eskilerden bir cizgi film...

heıdı vardı su polyanna dusuncelı kız hersey guzel olcak buyuk babası ve kopegı vardı tom ve jerı , susam sokagı sakınlerı kurabıye canavarı, kalımero , agac kakan vudı, sırınler, hımeeeen, red kıd, ve voltran vardı benım cocuklugumda

heıdı vardı su polyanna dusuncelı kız hersey guzel olcak buyuk babası ve kopegı vardı tom ve jerı , susam sokagı sakınlerı kurabıye canavarı, kalımero , agac kakan vudı, sırınler, hımeeeen, red kıd, ve voltran vardı benım cocuklugumda

hahaha heidiyi cok severdim ekmegi sute batirip yiyolardi bende hep yemek isterdim onlarin yedigi ekmekten cocukluk iste:60::60:

ben de bu şapşalları severdim çok :66::66::66:

:69::92::92::92:bayılırdımmm
yuvarlak pencereli oda ister dururdum :27::60::60::60:

Son düzenleme:

sukubidubiduuuuveraryuuuuu :24::24::24::24::24::24:
:86:

size ve cizgi filmlere doyum olmuyor ,artık hepimiz rüyamızda cizgi filmler görürüz herkese iyi geceler;)
konu sahibinede ayrıca teşekkürler;)))

size ve cizgi filmlere doyum olmuyor ,artık hepimiz rüyamızda cizgi filmler görürüz herkese iyi geceler;)
konu sahibinede ayrıca teşekkürler;)))

rica ederim canim iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN...ruyanda su agac olan minik renkli cizgi filmi gor bende transilvanya canavarini :1::1:

ayyy canim cizgi film izlemek istedi.... ALIS HARIKALAR DIYARINDA bayilirimmm......:46::46::46:

videosunu bulmaya çalısıyyorum ama bana birden çakmaktaşlar ve frenkestayn :) onu hatırlattı o da simpsonlar gibiydi olabilir mi

Back
X