Eskimekten korkuyorum.

evliliğe karşı olan biriydim. Ne kadar uzak olursan, o kadar canlı bir ilişkin olur gibi düşünürken, hatta aynı insanla bir ömür geçer mi insan sıkılır diyen bir tipken, eşimle 4 yıl dipdibe çalıştım nişanlıykende beraber çalışıyorduk. 3 yıllıkta evliyim çok şükür ve hala eşim eve geç geldiğinde surat yapıyorum. Hala çok özlüyorum.. Evlendiğinde bazı şeyler mutlaka rutine dönüyor ama aradaki sevgi ne kadar güçlüyse o kadar mutlu oluyorsun. Her akşam eve geleceğini, seni özlediğini bilmek, önceliğinin hep sen olduğunu bilmek o kadar keyifli ki.. Hiç korkma, sadece çok sev..

ben sevgimin çok güçlü olduğunu düşünüyorum ve benim istediğim, düşündüğüm gibi olursa sorun olacağını çok sanmıyorum. Ama nişanlımın ilişkimize karşı şuan ki gibi olmama ihtimali beni üzüyor. Hem artık hep beraber olalım istiyorum hemde hemen evlenmek istemiyorum

evet uzakta olunca o kadar heyecanlı oluyor ki herşey. Mesela geçen hafta görüştük iki gün uyuyamadım heyecandan sevinçten. Saat dakika saydık resmen. Ben bu heyecanı seviyorum hiç bitmesin istiyorum
Mesela bizde haftada 2-3 kere görüşürüz ama cumadan sonra pazartesiye kadar görüşemiyoruz işlerin yoğunluyla alakalı allahım o pazartesi , 5 kez makyaj tazeliyorum ozon tabakasını delecek kadar parfüm sıkıyorum . Ama o heyecan pazardan başlıyor müthiş bir şey ama bu çok sevmekle ve onu ne kadar istediğin ve sana verdiği o mükemmel hslerin devam etmesiyle alakalı aynı evin içine girince de her gün aynı heyecanla gelmesini bekleyeceksin yaptığın yemeği tatlıyı beğenmesi seni ayrıca sevindirecek , özel her gecenizde giydiğin davrandığın her şey yeniden aynı heyecanı tattırcak inan bana .. İlla ki bir monotonluk olacak ama bence her an aynı heyecanı yaşatmak kadının elinde . Değişik ortamlarda kalabilirsiniz otel , kamp vs .. Her an olmasa da her gün yeni heyecan yaratacak değişik bir tatlı yapman bile bir heyecan ya . Hayatta herkes sevgililiik yılları bitmesin ister ama evlenince keşke daha önce evlenseydik der her türlü başka başka heyecanlar yaşayacaksınız . Off o kadar heyecan yazdımki bana fenalık geldi Hayatında her anında mutlu olmaya bak ...

kendimi gördüm şuan sende. Bende öyle düşünüyorum ama mesela bir tatlı yaptım ilk defa ve bunu çok beğendi, dile getirdi. Ben istiyorum ki tatlıyı ikinci üçüncü defa yaptığımda da aynı tepkiyi versin sanki ilk defa yiyormuş gibi çok şey istiyorum değil mi

:) Yo istemiyorsun aslında ama erkekler bunu çok fazla dile getirmiyor içinden ayılıp bayılsa da 1 veya 2 defa dile getirirler . Benimde yaptığım tatlılara bayılıyor hatta annemin tahtına bile oturdun der ki çok hafif tırt denebilecek bir tatlı ama bayıldı bende sürekli bunları desin diyorum ama sevdiğini bildiğim için değişik kombinasyonlarla bu tatlıdan yapıyorum sevdiğini biliyorum o bana yetiyor :) Zaten sürekli iltifatlar ediyor ama geneli, doğası öküz oldukları için Pek de bir beklentide olmamak lazım zamanla sen onu yoğurur harmanlar açarsın her konuda :)

benimki iltifat etmez şımarırmışım yaptığım yemekleri falan beğenir ama sağolsun gerçi en son öğrenciyken yaptım yokluktan beğenmiş olma ihtimali de var

Malesef
Sevgililik ve nisanligimi o kadar guzel ve herkesin imrenerek baktigi bi sekilde yasadimki.
Oturup bazen o gunlerin gelmesi icin dua ediyorum.
Eminim her evli insan ozluyordur sevgili olduklari zamanlari.
Keske evlenme zorunlulugu olmasaymis

Nasıl yaşadınız cok merak ettim.

ben normalde çok sıkılgan birsiyim genel anlamda yaptığım işten sıkılırım yarım bırakırım okuduğum kitaptan sıkılırım bırakarım yani bir şeyi bırakmamam için çok sevmem ve emek vermem gerekir.yeri gelir bazen en sevdiklerimden bile sıkılırım yeni bişeyler ararım.normalde böyle biri olunca evli kalabilceğimi uzun ilişki kurabileceğimi hiç düşünmezdim ama gel görki 7 yıl çıktım eşimle 6 yıldırda evliyim.tabi zamanla sıkılıyor insan ki biz tek takılmayı karşııklı çok severiz.buna rağmen rabbim nazadan korusun.düşünücek olursam çokta sıkılmaya da vakit kalmıyor zaten.evliliğin 1 2 yılı ne kadar tanırsan tanı evlilik oturtana kadar sorun çıkıyor.karı koca çalışırsa akşamdan akşama ancak görüşebiliyorsun ev hanımıysan eşin yine akşamları evde arada çok büyük aşk sevgi olduktan sora özlem bile oluyor ben açıkcası özlüyorum bile eşim hafta sonları zaten pazar evde izin aldığı günler belli.kısacası evet insan bazen herşeyden sıkalabiliyor.önemli olan yaptığınız evlilikten pişman olmamak.

Sevdiğin adamla evlenmek çok güzel bence aynı hayatı, evi, duyguları ,sevinci,üzüntüyü paylaşmak..
Şimdi düşünüyorum sevgililik dönemini yaşamasak bile olurmuş hemen evlenseymişiz keşke.
2 gün bile evde olmasa zorunluluklardan dolayı ev soğuk geliyor.
Evet alışmaksa alışıyorsun varlığına. Ama hergünü beraber geçirmenin de ayrı bir heyecanı var.
Düşünsene o hep özlediğin adam hep yanında olacak ve o uyurken bile özleyeceksin. Sarılıp uyurken nefesini dinleyip şükredeceksin yanında olduğu için.
İçin titreyecek ya ona birşey olursa korkusundan.

Biraz da çocuğun gibi olacak bir süre sonra. Sanki hep hayatındaymış gibi.

Sevgili olmaktan daha güzel sevdiğinle evlenmek tecrübeyle sabittir.

Not: Gerçekten eminsen karşındaki adamdan.

ben sıkılacağımı pek sanmıyorum da hep taze kalalım istiyorum

ben duygusal açıdan baktığım için bende sizin gibi düşünüyorum ama işte benim kadar duygusal olmayabilir nişanlım. imkansız biliyorum ama ilk günkü heyecan olsun istiyorum yıllar geçse de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…