyor. Para yok ortak calışıpta olcak diyor... siz ise erkekten beklıyorsunuz. Üstelik aiz evlenmiş boşanış o bekar bunlarda illerde beşkı sorun olabılır...

Merhaba kk nın güzel kadınları;
Biraz uzun oldu okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim , görüşleriniz benim için çok değerli ...

Önceki konum da bir adamla görüştüğümden bahsetmiştim. Hala görüşmeye devam ediyoruz. Her şey güzel gidiyordu ta ki ben bir şeyleri takana kadar.
Öncelikli olarak bana sürekli ne istersin tarzında (maddi olarak ) sorular soruyordu tabi bunu çok kibar bir şekilde ve laf arasında yapıyordu. Ben de hep ben sadece gerçek bir sevgi istiyorum başka bir şey istemem diyordum. Galiba bunu demem onu cesaretlemdirmiş olacak ki ne güzel sen hiç bir şey istemiyorsun vs yazıp duruyor. Elbette ben bir şey istemiyorum ama bu kişi 34 yaşına gelmiş ve sadece bir arabası var başka hiç bir şeyi olmadığı gibi dünya kadar da borcu var.

Yaşam standartlarına bakıyorum çok farklıyız. Dışarı da yemek yemeyi sevmez , sinemaya gideceğimize evde film izleriz (ilerisi için ) der . E ben zaten önceki evliliğimde de sürekli borçluyum diyen , sürekli bir şeylerden kısmaya çalışan bir adamla birlikteydim ve bu beni çok boğmuştu. Şimdi sanki yine bir dejavu yaşıyorum. İstanbul`da yaşamak bir maaşla çok zor ama ben geldim 28yaşına bundan sonra bebeğim olsun ona doya doya bakayım istiyorum.
Hiç bir hayalin yok mu ? Diyor var elbette ben güzel bir balayı istiyorum diyorum , onun için çalışmamız lazım diyor. Ev eşyası konusu açıldı bana herşeyi ortak alır 2ye böleriz diyor ki henüz bir işim yok. Babamın durumu oldukça iyi , mutlu olacağını bileyşm her şeyi ben alırım bile diyor ama buna ne gerek var ? Ailemin yanın da ezik gibi gezmek istemiyorum.Yani anlayacağınız maddi olarak aramızda epey bir fark var ve bu fark beni çok korkutuyor. Haricinde bana sana aşığım diyor ama bu da bana artık pek inandırıcı gelmiyor.

Whatsapp a profil fotoğrafı koymuyor mesela neden diyorum ne gerek var beni görmelerine diyor bana çok ilginç geliyor böyle olunca da
Kuruntu mu yapıyorum ? Yoksa bir insanın 34yaşına gelmiş olmasına rağmen bir şeyleri olmaması size de anormal mi geliyor ?
bu yasa gelmis cıbılın birini bosver bak millet sürekli blogur olmus her ay bi yere gidiyo 2 ci es arkadasın cok onemli bence aynı standartta tutucak birini bakma hatta tanıstırmak isterlerse yurt dısı olsun de bu saattten sonra voleyi iyi vur yada farklı insanlarla tanısmak icin avrupa turlarına cık sergilere git daha geniz cevren olur

kuzum neler yaşamışsın.öncesi için çok geçmiş olsun.öpüyorum seni çok.bayadır yoktum

Eleştiriye açık bir insanım :)
Evet şu an bir işim yok ve bunu o da biliyor . Geçen gün ona işe başlamadan evlenemem gibisinden bir şey dedim 30yaşımda ancak evlenirim dedim sen nasıl istersen ben beklerim diyor saçmalığa bakar mısınız ?
Asik adam beklemek istemez...
Ayrica cimri. Tamam 34 yasina da gelse 64 yasina da gelse birseyi olmayabilir. Ev almak hic kolay degil ulkemizde cunku. Onu anlarim da.. herseyi yok ikiye boleriz yok bilmem ne. Bence isin icinde sevgi olmuyor o zaman. Mesela 20 binlik harcamayi ikiye bolceginize..sana dese ki benim yapabilecegim max 12bin oyle yapalim evimizi kuralim yillar icinde aliriz degistirirz esya cok mu onemli desin sizi ikna etsin.. ben iyi elektrik alamadim blmiyorum. Profil fotosu koymuyosa kullanmasin da o hesabi ne gerek var o kadar elit bi kisiyse. Basitlik gormesi lazim sosyal medyayi da..

Back
X