- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.700
- 548
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani demek istedigi adama göre güzel parası icin onunla diyorulan emre gül kim siz bu insanları nereden tanıyorsunuz?
ahahahah sonuç olarak baktım. kız güzel değil yani buna güzel diyen adam boşluktadır dicem de eşi var. dolmuşta orada burada görülen bir tip.
ha emre gül sanırım cüce bey, evet bence de parası için evlenmiş olabilir. yazık ya.
Asggshajgshjs ya bu insanlar niye fenomen ya bos bos bakiorum emre gul videolarina iki dkdir cok saçma bi çağ bu yaaa. Tüm deliler fenomen olduysa artık rahatladik mi diye böğüresim varulan emre gül kim siz bu insanları nereden tanıyorsunuz?
ahahahah sonuç olarak baktım. kız güzel değil yani buna güzel diyen adam boşluktadır dicem de eşi var. dolmuşta orada burada görülen bir tip.
ha emre gül sanırım cüce bey, evet bence de parası için evlenmiş olabilir. yazık ya.
Güzellik anlayışınız nedir merak ettim? Kız gayet güzel.ulan emre gül kim siz bu insanları nereden tanıyorsunuz?
Yani demek istedigi adama göre güzel parası icin onunla diyor
ortalama bir tip. güzel değil evet. güzel denilecek artı bir özelliği yok bana kalırsa.Güzellik anlayışınız nedir merak ettim? Kız gayet güzel.
Engellilerle evlenen herkes parası için mi evleniyor? Ne sığ bir bakış açısı bu? Engelliler evlenilmeye layık değildir ancak parası varsa evlenebilir. Yarın öbür gün allah korusun engelli bir birey olursanız (hepimiz için bu ihtimal var) paranız yoksa hayatınızdaki insan sizi terketmeli o zaman.
eminim siz daha güzelsinizdir. makyaja bulanmış her kadını güzel sanıyor erkekler.Yani demek istedigi adama göre güzel parası icin onunla diyor
Benden güzel buldum kıskandım gömeyim diyorsunuzortalama bir tip. güzel değil evet. güzel denilecek artı bir özelliği yok bana kalırsa.
ben asla "engellilerle evlenenler sadece parası için evleniyor" demedim, "olabilir" dedim. lütfen dediklerimi çarpıtmayın ve gereksiz anlam aramayın.
yaman şakacısın delikanlı.Benden güzel buldum kıskandım gömeyim diyorsunuz![]()
Güzellik mi yarıştıracağızyaman şakacısın delikanlı.
yüzde yüz senden yakışıklıyımdır.
ablacım sen neden her yoruma cevap verme ihtiyacı hissediyorsun. fenomen eşleriyle yarışıyorum mu dedim, her şeyi farklı şekilde anlıyorsun.Güzellik mi yarıştıracağız
Benim öyle dertlerim yok maalesef, katılamayacağım yarışınıza. Siz fenomen eşleriyle yarışın.
Her konuda olduğu gibiablacım sen neden her yoruma cevap verme ihtiyacı hissediyorsun. fenomen eşleriyle yarışıyorum mu dedim, her şeyi farklı şekilde anlıyorsun.
espriyle karşılık verdik onu da anlamıyor musun napiyorsun. ikili tartışmaya döndürme şu olayı bir konuda da.
tatile gitse bu üye bikinili kadınları görünce çıldırır ayol.adamın gözlerini bağlar tatil boyuncaE sen adami kuzeninden bile kiskaniyormussun..
Emre Gul'un(kimse artik ben tanimiyorum) esimi problem :)
Yakinda disi kus gorsen ondan sakinacaksin :)
Sen bi git bence..Bi git gorun birilerine..
Normal degil yani,en son adam gider..
Cekmez bu hallerini.
aynı konudan açıyorsun dolayısıyla da kıskançlığını normal bulmuyoruz.kıskançlık değil bu çünkü bambaşka bir şey.psikoloğa gitmelisin acilHer konuda olduğu gibi
Para da sokuşturtaydinSevgiliyken deliriyordum Hadiseyi kıskanıyordum fotolarını beğenmiş mi diye arkasını kolluyordum resmen. Hadise de açmış kollarını eşimi bekliyordu sanki![]()
Geçen hafta evlilik yıldönümümüzde yemeğe gittik dansöz geldi ve karşılıklı göbek attık.
Eşim kadına bakmadı bile ben kaldırdım amaaan bir daha nerde görcen oyna dedim. Ne kasacağım ya keşke o zamanlarda bu kadar rahat olsaymışım. Gereksizmiş. İçinde pislik olan yolunu buluyor ne yapsan nafile.