Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

Tabi bana göre düşük dr tekrarlayacak elbette ama senin 5. Gün embriyosu olduğunı bildiğim için öyle dedim 10.günde bile yapılınca 5.gün embriyosu olunca baya yüksek çıkıyor 13. gün 40 küsür çıkmış inşallah bundan sonra hızlıca yükselir dediğimgibi öncedende herkes aynı dr dan memnun kalacak diye birşey yok bana nete girme demedi mesela bende tüp bölümüne girmedim ı dönem ama benim hatam e2 değerimin çok yüksrl olduğunu rahim içini ve yumurta kalitesini etkikeyeceğini çok iyi bildiğim halde transfere hayır diyemenem oldu 7000 dr ların çok zor karşılaştığıı bir değermiş zaten istanbuldaki dr dosyamı görmeden ben desiğimde sen yanlış anlamışsındır o kadar olamaz olsa da hiçbi dr transfer yapmaz dedi dosyada görünce şaşırdı ayrıca soruyorum size beni dondurulmuşlara kadar aylar geçmişken bir kere aramayan dosya alana kadar aramayan insan dosya alınınca arka arkaya neden aratır peji neden kişisek dosyamı almak hakkımken vermemeye uğraşır cd lermi hemşireye tembihler bulamadık de diye ama başka hemşire anında buluyorsa ne düşünmem lazım. 3 dr da yanlış tedavi yanlış doz diyorsa bir de. Yaşadıklarımı zateb yazdım ama daha işim bitmedi hamile kaldığımda ilk işim sağlık bakanlığına dosyamla gidio şikayet edicez. Para da kolay kazanılmıyor verilen onca emek hiç kolay değil. Burada fatih bey prooagandasu yapmanıza gerek yok yani o görevini yaptı parasını da alıyor ama şansa yaptığı da gerçek. 6 aylık eğitim görmüş tüp uzmanıyım diyor ama tedaviye başkarken hormon testi bile yapmıyor her neyse herkes yaşadığunı bilir bir insanı boşa haksız yere karalayamam asla ama birine 3 embriyo koyup sonra hepsi de tutunca birini alalım demek çok etik dimi ve tek kişi de değil bunu yaşayan. Bana da minyon olduğum halde taşıyamayacğım açık olduğu halde 3 koymayı teklif etti kabul etmedik. ben anadolu sağlık merkezine gidicem istanbulda. Çok araştırdım senelerdir amerikada yale üniversitesiyle ortak çalışıyor ödülleri odasuna sığmamış 3 sene üst üste amerikada en iyi jinekolog seçilmiş hastanenin burda merkezler kısmındaaçılan topiğini baştan sona okudum övülen bu kadar başka dr görmedim. Yazı heyecanla bekliyorum.

merhaba arkadaslar herkesın yasadıkları farklı zor anlar yasayanlarımız var guzel anlar yasayanlarımızda ama bu kadar kötulemek de hos degıl tabı hatalar olabılır herkeste aynı uygulamalar olmaz ama yınede buraya umut eden ınsanlar bakıyor ben ıstanbul ankara bursa her yerde tup bebek ıcın arastırma yaptım sonra acıbademı duydum fatıh beye gıttım konustum sonra arastırmaya basladım burada hıkayeler okudum ıyı sonuc alan ve almayan ve yuzyuze konustum tedavı yapanlarla umut oldular bana ınandım heyecanladım ve denedım sansıma oldu ama su var sadece fatıh bey degıl acıbadem calışanlarında cok emegı var ve herkes elınden gelenı yaptı ve son soz su oldu takdırı ılahı bız elımızden gelenı yaptık dedıler evet rabbım elınde hersey o ol dedıkten sonrada olur hastane doktor sadece bır aracıdır ben ıyı sonuc aldım dıye yazmıyorum bunları arkadaslar ıstersen dunyadakı en ıyı doktoru hastanesı olsun rabbım dıledıkten sonra kımse olmaz allahım ısteyen herkese nasıp etsın buraya gırıp arastıran ınsanlara umutlarını kırmamak geerekır . . .

Sevgili dujavu_one Allahıma çok şükür bugün 279 çıktı,merak ettiğini bildiğim için yazmak istedim,sen ve tüm arkadaşlarım için dua ediyorum bu duyguyu herkese yaşatsın,az önce canım doktorum aradı birazdan yanına gidicem Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip edecek inşallah inşallah inşallah..:))

tüm söylediklerine katılıyorum,aynı şeyler benim için de geçerli,umudumuz bizim herşeyimiz...

canım yaa yine döktürmüşsün senin Fatih Beyden yapılan tedaviden memnun kalmaman çok doğal ben normal karşıladığımı daha öncede sana söyledim herkes yaşadığını bilir dedim,bende Fatih Bey ve tüm ekibinden memnun kaldım önce Allah sonra Fatih Hocam sayesinde şuan hamileyim bunları söylemem neden seni rahatsız ediyor ki ben ona burdan minnet duydugumu dile getiriyorum inan ki tüm bu söylediklerine rağmen eğer sende hamile kalmış olsaydın psikolojık olarak zaten bunları söylemeyecektin,benim amacım burda aynı şeyleri yaşayan insanlar olarak birbirimize yardımcı olmak duygularımızı,sorunlarımızı,sevinçlerimizi paylaşmak,yoksa bu şekilde tartışmak değil,benim öyle bir amacım yok en azından, kimseyi üzmek kırmak istemem senide öyle ama sen sinirli birisin sanırım yazılanlara tahammül edemiyosun,oysa ben seni dinledim hak verdim onlar senin düşüncelerin olabilir dedim senden de böyle davranış beklerdim,ben şuan çok çok üzüldüm gerildim,SWEEPSU arkadaşımında dediği gibi insanlar bunları okuyor kimsenin umudunu kırmaya hakkımız yok herkes gider yaşar görür burda yazar,bizde saygıyla sadece dinleriz sen neden böyle yazıyorsun yalan söylüyorsun demeyiz bırakalım insanlar kendileri karar versin,bak yeminederim az önce girdim yazdıklarını görmeden hemen sonucumu paylaştım seninle ben bu yüzden burdayım bunları yaşıyorum ve memnuniyetimi yazıyorum nankörlük etmek istemediğim için herkesten memnun olduğum için napabilirim,mesela demişsin bilgisayardan,elektronikten uzak dur biraz bana söylemedi diyosun ben sordum Fatih Beyde bana fazla girmesen iyi olur dedi zaten söylemesede ben fazla girmezdim normal insanlara bile zarar veren şeyler bunlar herkes biliyor sen daha iyi biliyorsundur,embriyoma gelince 5.gün embriyosuydu blasttı ama 3.gün özellikleri taşıyordu sekiz hücreli ve hücreler yeni birleşmeye başlamıştı,zaten bunlardan dolayı benim hiç umudum yoktu o yüzden minnet duyuyorum önce Allah sonra Fatih Hocam diyorum kesinlikle zerre kadar umudum yoktu embriyomdan dairemde ne var ne yok topladım sonra gittim kan vermeye nasıl olsa çıkmayacak eve döneceğim düşüncesiyle ama Allahım kısmet etti herkese etsin inşallah belki bundan dolayı değerim düşük çıkıyor olabilir doktoruma sormadım ama bence böyle,birde Allah ol derse işte kaliteli olmayan blast ama 3.gün özellikleri taşıyan embriyoya bile böyle can veriyor,Rabbime sonsuz kez şükrediyorum

ha bu arada bak sen ne güzel gideceğin yer hakkında çok olumlu konuşuyosun ben senin adına seviniyorum inşallah memnun kalırsın inşallah orda hamile kalırsın...

Kızlar merhaba allahım cumlemize mutlu hayırlı haberler almayi nasip etsin bende 3 aydır Meliha hanima gidiyorum ilgi alaka motive etmesi mükemmel benim 3kez karnımda öldu kürtaj oldum ve sonrada yumurtalarim azalmaya başladı Şubat 13 te ilk asilamami oldum tutmadı şimdi tüp bebek yaptırmak istiyorum bana biraz yardimci olur musunuz bayadır giren yok ama inşallah okursunuz tüp bebek yaptıran arkadaşlar

Slm canım hakkında hayırlısı olsun Rabbim en yakın sûrede Dilediğini versin insallah nasıl yardımcı olabilirim sor bildiklerimi yanıtlayım canım

Slm canım hakkında hayırlısı olsun Rabbim en yakın sûrede Dilediğini versin insallah nasıl yardımcı olabilirim sor bildiklerimi yanıtlayım canım
İlgin ve iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim benim tek korkum yumurtanin az oluşması yada olsa bile sağlıklı yumurtalar olmaması zaten maddi yönden çok zorlanicaz suan için yaptircak paramizda yok ama borç bulup zaman kaybetmeden yaptırmak istiyorum artık oda tutmazsa tamamen vazgecicem çünkü eşimin ailesi bilmiyo asilamayida söylemedik söylemekte istemiyorum o yüzden sadece kendi kendimize cabaliyoruz tek destek benim Ailem onlarada çok yüklenemem o yüzden parayi bulabilirsek bu Son şansım olacak

Aslında yolun başında pes ettim doktorum benle birlikte 5kisiye aşılama yapmış 4 tanesi tutmuş sadece benim ki tutmamiş şansızligin böylesi işte yazarken bile gözlerim doluyo haykıra haykira ağlamak istiyorum bütün sinirlerim alt üst oldu tüp bebeği bile olumlu düşünemiyorum

Aşılama ile tüp bebek aynı şey değil ki fatih hoca tüp bebek te oldukça başarılı her şeyi düşünüp hesaplıyor ve öyle başlıyor tedaviye olumlu sonuç alan çok tanıdığım var sen sıkma canını başla bir an önce tedaviye bence

Fatih beyi bilmiyorum ben Meliha hanima gidiyorum acaba degistirsem mi diye düşünüyorum bazen ama bu kezde yarıda bırakmak istemiyorum doktorumu ve tedaviyi ne yapsam karar veremedim doktorumun ilgisi alakası çok güzel ama bilemiyorum gerçi ben 3 kürtaj oldum karnımda öldü sonra hiç korunmadim aradan 6 yıl geçti hiç hamile kalmadım bi daha demekki sıkıntı bende doktorluk bisey yok diyede düşünüyorum

Meliha hanıma gittiğine göre yine aşılama yaptiracaksin o zaman bence asilamayla boşuna zaman ve para kaybetme acıbadem tüp bebek başarı orani oldukça yüksek bir hastane direk tüp bebek yaptir

Meliha hanıma gittiğine göre yine aşılama yaptiracaksin o zaman bence asilamayla boşuna zaman ve para kaybetme acıbadem tüp bebek başarı orani oldukça yüksek bir hastane direk tüp bebek yaptir
Yok aşılama yaptirmicaz tüp bebeğe geçicez Meliha hanim bana direk tüp bebeğe geçelim dedi ama ben bi aşılamada şansımı denemek istedim keşke Meliha hanımı dinleyip direk tüp bebek yaptirsaydim nasip demekki

MRH.ARKADAŞLAR. Bende 3 senedir uğraşıyordum çocuk sahibi olmak için.Osmangazi Tıp Fakültesinde 2 aşılama dan sonra raporlu olarak tüp bebek tedavisi yapıldı.Şükürki ilk denemede tuttu.Şuan 4 aylık hamileyim. Fiyatta özele göre çok düşük. ve gerçekten çok ilgililer.Biz fazlasıyla memnun kaldık. Tavsiye ederim.

son zamanlarda bu merkezde yaptiran var mi acaba?
Ben şubatta aşılama yaptırdım bu ay tüp bebek yaptircaktik ama benim aşılama tutmayınca bütün umudum kesildi psikolojim bozuldu hergün rüyalarımda çocuk görür oldum yatarken cocuk kalkerken cocuk vardi aklimda sinirlerim bozulmustu bu yüzden bu ay gidemedim tedaviye bakalım ne zaman cesaretimi toplarsam allahin izniyle o zaman tekrar başlicam tedaviye ama tüp bebeği acıbademde yaptircam insallah

son zamanlarda bu merkezde yaptiran var mi acaba?
Aralık ve martta 2 deneme yaptım herşeyden çok menmun kaldım inşallah haziranda farklı bir tedavi programı ile tekrar deneyeceğim 2 aşılama 7 tüp denemem var toplamda ilk defa fatih bey farklı şeyler önerdi mikroçip yöntemi lenfosit aşısı embriyo sivisini değiştirme gibi bide embriyoskop (bunu başka yerdede kullanmıştık ) tabiki tedaviden once rahime tekrar çentik atacak kimyasal gebelik yaşadığım için bunları düşündü yine başarısız olsa bile elimizden geleni yapmış olacağız en azından

Merhaba arkadaşlar bende cumartesi acıbademde fatih beyle başladım tedaviye iğneler var hergün göbek ve kalçadan gün aşırı çağırıyorlar hastaneye şimdilik çok şükür yolunda ama sağlam bir psikoloji kazım çünkü her tür örnek mevcut 6. Deneme için gelende var ilk denemede hamile kalanda. Bi umut bi yıkıntı ben kendi adıma çok zorlanıyorum psikolojik olarak. Ama ekip ilgili ve güvenilir geldi Allah çabalarımızı mükafatlandırsın hazinesiyle inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…