eskileri unutamamak

Daha önce konustugumuzda hiçbir şekilde yalan söyleme bana falan demiştim söylediğinde de trip attım o da bak işte söylesem de söylemesem de yapıyosun demişti...
Şu an aynı yerdeyiz oyuzden biraz daha rahatım ama işte memleketine gitcek diye kurmaya başladım yeniden...

O zaman bile haklı değilsiniz, eski sevgiliniz ile şimdikini bu kadar kıyaslamız doğru değil ki. Yapsa rahat edecek gibisiniz şüphelerimde haklıymışım diye insanın kendine, kuruntularına bu kadar önem vermesinin sonu hiç iyi olmuyor.

Kıskanma olur, olmaz demiyorum. Sorma işini ben de yaptım, eski sevgilisinin çok güzel olduğu aklımda kalmıştı mesela. Günün birinde bir konserde yanımıza bir kız geldi merhabalaştı falan ben de sordum kimdi ya o kız, çok güzelmiş dedim, anlattım ya eskisi dedi. Bir kaç saniye dumur oldum, geçti sonra. Tavırlarında bir değişiklik yoktu, dönüp arkasına bakmadı o gittikten sonra, sokaktaki insana nasılsa ona da öyleydi, dediği doğruydu yani adı üstünde eski. Ki yani benim saç baş hiç düzgün de değildi :)) Bundan herkesin çıkarımı farklı olur ama ben, bana yalan söylemediğine, başka güzel kızlara da bakmayacağına güvenim arttı. Yarım saat sonra bana, kendine ve karşısındakine güveni olmayan bir ilişkimiz olsaydı şimdiye kavga çıkmıştı, çok mutluyum seninle olmaktan dedi. Başka bir sefer ben gördüm kızı ben söyledim bu sefer, seninki yine ortamda diye. Şaşırarak, kim, benim senden başka kimim varmış dedi, sarıldı. Aklına o olay bile gelmedi. Ahanda çift aşamalı güven testi. Farkına varmadan başarıyla geçmiş bir sevgili.

Bensiz eğlenmesini kıskanıyorum..
Mesela en yakın arkadaslarımla otururken gayet eğleniyosak birden durup arkadaslarıml böyleyse diğer kızlarla da böyledir diyip arıza cıkarıyorum herkesin gecesi mahvoluyor
Ama skilir boyle.. sizde takilin arkadaslarjnizla ayri ayri zaman gecirin hem oyle daha zevkli plur iliskiniz..

Ne mutlu size böyle bi ilişkiniz var aynı seyi biz yaşasaydık neler olurdu acaba tahmin edemiyorum...Kafamda günlerce kurardım,kızın hayaliyle yaşardım :)
Sevgilimin eski sevgilileri de Allah affetsin güzel değiller :) Kendi de söylemişti zaten...
Ki en uzun ilişkisi de 4 ay mı sürmüş o da lise zamanı ergenlik işte..
Kafamda kurma olayını halletmem gerekiyor cok senaryo yazıyorum cünkü..

Madem kuruyorsunuz, sonrasını da kurun, öyle bir şey olursa ne biçim kavga ederiz, üzülürümde bırakmayın. Yaparsa terkederim süper de mutlu olurum diye devam edin. O kız bence de güzel değildi, kendime göre dünyanın en güzel insanı olduğum için :) Ama bunu söyleyip kafamda kursaydım işin sonu madem ben onlardan daha güzelim benden güzelini bulduğu an beni terkedecek düşüncesine varır. Öyle de yaşanmaz yani.

Değişik bi açıdan bakmışsınız son yazdıklarınızda..
Evet yani aldatma gibi bi durum olsa bırakırım dıye dusunuyorum fakat işte kızlı ortamlar bile geriyor beni aldatmayq gelmeden

Değişik bi açıdan bakmışsınız son yazdıklarınızda..
Evet yani aldatma gibi bi durum olsa bırakırım dıye dusunuyorum fakat işte kızlı ortamlar bile geriyor beni aldatmaya gelmeden

Kızlı ortam her zaman olacak ama dün fasıl, yarın çalışma ortamı. Onun içi rahat olsun diye öyle bir erkekli bir ortama girmemeye çalıştığınızı düşünün o zaman, bu kadar kıskanıldıktan sonra hayatınızda ondan başka kimseyi bırakmassanız, ayrılırsanız çevrenizde kimse kalmadığı için acınızı da sadece kendiniz yaşarsınız. Terkettiğinizde yalandan mutlu olursunuz.
Bağrıma taş basarım arabeskliğine girmeye gerek yok, hayatınız o olmadan da normal seyrine dönebildiği sürece terkeden mutlu olur.

Sevginin sınırı yok ki, en çok beni sevsin ama arkadaşını da sevsin, eğlenmeyi de sevsin, bensiz zaman geçirmeyi de sevsin ki onsuz arkadaşlarımla zaman geçirmek istediğimde beni anlayabilsin. Aldatmanın önüne geçebilmek için bana izin vermiyorsun, sen de gidemezsin, ben arkadaşlarımı, sosyal hayatımı sildim, sen de sil şeklindeki bitmeyen tartışmalar iki mutsuz insan yapıyor genellikle.

Sizin gibi düşünebilsem keşke bunu cok istiyorum gercekten fakat su yazdıklarınızı okumak bile kalbimi sıkıştırdı (

Şu anda hep iş arkadaslarıyla mesela okadar sıkılıyorki onlardan,yanımdan ayrılmak istemiyor resmen..Ben de yanımdayken iyiyim zaten yani aynı şehrideyken sorun uzağa gitmesi memleket sıkıntı.

Ordayken de bi kafede oturup dönüyolar zaten küçük bi yer ama yok benim içimi afakanlar basıyor..Eskileri görecek,sevgilimden hoşlanan bi kız vardı onla karşılaşır falan diye kurdum sabah mesela..
Ksısır döngü hep baş dönüyorum,biraz iyi oluyorum sonra geri bozuluyor

Ben olsam böyle şeyleri hiç sorun , problem etmezdim.
Ama şu durumda ilişkin sağlıksız görünüyo canım.
O sana yalan söylemiş , sen ona

Bak şimdi, hiç yakışıyor mu, aklı başında okuyan bir genç kızsın. Üzerinden bu kadar zaman geçmiş, üstelik konuşup çözdüğünüz bir olay için, sil baştan karaları bağlayıp, olay mı çıkaracaksın hakketen? O zaman benimde epey kinci bir bünyem varmış diye kendini sorgulamazmı insan?

Bilmiyorum ki, ya olursa diye dert edeceğine olduğunda dert ederim de. Akılın zekan yerinde zaten dikkatini çekecek bir şey olursa farkedersin. Gidip sahte face açıp, fotoğraf için suçlamanın, bunun için yalan söylemenin, yapılan açıklamayı kabul etmemenin, sonrasında da endişelenmenin hiç bir mantığı yok. Babası gerçekten öldü mü? Yakın birinin ölümünden sonra insan kafa dağıtmak ister mi, ister. Dershanesinde dönem boyu arkadaşları oldu mu, oldu. Hep beraber bir şey yapmalarında bir sorun var mı, yok. Bu kadar yani. Gittiğime, gideceğime lanet olsun, yeter artık denmesini umuyorsan devam et ama böyle düşünmeye.

Çok tatlı yazmışsınız :)
Benim kızdıgım sey de bu,kendi kendime saygımı yitiriyorum...
Kıskanmamam gereken kişilerden kıskanıp sorun edilmeyecek şeyleri sorun ediyorum..
Az önce arkadasıma söyledim hesabımı kapatacak...Belki bi başlangıç olur

Çok teşekkürler öncelikle saatlerdir bana çok güzel yol gösterdiğiniz için
Yazdıklarınızda haklısınız yine evet mantıklı bi insan sizin yazdıgınız gibi bakar olaylara...
Sonucta benim de erkek arkadaslarım var,oluyor...Onun kız arkadası olamazmış gibi düşünüyorum hala( ne yazıkki...
Babasının ölümü hepimizi sarstı ve sevgilim içine attı hep mesela o dönemde de benim sordugum bi soru vardı cok utanıyorum ama eski sevgililerin cenazeye geldi mi demiştim
Sağlıksız bi beyin yapım var..
Mesela benim kardeşim gibi gördüğüm bi arkadasımı var ona canım diyor mesela ben buna da taktım kaç gündür...Arkadasımj kıskandıgım için değil,başka kızlara da söylüyosa ya? Diye düşünüyorum..
Çok uzun oldu

Ben olsam böyle şeyleri hiç sorun , problem etmezdim.
Ama şu durumda ilişkin sağlıksız görünüyo canım.
O sana yalan söylemiş , sen ona
Evet haklısınız sağlıksız..
Buna ben sebep oldum..
Oysa ilişkinizin başı ne güzeldi
didikleye didikleye bu hale getirdim...

Aferim, helal olsun sevgiline, şu soru bana sorulsa yüzüne bakmam bir daha.
Sağlıksız beyin yapın yok, aynı şekilde düşünmeye devam ettikçe daha da kuvvetlendiriyorsun düşünce şeklini, başka yollar da aç ki düşüncelerin o yeni yerlerden aksın zamanla. Eski sevgilisi cenazeye gelse ne olurdu ki, iyi ki gelmiş önemsemiş hayatında yer almış birinin acısını. Bunu sana yavşakça övünerek hala peşimi bırakmıyorlar yae diye anlatan bir sevgilin olsa babanın cenazesinde aklına gelen bu muydu diyerek siler atardın zaten.

Evet haklısınız sağlıksız..
Buna ben sebep oldum..
Oysa ilişkinizin başı ne güzeldi
didikleye didikleye bu hale getirdim...
Canım kiskanclik ve baskı kız olsun erkek olsun bunaltır ve insanı ne yazık ki yalana sürükler .
Bilemiyorum her ilişkinin ciddiyete giderken böyle adımları vardır saniyorum . Umarım gönlüne göre olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…