Eskiden sevdiğim kişinin karısı

İşin garibi biz adamla bir şey yaşamadık yüz yüze bile konuşmadık o tür konuları.Umursamamaya çalışıyorum şimdilik.

Ben bakmazdım tabi kötü bir şey anlattıysa ona göre de değişebilir.Normal konuşuyorduk dese kötü bakmam

Çok sık bir arada bulunmak zorunda değilseniz aynı ortama girmeyin. Görürseniz dönüp bakmayın. Kadın ergence davranıyor olabilir ama siz de ona dikkat kesilmissiniz.

Bir benzeri benimde basimda ... Kadin beni gormeye bile tahammul edemiyormus herkezede soylemis
Bende millete soyledigi icin inadina karsilasma ayarliyorum
Evlenmissin artik neyin kiskancligini yapiyor anlam vermek zor
Hic aldiris etme kendi kendini yedigiyle kalir kendine zarari

yani eskiden sevdiğiniz adam da maşallah çeşme başında dedikodu yapan mahalle hanımları gibiymiş, yememiş içmemiş anlatmış.
ben olsam "bir problem mi var güzelim çok bakıyorsun" diye tüm çirkefliğimle girerdim mevzuya şahsen. hiç gelemem böyle şeylere.
sen de ona pis pis bak sinir olsun patronunun yanında sümüğü akasıca

Keşke çirkef biri olsaydım kesin derdim :)

Keşke çirkef biri olsaydım kesin derdim :)
şahsen arada bir çirkefleşmek iyidir diye düşünüyorum, en azından böyle kendi kendne triplere giren insanlara karşı. kendinizi ezdirmeyin, yaptığınız suç değil ya adam o zaman bekarmış neticede, olmamış, bitmiş gitmiş.

Bir şey derse çirkefleşirim kendime laf söyletmem tabi ama bir şey demesi gerekli onun suçlu olduğunu ispatlamam için.

hep ayni ortamlarda bulunuyorsaniz ve kocasina asik halinle baktigini yakalamissa öyle tepki veriyor olabilirmi?

hep ayni ortamlarda bulunuyorsaniz ve kocasina asik halinle baktigini yakalamissa öyle tepki veriyor olabilirmi?

Kocasına aşık değilim,kocası bana halimi hatrımı soruyor karısının yanında. Birde önceden de kadın bana çok bakıyordu.Artık daha pis bakıyor.

Kocasına aşık değilim,kocası bana halimi hatrımı soruyor karısının yanında. Birde önceden de kadın bana çok bakıyordu.Artık daha pis bakıyor.

Ozaman kocasina mesafeyi koyun iletisime izin vermeyin mümkünce..yanlis anlasilmamak icin.
Zaten cok sacma bir durum bu.. siz adama asik oldugunuzu itiraf ediyorsunuz adam sizin halinizi hatrinizi soruyor hala ..
bence uzak durmanizda fayda var.

Aynen uzak durmam gerek ne olursa olsun.

kadınn sezdiysee ondann öyle yapiyodurr ne sıkıntılıı durum yaa

kadınn sezdiysee ondann öyle yapiyodurr ne sıkıntılıı durum yaa

Aslında sezecek bir şey geçmedi aramızda baştan beri istemedim yüzüme gülüyordu ilk zamanlar ben kötü davranıyordum.Seven bendim ama olmayacağını biliyordum.Bir ilişki yaşamadık.Beraber vakit de geçirmedik.

kadınn kocasındann şüphelendii bencee bakışlarındann filann olabilirr cok sıkıntıı ya

evliler siz esinizin eski cıktıklarını bilmiyomusunuz yada esiniz sizin cıktıklarını hicmi normadınız ne meraksız insanlarsınız ayol

kadınn kocasındann şüphelendii bencee bakışlarındann filann olabilirr cok sıkıntıı ya

Olabilir belki güvensizlik problemleri vardır.Beni bile anlatan adam kim bilir daha ne kadar kızdan söz etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…