Eskimekten korkuyorum.

geçimi bir yana bırakıyorum şuan ki yaşadığım heyecanı kaybetmek istemiyorum
ilk gunku gibi telas heyecan asik olma durumlari azaliyor tabi.ancak baglilik sevgi kaybolmuyor hep yerinde.ancak kavgalarda kizdigimizda ese karsi sinirlilik boyle bi sogukluk olabilir ama sevgi hep kalir..tabi yasananlara da bagli..insan esine kin gudemiyor zaten..evlilikte en guzeli tensel temas dokunma bunlar zaten esler arasindaki en ozel anlar.evliligin artisi bile var.haberin ola...

Sevgililiğin de evliliğin de ayrı güzelliği var. Bazen ben de sevgili olmanın bazı yanlarını özlüyorum yalan yok ama evlilikte öyle çok sıradan monoton bir şey değil kişisine bağlı aslında.
Ben daha yeni evli sayılırım ukalalık edemicem ama benim bir kuzen var maşallah bayılıyorum. Çocuğu ananeye emanet edip konserlere barlara da giderler romantik yemeklere de. Kocası zaten dünya romantiği bir adam eli kolu hep dolu gelir hediyesi çiçeği. İkisi de hala sevgililer o kadar belli ki. Aileler uyardığı halde kırk kere hala çocuğun yanında öpüşürler mesela Tutamıyorlar kendilerini resmen. Ki çocuğu da evliliklerinin dördüncü yılında yaptılar. Yani ben bu kadar aşık bir çift görmedim.
Bizim bir yıl oldu evlendiğimiz üç yılın üstüne evlendik ki eşim öğretmen yazları iki ay hep dip dibeyiz sıkıldım mı hayır. Monoton da gelmiyor açıkçası. Ama ben çok heyecan insanı değilim. Yani durmadan heyecan nereye kadar o da sıkar bir yerde eh ben romantik de sayılmam. Haliyle evliliği sevdim. Beraber evde film izlemek, şarap gecesi yapmak, piknik yapmak mutfağa beraber girmek bana gayet zevkli geliyor ilişkinin bu yeni formunu sevdim.
O kadar korkmaya gerek yokmuş evlilikte sevgiliyle beraber yaşamak işte. Hep heyecan hep romantik olmada bayar bir yerden sonra. Şimdi arada mesafeler var az gelir gibi geliyor da her gün her gün mum ışığı göz göze aşk sözcüğü bir süre sonra eminim sizi de bayar. Ondan hiç bunları düşünüp de şu süreçleri kendinize işkence etmeyin tadını çıkarın. Evlilikte de tadı çıkacak çok şey var neticede

Sizi anliyorum ama evlilikte ayri bir macera illa evlenince insanlarin birbirlerini veya iliskiyi tuketecekleri diye bir sart yok.
Evlilik tam zamanli bir istir evliligi yurutmek iliskiyi canli tutmak bunun bilincinden olmak gerek, evlendik tamam psikolojisine girerseniz o baska tabi. Ama evlenmek birlikte yeni projeler demek, belki bir bebek plani demek, o bebegin gelisimini gelecegini planlamak demek, turlu rulu badireler sorunlar mutluluklar demek. Bir arada olmadan tam anlamiyla ayni hayati paylasmis olmuyorsun ki.
Monotonluk tek basina yasarken olmuyor mu saniyorsun ??? Monotonlugu kirmak senin elinden hayatin kendisi monoton. Ayda 4 hafta var her haftada en az 5 is gunu, her hafta 5 gun sabah ayni saatte kal ayni eylmleri gerceklestir, ayni saatte ayni otobuse bin , hep ayni yuzler... Ise git ayni insanlar, tabi yaptigin isede bagli ama ayni seyler , aksam ayni saatte yine ayni eve don, yemek bulasik 2 tv -internette gez sonra yatma vakti cup yatak...
Ona bakarsan hayatin kendisi monoton, asil yanlizlik kotu sen bana guven.. 2 kisilik monotonluk 1 kisilik yanlizliktan iyidir.
Tabi kocanla iyi vakit geciriyormusun, iyi egleniyormusun, hem sevgilin hem arkadasin mi. Birlikte gulebiliyormusunuz bunlarda onemli.
Kimisinin sevgi anlayisi ayy kasi gozu guzel opmesi koklamasi guzel seklinde... Eh kocani veya karini sevmek derken sadece bundan bahediyorsan bunlar zamanla kesfedilip tuketilebilecek yani gizlisi kalmayacak seyler, ama bunlarin disinda o kisi seni anlayan senle eglenen guzel vakit gecirdigin arkadasin gibiyse o zaman o kisiyle hayat yolculugu asla sikici olmaz

3 yıldr ewliym ve eşim işe gdince özlüyorum ve gün içnde sürekli msjlaşıyoruz. monotonluğa dönüştürmemek sizn elinzde

Allam lütfen bizde böyle olalım. Böyle olacağımızı bilsem şu dk evlenirim

Ben o psikolojiye gireceğimi çok sanmıyorum ama malum erkeklerin bir çoğu bizim gibi düşünmüyor. Benim istediğim ve düşündüğüm gibi olursa zaten bir sıkıntı olmaz ama onunda aynı şekilde beni özlenmesini her dokunuşunda aynı heyecanı yaşamasını ve bunu bana hissettirmesini istiyorum

İşte azalmasın istiyorum ben. Geçen hafta görüştük mesela iki hafta kendime dikkat ettim sırf hasta olmayayım da rahat gezelim diye diyor. Bende aynı şekilde resmen ekstra dikkat ettim kendime. Bunu bu heyacanı yitirmek istemiyorum. Sırf bu yüzden evlenmek uzak geliyor

Hah ayni ben evlenmeden aynilarini yasadim 5 yil ben senin aksine

evlenelimde artik rahat göruselim mantigindaydim ama monotonluktan

tabiki korkuyordum ama hayat işte sana herşey getirebilir çok farkli bi hayatinda olabilir karsindakine bağli sana bagli

sonuç 4 yillik evliyim 4 yil cok seyler yasandi ama sevdigin adam olunca yanindaki 1 gün görmesen yine özluyosn

at kafandan bunlari akişına birak yaşa daha keyifli olur o zaman hersey

yooo hiç de sıradanlaşmıycak oo neler olcak neler ooooo ooo

kahvaltıııı ıkı yumurta ıkı domatess bol öpücükk

sonra işşş oo yorgunlukk

hafta sonu pazarrrrr

akşam kocanın başını şişirmece

sonraaaaa

sabah temizlikkkkk ohh misss

gezmeceeeee

sonraaa edet gecikmeceeee

o da neeeee

aman tanrımmmm

Ha ha ne guzel anlatmissın

Atmaya çalışıyorum zaten çokta tadını çıkaramıyorum uzağız çünkü uzaktan uzağa ne kadar çıkarsa tadı işte idare ediyoruz

Ooo sen buralarda mıydın adrem şeref verdin konuma

mutlu mesut insanın, hayat dolu insanın bakış açısı işte maşallah
içindeki çocuğu öldürmediğin sürece ne sıkıcı bir hayat ne de sıkıcı bir evlilik olur

mutlu mesut insanın, hayat dolu insanın bakış açısı işte maşallah
içindeki çocuğu öldürmediğin sürece ne sıkıcı bir hayat ne de sıkıcı bir evlilik olur
tesekkür ederiimmm kocam sıkıcıdır ama ben diilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…