eskide kalmış sıkıntılar

Bende böyley(miş)im ne yazık ki :50: Bir şey yüzünden kırılmış olayım daha sonra tekrar tekrar o aklıma geliyor, bilhassa kızdığım zamanlarda tüm olumsuzlukları hatırlıyorum "sağ baştan say" gibi :27: Yani bilemiyorum henüz ne yapmak gerek, bulursam söylerim :44:

sonunaa kadarr katılıyorummm . bende öyleyim en ufak bişeyine sinir olayım . sil baştaann her yaptıgı aklıma geliyo. bazı insanlara özenir oldummm nasıl unutupda hayatlarına bakabiliyolar :(

yooo kadinlarin cogu boyledir :)))

ay bana sorsan yuzyillar oncesinde kim beni uzduyse hatirlar anlatirim valla :)) deve kini :)

e zaten konusuyorsunuz bu konuyu anladigim kadariyla o da zaten olmayacak bir daha diyormus, o zaman cok uzatma bence.. hani hic konusmayip icinden kuruluyor olsan anlarim da, halihazirda bu konuyu konusyuorsaniz ve o da sana destek oluyor, yardimci oluyorsa.. o zaman daha da uzatma bence ;)

yooo kadinlarin cogu boyledir :)))

ay bana sorsan yuzyillar oncesinde kim beni uzduyse hatirlar anlatirim valla :)) deve kini :)

e zaten konusuyorsunuz bu konuyu anladigim kadariyla o da zaten olmayacak bir daha diyormus, o zaman cok uzatma bence.. hani hic konusmayip icinden kuruluyor olsan anlarim da, halihazirda bu konuyu konusyuorsaniz ve o da sana destek oluyor, yardimci oluyorsa.. o zaman daha da uzatma bence ;)

haklısındaaa iştee yaşamadıysan suan bunu anlayamassın bende hep derdm böylee ama demekki unutulmuyomuş diyrm kendi kendimee.

Back
X