Eskimekten korkuyorum.

ben duygusal açıdan baktığım için bende sizin gibi düşünüyorum ama işte benim kadar duygusal olmayabilir nişanlım. imkansız biliyorum ama ilk günkü heyecan olsun istiyorum yıllar geçse de
Benim ki de çoook aşırı aşırı duygusal değil zaten gayet standart türk erkeği işte benim kadar belli etmez çoğu zaman. Ben daha cıvık severim yani

İlk gün ki heyecan için yaşayabileceğin başka heyecanları kaçırma derim

Doğru sevgililikteki gibi olmuyor ama yine de hiç kalmıyor da değil .eşimle 10 yıllık evliyiz.beraber birşeyler yapmaktan yine de zevk alırım.birkac gün birbirimizi gormediysek çok özlüyoruz.mesela 17 günlük bir askerlik yapmisti döndüğünde ilk karsilasmamizi hiç unutmam öyle bir heyecandi ki sevgililikteki gibi.evlilikte cogu şey farklı ama tamamen bitiyor değil,hem bambaşka heyecanlar farklı bir hayat oluyor evlilikte de .zaten evlenmeyecek değilsin illaki evleneceksin de kafani takip buna uzulme

Hayat özelemkten lay lay lom olmaktan sevgililikten ibaret değil.

Valla monotonluk kader değil. Gayet monotonlaşmayadabilirsiniz. Öyle çiftler görüyorum 50 yaşına gelmiş kaç yıldır evli hala birbirinin poposuna vurmalar kucak kucağa cilveleşmeler. Kafanı o düşüncelerden arındır hiç belli olmaz o işler.

zaten ne yaparsam yapayım kaçınılmaz son aynı. en iyisi tadını çıkarmak

öyle yapacağım artık. odun modun seviyoz işte canlı tutmaya bakacağım

bizde öyle oluruz inşallah. benimki ruhsuz sanki azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…