Ben çok düzgün bir insan olduğunu düşünüyorum önceden de fikrim böyleydi zaten. İyi bir insan diye düşünmüşümdür hep. Sanırım ben şu aşamada görüşmek isterdim. Artık beni sevmediği için üzüldüm galibaZamanında olan aşkını dile getirmis bunu laf arasinda uzun zaman gectiginden rahatlıkla söylemis olabilir evet ama yüz yüze görüsseniz ya da konusma ilerlese yeniden alevlenebilir bu hisleri.Hayatinda biri yok ve durduk yere bunca zaman sonra istek atmasindan biraz belli.
Siz ne istiyorsunuz? Ona göre şekillendirebilirsiniz gidişatı gibi geldi bana.
Yok hayır tek üyeliğim buSiz daha önce de böyle bir konu açtınız mı? Başka üyelikle
Hiç aramadı ama sonrasında aramaz mıydı öyle olsaNabız yoklaması yapmış arkadaş. Bence hala gönlü var gibi gibi
Hiç aramadı ama sonrasında aramaz mıydı öyle olsa
Şöyle bir durum da var yöresel bir ürün var yaşadığım yerde tatlı şekerleme gibi. Buradan bahsederken ondan bahsetmiştim aa bana yollasana ben de sana bir şey yollarım falab dedi ben yolladım teşekkür etti ama bana hiçbir şey yollamadı. Yani mesele hediye değil aslında ama özense yollaması gerekmez miydiKendince adım attığını düşünüp sizden de bir ışık görmek istemiş olabilir
Ben o duygular sadece geçmişte mi kalmış şu an devam ediyor mu emin olamadım. Ben değer veriyorumOnun açık olmasını istiyorsunuz ama peki siz ,kafanız karışacak kadar beslediğiniz duygu nedir ?
Yazışmaya devam etmelisiniz devamı gelecektir
Hiç konuşmuyoruz kiSizin de ona dugulariniz varsa acikca konusun. Mesafeler bir sekilde asilabilir belki, tayinle falan.
Boşver bu adamı önünde ki maçlara bakŞöyle bir durum da var yöresel bir ürün var yaşadığım yerde tatlı şekerleme gibi. Buradan bahsederken ondan bahsetmiştim aa bana yollasana ben de sana bir şey yollarım falab dedi ben yolladım teşekkür etti ama bana hiçbir şey yollamadı. Yani mesele hediye değil aslında ama özense yollaması gerekmez miydi
Evet bu özensizlik duygu kalmadığına işarettir diye düşündüm. Kendim de bir şey yollamakla aptallık mı ettim acabaBoşver bu adamı önünde ki maçlara bak
Sizin en son konuşmanız duyguları açıkladıktan sonra olmuşsa bekliyordur. Ama üstüne konuşup aramamazlık yapıyorsa yol verin gitsin. Ne zamandır konuşmuyorsunuz peki mesajları tam okuyamadımŞöyle bir durum da var yöresel bir ürün var yaşadığım yerde tatlı şekerleme gibi. Buradan bahsederken ondan bahsetmiştim aa bana yollasana ben de sana bir şey yollarım falab dedi ben yolladım teşekkür etti ama bana hiçbir şey yollamadı. Yani mesele hediye değil aslında ama özense yollaması gerekmez miydi
Şöyle bir durum da var yöresel bir ürün var yaşadığım yerde tatlı şekerleme gibi. Buradan bahsederken ondan bahsetmiştim aa bana yollasana ben de sana bir şey yollarım falab dedi ben yolladım teşekkür etti ama bana hiçbir şey yollamadı. Yani mesele hediye değil aslında ama özense yollaması gerekmez miydi
Duygularını açıkladığı konuşmada zaten demişti bana göndersene o üründen diye. Sonra işte bu konuşmada duygularını açıkladı sonra ben de gönderdim. Teşekkür için aradı sonrasında. Bundan sonra aramadıSizin en son konuşmanız duyguları açıkladıktan sonra olmuşsa bekliyordur. Ama üstüne konuşup aramamazlık yapıyorsa yol verin gitsin. Ne zamandır konuşmuyorsunuz peki mesajları tam okuyamadım
Ben de böyle düşünüyorum. Aptal gibi mi görünmüşümSen ona hediye yollayinca adım atmış oldun.
Seven adam karşılığında hediye yollamak yerine direk bulunduğun şehre gelir görüşmek için. Çünkü senden ışık görmüşken daha da alevlendirmek ilişkiyi başlatmak ister. Ama anlattiklarinizda o ışığı göremedim. Adam sadece boşluktan atmış mesajı. Heyecan yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?