- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
Bu mu mutlu edecek sizi?Suni mutluluklar bunlar. Gerçekten sağlıklı ilişki tanımınız bu mu?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu mu mutlu edecek sizi?Suni mutluluklar bunlar. Gerçekten sağlıklı ilişki tanımınız bu mu?
İlaveten şimdi baktım bahsettiğiniz kişiye, adam zaten bir nevi engelli rahatsızlığı varmış,görüntüsü o yüzden öyle. Böyle hastalığı olan bir insana da çirkin falan demesi ekstra ekstra yanlış, ve sevgilinizin kalbinin karanlığını gösterir.Sizin yerinizde olsam takılacağım yer çok başka olurdu.. Sevgiliniz önyargılı, peşin hükümlü ve şekilci biri.
E sen adami kuzeninden bile kiskaniyormussun..Merhaba arkadaşlar sevgilimin halasının kızı var yaşları denk evlenip ayrılmış bir çocuğu var.
Sevgilimin çoğu kuzenlerinle arası iyi ama bu kişiyle ve kardeşiyle mesafeliler dünde konu konuyu açtı dediki..Hani demiştimya o manken gibi güzel kuzen onunlada bağlantı yok sonra kızın sayfasına girdim gerçektende güzel ve dikkatimi çeken nokta.sevgilim birkeresinde saçını kızala boya dedi kızın saçı kızıl biyanımda saçmalama kuzenler diyor ama hiç başka kuzeni övdüğünü görmedim.benim zaten kuzenlerle aram yok normal şeylermi altında birşeymi aramam lazım....teşekkürler
Allah akıl fikir versinDün sevgilimle fenomen emre gül ve eşi varya ondan bahsetttik sevgilimde dediki menfaat için beraberdir kız ona bin basar güzel ondan.buna çok bozuldum halbuki birşey yok bunda gerçekten piskopata bağlıyorum artık başka birine güzel demesine katlanamıyorum.benim gibi olan varmı?? Eşinizin sevgilinizin başka bir kadına güzel demesine nasıl bakıyorsunuz? Biliyorum saçma konu ama beni hayat bu hale getirdi teşekkürler
Sizi seviyorsa güveniyorsanız endişeye gerek yokDün sevgilimle fenomen emre gül ve eşi varya ondan bahsetttik sevgilimde dediki menfaat için beraberdir kız ona bin basar güzel ondan.buna çok bozuldum halbuki birşey yok bunda gerçekten piskopata bağlıyorum artık başka birine güzel demesine katlanamıyorum.benim gibi olan varmı?? Eşinizin sevgilinizin başka bir kadına güzel demesine nasıl bakıyorsunuz? Biliyorum saçma konu ama beni hayat bu hale getirdi teşekkürler
Yok pek değil zaten sonunda yanlız kalacamBu mu mutlu edecek sizi?Suni mutluluklar bunlar. Gerçekten sağlıklı ilişki tanımınız bu mu?
Ona şüphe yokta işte gel bana anlatSizi seviyorsa güveniyorsanız endişeye gerek yok
Tabi orası da hikayenin bambaşka bir tarafı kudracım yine meselenin çok önemli bir kısmına parmak bastınBu kadar sığ bir insanı kıskanmayı nasıl başarıyorsunuz? Benim midem bulanırdı, sevgili diye bunu seçen aklıma tüküreyim derdim.
Kocam başka kadına güzel desin boşarım. Ne demek güzel diyor. Bence siz ayrılın bu adamdanDün sevgilimle fenomen emre gül ve eşi varya ondan bahsetttik sevgilimde dediki menfaat için beraberdir kız ona bin basar güzel ondan.buna çok bozuldum halbuki birşey yok bunda gerçekten piskopata bağlıyorum artık başka birine güzel demesine katlanamıyorum.benim gibi olan varmı?? Eşinizin sevgilinizin başka bir kadına güzel demesine nasıl bakıyorsunuz? Biliyorum saçma konu ama beni hayat bu hale getirdi teşekkürler
Kiskandiginizi belli ederseniz ters teperOna şüphe yokta işte gel bana anlat
Emre gül kim?