Eskidendi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
35
Biraz zaman önce instadan eski bir arkadaşım takip isteği attı kabul ettim takipleştik neyse biraz zaman sonra bir konuyla alakalı kısa bir mesajlaşmamız oldu. Sonra telefonla konuştuk. Konu bitince de naptın ne ettin evlilik çoluk çocuk vs konuşuldu yok ben evlenmedim. Evlenmeyi düşünmüyorum dedi ilk sonra da ben sana çok aşıktım falan dedi. 10 yıldır falan görüşmediğim bir insan bu arada.
Biraz üzüldüm. 10 sene önce de hissetmiştim bir şey söylememişti o zaman. Kendimi biraz kötü hissettim sanki değerini bilmemişim gibi zamanında. Arkadaşım o hala seni seviyordur falan dedi ama bana da geçmişte kalan bir şeyi öylesine söyledi gibi geldi. Bilmiyorum kafam karıştı.

Reactions: Cac
Zamanında olan aşkını dile getirmis bunu laf arasinda uzun zaman gectiginden rahatlıkla söylemis olabilir evet ama yüz yüze görüsseniz ya da konusma ilerlese yeniden alevlenebilir bu hisleri.Hayatinda biri yok ve durduk yere bunca zaman sonra istek atmasindan biraz belli.
Siz ne istiyorsunuz? Ona göre şekillendirebilirsiniz gidişatı gibi geldi bana.

Ben çok düzgün bir insan olduğunu düşünüyorum önceden de fikrim böyleydi zaten. İyi bir insan diye düşünmüşümdür hep. Sanırım ben şu aşamada görüşmek isterdim. Artık beni sevmediği için üzüldüm galiba

Yüz yüze görüşecek bir yakınlık da yok bu arada 900 km uzaklık var aynı şehirde değiliz

Onun açık olmasını istiyorsunuz ama peki siz ,kafanız karışacak kadar beslediğiniz duygu nedir ?
Yazışmaya devam etmelisiniz devamı gelecektir

Kendince adım attığını düşünüp sizden de bir ışık görmek istemiş olabilir
Şöyle bir durum da var yöresel bir ürün var yaşadığım yerde tatlı şekerleme gibi. Buradan bahsederken ondan bahsetmiştim aa bana yollasana ben de sana bir şey yollarım falab dedi ben yolladım teşekkür etti ama bana hiçbir şey yollamadı. Yani mesele hediye değil aslında ama özense yollaması gerekmez miydi

Onun açık olmasını istiyorsunuz ama peki siz ,kafanız karışacak kadar beslediğiniz duygu nedir ?
Yazışmaya devam etmelisiniz devamı gelecektir
Ben o duygular sadece geçmişte mi kalmış şu an devam ediyor mu emin olamadım. Ben değer veriyorum

Boşver bu adamı önünde ki maçlara bak

Sizin en son konuşmanız duyguları açıkladıktan sonra olmuşsa bekliyordur. Ama üstüne konuşup aramamazlık yapıyorsa yol verin gitsin. Ne zamandır konuşmuyorsunuz peki mesajları tam okuyamadım

Sen ona hediye yollayinca adım atmış oldun.
Seven adam karşılığında hediye yollamak yerine direk bulunduğun şehre gelir görüşmek için. Çünkü senden ışık görmüşken daha da alevlendirmek ilişkiyi başlatmak ister. Ama anlattiklarinizda o ışığı göremedim. Adam sadece boşluktan atmış mesajı. Heyecan yok .

Sizin en son konuşmanız duyguları açıkladıktan sonra olmuşsa bekliyordur. Ama üstüne konuşup aramamazlık yapıyorsa yol verin gitsin. Ne zamandır konuşmuyorsunuz peki mesajları tam okuyamadım
Duygularını açıkladığı konuşmada zaten demişti bana göndersene o üründen diye. Sonra işte bu konuşmada duygularını açıkladı sonra ben de gönderdim. Teşekkür için aradı sonrasında. Bundan sonra aramadı

Ben de böyle düşünüyorum. Aptal gibi mi görünmüşüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…