- 23 Ağustos 2012
- 51.373
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.164
- 898
Canım yorumların için sana ayrıca teşekkür ederim.Beni çok iyi anlamışsın teşekkür ederim :)
Valla kanka dertsiz başına dert alma bence. Ben bu adamı hiç beğenmedim geç sen bhnu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yorumların için sana ayrıca teşekkür ederim.Beni çok iyi anlamışsın teşekkür ederim :)
Merhaba kk nın güzel kadınları;
Biraz uzun oldu okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim , görüşleriniz benim için çok değerli ...
Önceki konum da bir adamla görüştüğümden bahsetmiştim. Hala görüşmeye devam ediyoruz. Her şey güzel gidiyordu ta ki ben bir şeyleri takana kadar.
Öncelikli olarak bana sürekli ne istersin tarzında (maddi olarak ) sorular soruyordu tabi bunu çok kibar bir şekilde ve laf arasında yapıyordu. Ben de hep ben sadece gerçek bir sevgi istiyorum başka bir şey istemem diyordum. Galiba bunu demem onu cesaretlemdirmiş olacak ki ne güzel sen hiç bir şey istemiyorsun vs yazıp duruyor. Elbette ben bir şey istemiyorum ama bu kişi 34 yaşına gelmiş ve sadece bir arabası var başka hiç bir şeyi olmadığı gibi dünya kadar da borcu var.
Yaşam standartlarına bakıyorum çok farklıyız. Dışarı da yemek yemeyi sevmez , sinemaya gideceğimize evde film izleriz (ilerisi için ) der . E ben zaten önceki evliliğimde de sürekli borçluyum diyen , sürekli bir şeylerden kısmaya çalışan bir adamla birlikteydim ve bu beni çok boğmuştu. Şimdi sanki yine bir dejavu yaşıyorum. İstanbul`da yaşamak bir maaşla çok zor ama ben geldim 28yaşına bundan sonra bebeğim olsun ona doya doya bakayım istiyorum.
Hiç bir hayalin yok mu ? Diyor var elbette ben güzel bir balayı istiyorum diyorum , onun için çalışmamız lazım diyor. Ev eşyası konusu açıldı bana herşeyi ortak alır 2ye böleriz diyor ki henüz bir işim yok. Babamın durumu oldukça iyi , mutlu olacağını bileyşm her şeyi ben alırım bile diyor ama buna ne gerek var ? Ailemin yanın da ezik gibi gezmek istemiyorum.Yani anlayacağınız maddi olarak aramızda epey bir fark var ve bu fark beni çok korkutuyor. Haricinde bana sana aşığım diyor ama bu da bana artık pek inandırıcı gelmiyor.
Whatsapp a profil fotoğrafı koymuyor mesela neden diyorum ne gerek var beni görmelerine diyor bana çok ilginç geliyor böyle olunca da
Kuruntu mu yapıyorum ? Yoksa bir insanın 34yaşına gelmiş olmasına rağmen bir şeyleri olmaması size de anormal mi geliyor ?
Daha önceki yaşadıklarımdan ötürü galiba biraz da fazla evham yaptım. Aslında çok naif bir adama benziyor ben aşık değil evet .Ama bir konu da yanılıyorsunuz daha önce tanışmak isteyen ve maddi durumu çok daha iyi olan adamları reddettim yani evlenmeye asla zorlamıyorum .Eğer bu adamın doğru adam olduğunu bilsem birikimim umurumda olmazdı.Siz bu adami sevmiyor ve bu adamla evlenmek istemiyorsunuz. Sadece evlenmek icin zorluyorsunuz. Ama olmayacak duaya amin diyorsunuz.
Calismayacagim demediniz ama "ben anne olmak istiyorum. Tek maasla zor gecinilir" gibi cumleler kurdunuz. Bir cift var. Biri borclu birinin birikimi var. Borclu taraf yari yariya yapalim diyince birikim olmasina ragmen "ama ben issizim" diyorsaniz bu iliskiyi cok iyi dusunmek lazim. Issizsiniz ama ondan iyi durumdasiniz. Niye bolusmekten gocunuyorsunuz ki? Sevgilim bogazina kadar borca batacak, benim birikimim var. Sonra yemege gitmiyor diyecegim. Yooo yooo takar adami koluma gotururum en alasindan yerlere. Bakin ask ve sevgi farkli bir sey. Bunlari yasamadan bir daha evlenmeyin.
Canım bugün açık bir şekilde söyledim ama bana bildiğin yalvardı. Beni çok sevip aşık olduğunu ve beni üzmemek için yanlış anlaşıldığını söylediValla kanka dertsiz başına dert alma bence. Ben bu adamı hiç beğenmedim geç sen bhnu
Seni anliyorum ben cunku benzer sekilde cimri bir nisanlim var. Aileme gelirken aldigi tatlinin parasini aldi. Aslinda tatli alacam diye geldi, almak zorunda degildi, ama yuk olmasin diye ve huyunu bildigimden ben alayim dedim bari. Yok yari yari oderiz dedi utanmadan ama kartimi uzattim cekti aldi kartimi kendi odedi. Ben de tum parayi yolladim. Adam ondan bile utanmadi yani ki ben ogrenciyim o calisiyor. Evinde kaldim bir iki gun, gazi fazla acti diye onun parasini bile yolladim dusun yani, eve aldigi alisverisin bile parasini odedim:) Bazilari icin oldukca normal bu davranislar, alismislar o halde olmaya. Gecenlerde de eve esya aliyor ki ben bir sene sonra anca oturacagim o evde taksitle aliyor ama bankada uc kurus param var ya onu gormus, ginko koltuklara pesin verdim kiraya da verecegim depozito falan, sen bir bes bin yollar misin bana dedi:))) ustelik dunya parasi var bankada, su an kendi oturacagi eve alyor esyalari, ve ben hala ogrenciyim metelige kursun atiyorum. Adam benim okulu bu sene bitirmemi ve calismaya baslayip ev esyalarinin parasini oyle odememi bile beklemiyor. Cikolata alsa bile fisini sakliyor hesabini cikariyor toplu. Yahu odeme diyorum disarida ben zaten sana yolluyorum parayi ne demeye inatla ben karti uzatinca cekiyorsun, cunku ortamlarda erkek parayi odedi gorunsun, gece yapilan hesaplardan toplanan fislerden kimenin haberi yok. Bu ucuz davranislari yuzunden ayrilmayi planliyorum ki ailem bu huylarindan haberdar falan degil, hele ben daha okulu bitirmemisim kendisi epey maas alirken benden para istedigini duysalar ne olur bilmiyorum.
Sevgili arkadaşlar ben çalışmayacağım aman banane demedim ki ? Zaten 10gün kadar sonra işe başlayacağım . Ayrıca ailemden bir şey yapmasını da istemiyorum çok şükür kenara attığım bir arabam ve bir miktar da param var. Ailem elbette yapmak isteyecek ama ben bu kez aileme bir şey yaptırmak istemiyorum. Ama bana daha ortada bir şey yokken de gel ortaya bölelim demesi bence çok abest. Adam 34 yaşında üniversite dahi okumamış hep çalışmış bugün açıl bir şekilde sordum fazlaca müsriflik yapıp büyük bir kısmı da abisinr verdiğini söyledi . Abisi işini batırınca onun da galiba bir imzası varmış borç ona da kalmış hali ile. Yani eleştiriyorsunuz eyvallah ama bu ladsr peşin hüküm vermeyin. Ayrıca ben çalışmak istemeyip içimde ki evlat hasretini gidermek isteyerek hata mı yapıyorum ? 20yaşında bir kadın olsam eyvallah ama ben 28yaşındayım ve anne olmak istiyorum bu suç mu ? Yapmayın lütfen...
evlenecek misiniz??Seni anliyorum ben cunku benzer sekilde cimri bir nisanlim var. Aileme gelirken aldigi tatlinin parasini aldi. Aslinda tatli alacam diye geldi, almak zorunda degildi, ama yuk olmasin diye ve huyunu bildigimden ben alayim dedim bari. Yok yari yari oderiz dedi utanmadan ama kartimi uzattim cekti aldi kartimi kendi odedi. Ben de tum parayi yolladim. Adam ondan bile utanmadi yani ki ben ogrenciyim o calisiyor. Evinde kaldim bir iki gun, gazi fazla acti diye onun parasini bile yolladim dusun yani, eve aldigi alisverisin bile parasini odedim:) Bazilari icin oldukca normal bu davranislar, alismislar o halde olmaya. Gecenlerde de eve esya aliyor ki ben bir sene sonra anca oturacagim o evde taksitle aliyor ama bankada uc kurus param var ya onu gormus, ginko koltuklara pesin verdim kiraya da verecegim depozito falan, sen bir bes bin yollar misin bana dedi:))) ustelik dunya parasi var bankada, su an kendi oturacagi eve alyor esyalari, ve ben hala ogrenciyim metelige kursun atiyorum. Adam benim okulu bu sene bitirmemi ve calismaya baslayip ev esyalarinin parasini oyle odememi bile beklemiyor. Cikolata alsa bile fisini sakliyor hesabini cikariyor toplu. Yahu odeme diyorum disarida ben zaten sana yolluyorum parayi ne demeye inatla ben karti uzatinca cekiyorsun, cunku ortamlarda erkek parayi odedi gorunsun, gece yapilan hesaplardan toplanan fislerden kimenin haberi yok. Bu ucuz davranislari yuzunden ayrilmayi planliyorum ki ailem bu huylarindan haberdar falan degil, hele ben daha okulu bitirmemisim kendisi epey maas alirken benden para istedigini duysalar ne olur bilmiyorum.
Seni anliyorum ben cunku benzer sekilde cimri bir nisanlim var. Aileme gelirken aldigi tatlinin parasini aldi. Aslinda tatli alacam diye geldi, almak zorunda degildi, ama yuk olmasin diye ve huyunu bildigimden ben alayim dedim bari. Yok yari yari oderiz dedi utanmadan ama kartimi uzattim cekti aldi kartimi kendi odedi. Ben de tum parayi yolladim. Adam ondan bile utanmadi yani ki ben ogrenciyim o calisiyor. Evinde kaldim bir iki gun, gazi fazla acti diye onun parasini bile yolladim dusun yani, eve aldigi alisverisin bile parasini odedim:) Bazilari icin oldukca normal bu davranislar, alismislar o halde olmaya. Gecenlerde de eve esya aliyor ki ben bir sene sonra anca oturacagim o evde taksitle aliyor ama bankada uc kurus param var ya onu gormus, ginko koltuklara pesin verdim kiraya da verecegim depozito falan, sen bir bes bin yollar misin bana dedi:))) ustelik dunya parasi var bankada, su an kendi oturacagi eve alyor esyalari, ve ben hala ogrenciyim metelige kursun atiyorum. Adam benim okulu bu sene bitirmemi ve calismaya baslayip ev esyalarinin parasini oyle odememi bile beklemiyor. Cikolata alsa bile fisini sakliyor hesabini cikariyor toplu. Yahu odeme diyorum disarida ben zaten sana yolluyorum parayi ne demeye inatla ben karti uzatinca cekiyorsun, cunku ortamlarda erkek parayi odedi gorunsun, gece yapilan hesaplardan toplanan fislerden kimenin haberi yok. Bu ucuz davranislari yuzunden ayrilmayi planliyorum ki ailem bu huylarindan haberdar falan degil, hele ben daha okulu bitirmemisim kendisi epey maas alirken benden para istedigini duysalar ne olur bilmiyorum.
Peki siz neden birliktesiniz ?Seni anliyorum ben cunku benzer sekilde cimri bir nisanlim var. Aileme gelirken aldigi tatlinin parasini aldi. Aslinda tatli alacam diye geldi, almak zorunda degildi, ama yuk olmasin diye ve huyunu bildigimden ben alayim dedim bari. Yok yari yari oderiz dedi utanmadan ama kartimi uzattim cekti aldi kartimi kendi odedi. Ben de tum parayi yolladim. Adam ondan bile utanmadi yani ki ben ogrenciyim o calisiyor. Evinde kaldim bir iki gun, gazi fazla acti diye onun parasini bile yolladim dusun yani, eve aldigi alisverisin bile parasini odedim:) Bazilari icin oldukca normal bu davranislar, alismislar o halde olmaya. Gecenlerde de eve esya aliyor ki ben bir sene sonra anca oturacagim o evde taksitle aliyor ama bankada uc kurus param var ya onu gormus, ginko koltuklara pesin verdim kiraya da verecegim depozito falan, sen bir bes bin yollar misin bana dedi:))) ustelik dunya parasi var bankada, su an kendi oturacagi eve alyor esyalari, ve ben hala ogrenciyim metelige kursun atiyorum. Adam benim okulu bu sene bitirmemi ve calismaya baslayip ev esyalarinin parasini oyle odememi bile beklemiyor. Cikolata alsa bile fisini sakliyor hesabini cikariyor toplu. Yahu odeme diyorum disarida ben zaten sana yolluyorum parayi ne demeye inatla ben karti uzatinca cekiyorsun, cunku ortamlarda erkek parayi odedi gorunsun, gece yapilan hesaplardan toplanan fislerden kimenin haberi yok. Bu ucuz davranislari yuzunden ayrilmayi planliyorum ki ailem bu huylarindan haberdar falan degil, hele ben daha okulu bitirmemisim kendisi epey maas alirken benden para istedigini duysalar ne olur bilmiyorum.
Ben onu yermem için söylemedim ki hani üniversite okusa , bunkadar erken çalışmaya başlamazdo ben aşık değilim ama hoşlanıyorum kendisinden.siz bu adamla neden görüşüyosunuz ben anlamadım. aşık mısınız? üniversite bile okumamış diye yerdiğiniz insanla neden evlilik hayali kuruyosunuz?
Ben onu yermem için söylemedim ki hani üniversite okusa , bunkadar erken çalışmaya başlamazdo ben aşık değilim ama hoşlanıyorum kendisinden.
Daha çok yeni 2 ay olacak ama baştan böyleyse sonrasını düşünemiyorum..
Aslında ben değil de o çok yapıyor. Haklısınız ama :)2 ay erken ötesi.karar alabilmek için bile erken ötesi.ki zaten bir tarvama yaşadınız.2 ayda evlenmeye karar vermiş şekilde planlar yapmasanız mı acaba
Kuzum, son durumu bilmiyorum ama şu an ciddi bi karar almak icin cok cok erken, cok taze bosanma psikolojin.. Bi de simdi daha secici olmalisin, insan ismi evli olsun diye evlenmez, mutlu olacagina inaniyorsa evlenmeli.. Icine sinmeyen seyler varsa kestirip at, ugrasma..Aslında ben değil de o çok yapıyor. Haklısınız ama :)
Canım daha gençsin bu adamla devam etme şimdiden böyle ise evlenince hiçbirşey yapmayacak cimrilikten.Seni anliyorum ben cunku benzer sekilde cimri bir nisanlim var. Aileme gelirken aldigi tatlinin parasini aldi. Aslinda tatli alacam diye geldi, almak zorunda degildi, ama yuk olmasin diye ve huyunu bildigimden ben alayim dedim bari. Yok yari yari oderiz dedi utanmadan ama kartimi uzattim cekti aldi kartimi kendi odedi. Ben de tum parayi yolladim. Adam ondan bile utanmadi yani ki ben ogrenciyim o calisiyor. Evinde kaldim bir iki gun, gazi fazla acti diye onun parasini bile yolladim dusun yani, eve aldigi alisverisin bile parasini odedim:) Bazilari icin oldukca normal bu davranislar, alismislar o halde olmaya. Gecenlerde de eve esya aliyor ki ben bir sene sonra anca oturacagim o evde taksitle aliyor ama bankada uc kurus param var ya onu gormus, ginko koltuklara pesin verdim kiraya da verecegim depozito falan, sen bir bes bin yollar misin bana dedi:))) ustelik dunya parasi var bankada, su an kendi oturacagi eve alyor esyalari, ve ben hala ogrenciyim metelige kursun atiyorum. Adam benim okulu bu sene bitirmemi ve calismaya baslayip ev esyalarinin parasini oyle odememi bile beklemiyor. Cikolata alsa bile fisini sakliyor hesabini cikariyor toplu. Yahu odeme diyorum disarida ben zaten sana yolluyorum parayi ne demeye inatla ben karti uzatinca cekiyorsun, cunku ortamlarda erkek parayi odedi gorunsun, gece yapilan hesaplardan toplanan fislerden kimenin haberi yok. Bu ucuz davranislari yuzunden ayrilmayi planliyorum ki ailem bu huylarindan haberdar falan degil, hele ben daha okulu bitirmemisim kendisi epey maas alirken benden para istedigini duysalar ne olur bilmiyorum.