• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskiden böyle değildim ben :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin yerinizde olsam takılacağım yer çok başka olurdu.. Sevgiliniz önyargılı, peşin hükümlü ve şekilci biri.
İlaveten şimdi baktım bahsettiğiniz kişiye, adam zaten bir nevi engelli rahatsızlığı varmış,görüntüsü o yüzden öyle. Böyle hastalığı olan bir insana da çirkin falan demesi ekstra ekstra yanlış, ve sevgilinizin kalbinin karanlığını gösterir.

Merhaba arkadaşlar sevgilimin halasının kızı var yaşları denk evlenip ayrılmış bir çocuğu var.
Sevgilimin çoğu kuzenlerinle arası iyi ama bu kişiyle ve kardeşiyle mesafeliler dünde konu konuyu açtı dediki..Hani demiştimya o manken gibi güzel kuzen onunlada bağlantı yok sonra kızın sayfasına girdim gerçektende güzel ve dikkatimi çeken nokta.sevgilim birkeresinde saçını kızala boya dedi kızın saçı kızıl biyanımda saçmalama kuzenler diyor ama hiç başka kuzeni övdüğünü görmedim.benim zaten kuzenlerle aram yok normal şeylermi altında birşeymi aramam lazım....teşekkürler
E sen adami kuzeninden bile kiskaniyormussun..
Emre Gul'un(kimse artik ben tanimiyorum) esimi problem :)
Yakinda disi kus gorsen ondan sakinacaksin :)
Sen bi git bence..Bi git gorun birilerine..
Normal degil yani,en son adam gider..
Cekmez bu hallerini.

Son düzenleme:
Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa demiş şair. Ama sizin bu takıntılarınızla ne kadar devam eder bu minnoş hikaye bilemiciiiim 😅

Dün sevgilimle fenomen emre gül ve eşi varya ondan bahsetttik sevgilimde dediki menfaat için beraberdir kız ona bin basar güzel ondan.buna çok bozuldum halbuki birşey yok bunda gerçekten piskopata bağlıyorum artık başka birine güzel demesine katlanamıyorum.benim gibi olan varmı?? Eşinizin sevgilinizin başka bir kadına güzel demesine nasıl bakıyorsunuz? Biliyorum saçma konu ama beni hayat bu hale getirdi teşekkürler
Allah akıl fikir versin

Dün sevgilimle fenomen emre gül ve eşi varya ondan bahsetttik sevgilimde dediki menfaat için beraberdir kız ona bin basar güzel ondan.buna çok bozuldum halbuki birşey yok bunda gerçekten piskopata bağlıyorum artık başka birine güzel demesine katlanamıyorum.benim gibi olan varmı?? Eşinizin sevgilinizin başka bir kadına güzel demesine nasıl bakıyorsunuz? Biliyorum saçma konu ama beni hayat bu hale getirdi teşekkürler
Sizi seviyorsa güveniyorsanız endişeye gerek yok

sen kendini güzel bulmuyorsun , demek

benım kocam güzele güzel der ki bende çok güzelim ,

ama sonuna ekler benım karım daha güzel der ama ,

ee adam yalan söylemiyor güzelim çünkü herşeyden önemlisi kendimi seviyorum begeniyorum

Bahsettigin insanlara bi bakayim dedim allah affetsin güldüm ya esinin mukayese etmesine, tobe tobe. Neyse ki konunun ana fikrini anladim :)

Ben bu konuda ego yapmamak için şöyle düşünüyorum. Benim bi tane güzel elbisem var diye diğer elbiselere bakmiyor muyum çarşıda pazarda gördüğüm diger elbiseleri güzel bulmuyor muyum? Veyahut da arkadaşım benden başkasına güzel deyince kiskanmiosam sevgilim deyince de kiskanmamaliyim. Objektif olmaliyim. Böyle böyle de işte genislesiosun ahahha.

Sanırm reklam ama gogole yaptım haydi faydam olsun diye :)))

Yazdığınız adam gelişme geriliğine sahip, yani güzellikten çirkinlikten öte adam hastalık sahibi, bedeni gelişememiş. Sevgili dediğiniz adam hem abaza ona buna salya akıtıyor, hem de hasta bir insanı eşiyle kıyaslıyor . Bilemedim ne tarafı daha berbat hasta bir insan hakkında bu şekilde konuşmak mı, abazanın birini kola takıp gezdirmek mi, yoksa fenomendi şuydu buydu çok ciddiye alıp bunu shobet konusu yapmak mı... valla ikiniz de boş geldiniz bana al birini vur ötekine çiftlerden biri daha.

yanı kusura bakma lütfen ama merak ettım herkesin güzellik anlayısı farklı olabılır ama sız nasıl bır dış gorunuse sahıpsınız yanı aynaya baktıgınızda kendınızı guzel çekici seksi buluyormusunuz iş sizde bıtıyor ıçten içe belliki kendınızı sevmıyor yada begenmıyorsunuz kı kıskanclıklarınız artıyor gıbı geldı bana lütfen yanlış anlamayın sızı kırmak yada uzmek ıcın soylemıyorum eger durum boyleyse önce bu hıssı duzeltmenız lazım kendı içinizde.. ve esınıze partnerınıze guven duygunuzla da alakalı yada onun sıze kendınızı guzel seksı çekici hıssettırmesı ıle de alakalı olabılır... yeryuzunde bırsuru guzel yakısıklı ınsanlar var bende ozellıkle ekranda tv ızlerken olur boyle muhabbetler yakısıklıysa konusu gecıyorsa esıme yakısıklı adam allah sahıbıne bagıslasın dıyebılırım esımde guzel kadınmıs dıyebılır bana gore hıc bır problem yok bunda tabı ergen ergen abartılıp offf offflar cekılmedıgı surece

Kocam başka kadına güzel desin boşarım. Ne demek güzel diyor. Bence siz ayrılın bu adamdan

ulan emre gül kim siz bu insanları nereden tanıyorsunuz?

ahahahah sonuç olarak baktım. kız güzel değil yani buna güzel diyen adam boşluktadır dicem de eşi var. dolmuşta orada burada görülen bir tip.

ha emre gül sanırım cüce bey, evet bence de parası için evlenmiş olabilir. yazık ya.

Yasakçı bir zihbiyet değilim ama, bu adamlar, kadınlar kim ya? Kim de herkes bunları biliyor, bunlar hakkında konuşuyor, ülkede sosyal medya yasaklansın bence, saçma sapan olaylar, saçma sapan videolar, saçma sapan kişiler ve onları takip kendi hayatıyla kıyaslayan saçma sapan bir takipc güruhu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X