Sevgililiğin de evliliğin de ayrı güzelliği var. Bazen ben de sevgili olmanın bazı yanlarını özlüyorum yalan yok ama evlilikte öyle çok sıradan monoton bir şey değil kişisine bağlı aslında.
Ben daha yeni evli sayılırım ukalalık edemicem ama benim bir kuzen var maşallah bayılıyorum. Çocuğu ananeye emanet edip konserlere barlara da giderler romantik yemeklere de. Kocası zaten dünya romantiği bir adam eli kolu hep dolu gelir hediyesi çiçeği. İkisi de hala sevgililer o kadar belli ki. Aileler uyardığı halde kırk kere hala çocuğun yanında öpüşürler mesela

Tutamıyorlar kendilerini resmen. Ki çocuğu da evliliklerinin dördüncü yılında yaptılar. Yani ben bu kadar aşık bir çift görmedim.
Bizim bir yıl oldu evlendiğimiz üç yılın üstüne evlendik ki eşim öğretmen yazları iki ay hep dip dibeyiz sıkıldım mı hayır. Monoton da gelmiyor açıkçası. Ama ben çok heyecan insanı değilim. Yani durmadan heyecan nereye kadar o da sıkar bir yerde eh ben romantik de sayılmam. Haliyle evliliği sevdim. Beraber evde film izlemek, şarap gecesi yapmak, piknik yapmak mutfağa beraber girmek bana gayet zevkli geliyor ilişkinin bu yeni formunu sevdim.
O kadar korkmaya gerek yokmuş evlilikte sevgiliyle beraber yaşamak işte. Hep heyecan hep romantik olmada bayar bir yerden sonra. Şimdi arada mesafeler var az gelir gibi geliyor da her gün her gün mum ışığı göz göze aşk sözcüğü bir süre sonra eminim sizi de bayar. Ondan hiç bunları düşünüp de şu süreçleri kendinize işkence etmeyin tadını çıkarın. Evlilikte de tadı çıkacak çok şey var neticede