Eskiden sevdiğim kişinin karısı

erkekler şu kız benden hoşlanırdı şeklinde hava atmaya bayılırlar .Sizi de anlatmış olmalı .

ne var geçmişten olan birşeyi anlatırsınız sırf egoyu tatmin etmek için başka hiçbirşey yoksa!! boşverin o kadar takılacak bir durum değil sanki.

ne var geçmişten olan birşeyi anlatırsınız sırf egoyu tatmin etmek için başka hiçbirşey yoksa!! boşverin o kadar takılacak bir durum değil sanki.

Çok utanıyorum yanlış bir şey yapmışım gibi hissediyorum.Takmama da bu neden oluyor sanırsam.

Çok utanıyorum yanlış bir şey yapmışım gibi hissediyorum.Takmama da bu neden oluyor sanırsam.
kendini sorgula yanlış birşey yaptın mı diye eğer yapmadıysan takma o kadar bence.çok kızarım ben geçmişini anlatan insanlara gerek yok böyle şeylere.

kendini sorgula yanlış birşey yaptın mı diye eğer yapmadıysan takma o kadar bence.çok kızarım ben geçmişini anlatan insanlara gerek yok böyle şeylere.

Yanlış bir şey yaptım ona sevdiğimi söyledim sonra da bu hale düştüm rezil etti beni kadına söyleyerek (yorumlara göre de kesin söyledi) (((((

yaşın kaç? söyleyebilirsin sevdiğini ne var bunda sanki yani.ki hala seviyor musun peki?

Şuan 24 ama o zamanlar 20 yaşımdaydım.Sevmiyorum uzun zaman önce unuttum.Yalnızca karısının bakışları tavırları benim yanlış bir şey yaptığımı hissettiriyor.

Adam soylememistirdi de kadinlar eskiden de olsa bir sey oldugunu hissedebiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…