Bence hırs ya da istek adını ne koyuyorsanız kendinize yönlendirmeyi denemelisiniz öncelikle.
Başkalarının derli toplu evine özendiğiniz için değil kendiniz istiyorsanız bunu yapmalısınız.
Ya da birileri zayıf diye değil sağlığınız gerektiriyorsa ve istiyorsanız bunu denemelisiniz.
Belki zihninizde bir yerlerde bunlardan önce halletmeniz gereken şeyler vardır. Önceliğiniz bu tür şeyler bu yüzden değildir. Bir parça dinleyin kendinizi, içinizde yarım kalanları...
Anladım. Örnekler başkaları üzerinden gidince belki bu şekilde motive oluyorsunuzdur diye düşünmüştüm. Geçici bir durumdur umarım, istekler yok olunca hayat daha yorucu oluyor.Örnek olarak söyledim.. Eskisi gibi isteğim kalmadı yani özetle..
Kıskançlığı bırakmışsınız iyi olmuş.
Ne eski konusu,ben bu konuya yazdım yorumumu.valla kimsenin eski konularını takip etmiyorum.sizi de ilk defa bu konu da gördüm.yorum yazdığım nicklere bakmıyorum bile.konuya yazıyorum direk.Ben senin nickini bile hatırlamıyorum sen benim tee ne kadar zaman önce geçen bir konuyu nasıl hatırlıyorsun? Demek ki kendin kıskançsın ki sende olanı başkasında da görüyorsun. Sağol yorumun için hem de sabahın 7 sinde böyle yorum yazan birinin ne düşündüğü benim için önemli değil. İyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?