tıbbi açidan hiç bi problem yok canım daha dogrusu varsada haberimiz yok biz 1 yıllık evliyiz bi kaç doktora gittikbir problem yok denildi biri kist var dedi endometriosis dedi laparos kopi ameliyat dedi sonra kafalar karısınca acıbademe ve fatih beye gittik ilk görüşmede tüp bebek için çok erken en az bir yıl bekle dedi ilaç verdi bir ay sonra görüşelim dedi bir ay sonra gittik muayenede hadi tedaviye başlayalım dedi ilaçları alın gelin dedi tabi biz şok olduk ama kabul ettik çünkü ben teşhis aşamalrındaki zorlu dönemi yaşamak istemedim tedaviye başladık ve opu da 24 yumurta toplandı transfer dönemine 12 embriyo 5. güne ulaştı ve çogunluğu 1. kalite dediler transfer öncesi rahim kalınlığı ile ilgili bi sorun gözükmüyordu hatta tranferdaki embriyoloklar emriyolar çok kaliteli iyi bi sonuçolacak falan dediler sonra tabi sonuç nagatif çıkınca östrojen seviyesi dedi doktor bey şimdi biraz zamana bıraktım inş allahım sabır verir hepimize
kızlar bnde dr dan geldim 10 yum oluşmuş iğnelerde 5. iğnemi olucm normal mi
ben e2 seviyemin düzeyini bilmiyorum ki bir kez bakıldı sadece opu öncesi sonrasında yumurta yoplandı ve diyet verdiler sebebini anlamdık sonra e2 yüksek yumurtalıklarda su toplanmasın diye dediler protein alacaksın dediler günde 2 bardak su ve powerride icecek 3 tane iç dediler ama bi problem olacağını soylemediler sonra testten sonra doktor bey östrojen seviyesi yüksekti olabilirdi zaten bi çok hastada karşılaşıyoruz tekrar transfer yapalım dedi ben bir iki ay dinlenmek istiyorum dedim tamam dedi ve biz seni tekrar arayacağiz iki transferde inş olacak dedi bakalım inş iki ay sonra iyi bi sonuç alırız
canım senin adına çok üzüldüm geçmiş olsun,bir pko hastası olarak bildiğim kadarıyla bizlerde yumurtalıklar normalden büyük oluyor ve ohss riski yüksek olan bir hasta grubuyuz, diğer hasta gruplarına göre pkolular da daha fazla yumurta olması çok sık görülen bir şey sadece sana has bir durum değil bu,yumurta sayına göre çıkan e2 değerin normal bence yumurta başına düşen bir değer var çarpı yumurta sayın çıkan sonuç normal görünüyor, sayı çok olduğu zaman yumurtalar fazla büyüyemez ayrıca bu kadar yumurta sayısıyla ohss olmadan tedavini tamamlamışsın süper bişi bu,seninle yakın değerlere sahip bir çok insan ohss yaşıyor ama çok şükür sen yaşamamışsın,tedavim iptal edilmeliydi diyosun ama yumurtaların toplanmayıp iptal edilseydi işte o zaman kesin ohss olurdun ayrıca benim de büyük küçük tüm yumurtalarım toplandı hepsini toplaması gerekiyor onların çoğu laboratuvar da özel sıvıların içinde büyütülüyor eğer yumurta kalitesizse gelişmeye biliyor ama bunu denemeden bilemez ki Fatih bey sadece Fatih Bey değil tüm hekimlerin hastalarına uyguladıkları tedavi yöntemi, hastanın vücudunun ilaçlara yapılan tedaviye verdiği cevaplarla öğreniliyor (etki=tepki) mantığı,tüm bilim dalları bu mantıkla hereket ederler biliyosun...telefon aramalarına gelince belli aralıklarla beni ve sorduğum herkesi arayıp hal hatır soruyorlar,senin çok üzgün ve kızgın olduğun döneme denk geldiği için yanlış algılamış olabilirsin :)) sonuç olarak canım arkadaşım;senin yerinde olsam Fatih Beyle yüz yüze görüşüp tüm sorunlarımı dile getirirdim, çekinmeden herşeyi ona anlatırdım ben kendi adıma böyle yapıyorum her konu hakkında, aklıma takılan ne varsa,özellikle bana yanlış gelen şeyleri anlatıyorum walla sabırla dinliyor ve gerekli cevapları veriyor benim de içim rahat ediyor,sen çok kızgınsın hala bence bu senin hem beden hem ruh sağlığına zarar verir geç kalmış değilsin git hastaneye görüş Fatih Beyle sen de kendini ifade ettiğin için rahatlayacaksın öfken dinecek diye düşünüyorum...:)) yazdıklarından çok hassas bir insan olduğunu anladım bunları o yüzden yazıyorum canım benim sonra beni de yanlış anlama haaa :)) şimdi gelelim asıl merak ettiğim soruya HAMİLELİK DURUMU VAR MI? inşallah vardır diye ümit ediyorum varsa tedavini nerde oldun onuda sormak isterim tecrübelerimizi bildiklerimizi paylaşalım istiyorum ben kendi adıma bunu yapıyorum sonuçta hepimiz bir amaç için uğraşıyoruz ve birbirimizi bu yüzden çok daha iyi anladığımızı düşünüyorum,burda bulunan tüm arkadaşların ve senin iyi haberlerini bekliyorum....bu arada sen uzun yazdığın için bende öyle yapayım dedim..:)))Benim iğnelere başladıktan 1 hafta sonra bakıldı 2200 dü hatta ben bildiğim için ağladım olmaz böyle tedavi diye ama dr bey bir şey olmaz dedi aynen iğneye devam ettim iki iğne vuruluyordum biri kalçadan biri göbekten hiç ne doz düşürdü ne de bir iğneyi en azından bıraktırdı birkaç gün sonra yine bakıldı olmuş 7700 ağlamaktan helak oldum hatta ve hatta şunu da söyleyeyim 7700 çıktığında bana ilaçları bıraktırdı bir gün süreyle ve sonraki gün yine test yaptırdım 7000 e düşmüştü ama dr bey ben bu işlerden anlıyorum terslik olduğunu anlamadım diye ve alacağı paradan olacak iptal edebilirim diye herhalde değeri bana düşük söyledi tel de aradım sordum 6800 dedi ama ben bilgisayardan labtan verdikleri sonuç kağıdından baktım 7100 dü hatta. Ama işte umut diyorsun dr diyorsa vardır bir bildiği diyorsun ve sorun yok dedi bize sonra ne oldu tam tamına 32 yumurta toplandı hepsi büyük değildi zaten küçükleri de topladı ama iğneler erken kesildiği için büyümeyenler vardı kaliteyi zaten etkiliyor neyse 4 tane kaldı sadece elimde bana da çatlatma iğnesi vuracağım gün ve öbür gün olmak üzere 2 gün de 20 yumurta yememi söyledi günde 10 yumurta yedim afedersiniz kusacaktım artık. Toplamadan sonra da o dediğin içecekten dedi çok şükür ohs olmadım ama o tedavi olmadı işte ve bana tedaviden sonra söylüyor östrojen yüksekti zaten diye ee o zaman iptal et yani neden topluyorsun transfer yapıyorsun işte başarısız denmesin diye çünkü kendisi iptal ederse dr başarısız ama öyle böyle transferi yaparsa tutmadı olmadı deyip üzerinde sorumluluğu atacak bu böyle yani bir daha kapısından geçmem herşey tedavideyken iyi dosyanızı isteyin bakın görün gerçek yüzünü eğer yanlış tedai uygulanmış olmasa ilk tedaviden sonra bir kere aramayan, dondurulmuşlardan sonra negatifi alınca aramayan insan dosyayı alınca biz, sürekli hemşiresine arattırıp hal hatır sorar mı ki biz bunu iki dr dan teğit ettik.
canım senin adına çok üzüldüm geçmiş olsun,bir pko hastası olarak bildiğim kadarıyla bizlerde yumurtalıklar normalden büyük oluyor ve ohss riski yüksek olan bir hasta grubuyuz, diğer hasta gruplarına göre pkolular da daha fazla yumurta olması çok sık görülen bir şey sadece sana has bir durum değil bu,yumurta sayına göre çıkan e2 değerin normal bence yumurta başına düşen bir değer var çarpı yumurta sayın çıkan sonuç normal görünüyor, sayı çok olduğu zaman yumurtalar fazla büyüyemez ayrıca bu kadar yumurta sayısıyla ohss olmadan tedavini tamamlamışsın süper bişi bu,seninle yakın değerlere sahip bir çok insan ohss yaşıyor ama çok şükür sen yaşamamışsın,tedavim iptal edilmeliydi diyosun ama yumurtaların toplanmayıp iptal edilseydi işte o zaman kesin ohss olurdun ayrıca benim de büyük küçük tüm yumurtalarım toplandı hepsini toplaması gerekiyor onların çoğu laboratuvar da özel sıvıların içinde büyütülüyor eğer yumurta kalitesizse gelişmeye biliyor ama bunu denemeden bilemez ki Fatih bey sadece Fatih Bey değil tüm hekimlerin hastalarına uyguladıkları tedavi yöntemi, hastanın vücudunun ilaçlara yapılan tedaviye verdiği cevaplarla öğreniliyor (etki=tepki) mantığı,tüm bilim dalları bu mantıkla hereket ederler biliyosun...telefon aramalarına gelince belli aralıklarla beni ve sorduğum herkesi arayıp hal hatır soruyorlar,senin çok üzgün ve kızgın olduğun döneme denk geldiği için yanlış algılamış olabilirsin :)) sonuç olarak canım arkadaşım;senin yerinde olsam Fatih Beyle yüz yüze görüşüp tüm sorunlarımı dile getirirdim, çekinmeden herşeyi ona anlatırdım ben kendi adıma böyle yapıyorum her konu hakkında, aklıma takılan ne varsa,özellikle bana yanlış gelen şeyleri anlatıyorum walla sabırla dinliyor ve gerekli cevapları veriyor benim de içim rahat ediyor,sen çok kızgınsın hala bence bu senin hem beden hem ruh sağlığına zarar verir geç kalmış değilsin git hastaneye görüş Fatih Beyle sen de kendini ifade ettiğin için rahatlayacaksın öfken dinecek diye düşünüyorum...:)) yazdıklarından çok hassas bir insan olduğunu anladım bunları o yüzden yazıyorum canım benim sonra beni de yanlış anlama haaa :)) şimdi gelelim asıl merak ettiğim soruya HAMİLELİK DURUMU VAR MI? inşallah vardır diye ümit ediyorum varsa tedavini nerde oldun onuda sormak isterim tecrübelerimizi bildiklerimizi paylaşalım istiyorum ben kendi adıma bunu yapıyorum sonuçta hepimiz bir amaç için uğraşıyoruz ve birbirimizi bu yüzden çok daha iyi anladığımızı düşünüyorum,burda bulunan tüm arkadaşların ve senin iyi haberlerini bekliyorum....bu arada sen uzun yazdığın için bende öyle yapayım dedim..:)))
canım yaa tekrar geçmiş olsun,tabi ben bunları yaşamadığım için kendi yorumumu yaptım,seni anlıyorum ne yaşadıysan senden iyi kimse bilemez,gerçekten çook üzüldüm senin adına,ne diyelim herşeye rağmen sağlığın yerinde çok şükür yaşadığın bu travmayı en kısa sürede üzerinden atmanı diliyorum,gördüğüm kadarıyla hala dolusun ama bu sinir hali sana zarar verir biliyosun inşallah bundan sonrası için herşey dilediğin gibi olur,en kısa zaman da bebeğine kavuşursun.şuan da neler yapıyorsun yeni bir tedavi yada gebelik var mı merak ettim paylaşırsan sevinirim,benim tedavim devam ediyor opu yapıldı bakalım transfer bekliyorum inşallah herşey yolunda gider bende bebeğime kavuşurum,ne de olsa hepimiz aynı amaç için koşturuyoruz hakkımızda hayırlısı,sana sağlık ve huzur dolu günler diliyorum iyi akşamlar görüşmek üzere hoşça kal canım..bakın neden uzun uzadıya Fatih beyi övdünüz anlamıyorum ama insan sadece yaşadığını bilir v emin olun ben bu işleri çok araştıran biriyim ve e2 nin ne olduğunu, neden yükseldiğini çok iyi biliyorum. Ben dosyamı 3 farklı doktora gösterdim ve meslektaşlarına toz kondurmak istemeseler de iğnelerde verilen dozun yüksek olduğunu zaten hepsi belirtti kaldı ki o ohss değeri normal diyorsunuz da Fatih bey acaba neden çıkan değerden daha düşük değer söyledi o zaman bana telefonda? ben bilgisayardan lab sonuçlarına baktım 7200 e düşmüş Fatih bey benim bu işlerden anladığmıı bildiği için bana 6500 e düşmüş dedi yine de bozmadım. İnternete girin ve araştırma yapın e2 değer yüksekliğini hem yumurta kalitesini nasıl bozduğunu, hem rahmin tutunma kapasitesini azalttığını, hem ohss hissetmesem bile yumurtalarda sıvı biriktiğini ve rahime bunun akarak tutunmayı zorlaştırdığnıı okursun kaldı ki benim yumurtalarım olması gerekenden 4 gün önce toplandı hanımefendi nasıl büyümezmiş başka bir merkez araştırıyorum okuyorum 25 yumurta toplanmış 19 tanesi döllenmiş onlar nasıl büyüdü o zaman? benim değerim 1 hafta sonra 2200 çıktığında bir iğnemi bırakırıp bir iğnemin de dozunu düşürseydi önlem alınırdı ama hiçbirşey yapılmadan devam edilmesi nedir? ve zaten bana Fatih kendisi dedi ohss durumunda e2 yüksekliğinde bu duru görülebilir sıvı akmış olabilir rahime, yumurtalar kalitesizleşir diye ee o zaman neden yaptın dimi? Yani adam beni ne ilk tedavimde aldığım negatiften sonra, ne dondurulmuşlara kadar ki birkaç aylık bekleme süremde, ne dondurulmuşlardan sonra aramadı diyorum siz hala bana yok arıyor da size öyle gelmiştir diyorsunuz tabi aradı ben açmadım telefonunu görmedim filan. Sonra neden acaba dondurulmuşlardan 2 ay sonra dosyamı almaya gidince tavır aldı, eşimi kovar gibi kapıyı gösterdi, sonra da hemşiresine sürekli arattırdı kusura bakmayın bir insan aramıyor sormuyor regl oldun mı sorunun var mı demez de dosya alınınca arattırır demek ki bir gocunması var dimi. Dosyamı istemek en doğal hakkımken veremeyiz demek en demektir eşim şikayet ederim deyince verdiler ancak. Ayrıca dondurulmuş transferinde sayın Canan hemşireyle yaşadığım sorunları anlatmıyorum bile ben masaya çıkamıyorum çok doluyum kasıklarım fena yardım edin diyorum arkasını dönmüş ama çıkmanız lazım ama tutmanız lazım bu mu hasta odaklı çalışmak. Elimden tutup masaya çıkarmak, çatala ayaklarımı koymamam yardımcı olmak çok mu zor. O an ağlamaktan içim dışıma çıktı yalvardım yardım edin diye umursamadı. Sonra FATİH bey geldi çıkardı transferim aksadı tuvalete gitmem lazım hala bana küçücük yerde giyinin deyip gittiler bağırıyorum yardım edin tutamıyorum diyeee ancak geldiler tuvalet gösterdiler. O anları ölsem unutmayacağım.
canım yaa tekrar geçmiş olsun,tabi ben bunları yaşamadığım için kendi yorumumu yaptım,seni anlıyorum ne yaşadıysan senden iyi kimse bilemez,gerçekten çook üzüldüm senin adına,ne diyelim herşeye rağmen sağlığın yerinde çok şükür yaşadığın bu travmayı en kısa sürede üzerinden atmanı diliyorum,gördüğüm kadarıyla hala dolusun ama bu sinir hali sana zarar verir biliyosun inşallah bundan sonrası için herşey dilediğin gibi olur,en kısa zaman da bebeğine kavuşursun.şuan da neler yapıyorsun yeni bir tedavi yada gebelik var mı merak ettim paylaşırsan sevinirim,benim tedavim devam ediyor opu yapıldı bakalım transfer bekliyorum inşallah herşey yolunda gider bende bebeğime kavuşurum,ne de olsa hepimiz aynı amaç için koşturuyoruz hakkımızda hayırlısı,sana sağlık ve huzur dolu günler diliyorum iyi akşamlar görüşmek üzere hoşça kal canım..
güzel temennilerin için çok teşekkıür ederim,inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız,Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın çok zor bir süreç çok sabır gerektiyor,tabi senin içinde zor başka şehirde tedavi olmak yorucu olacaktır ama hayırlısı bu senin tercihin inşallah herşey yolunda gider,bende şehir dışından geldim İstanbul'dan burda tanıdığım kimse yok,akraba yok, hastanenin apartında kalıyorum ihtiyacım olan herşey var burda hastane 10dk yürüme mesafesinde inşallah senin içinde rahat bir süreç olur.Ben 2013 yazında denedim demişsin belki değişmiştir bazı şeyler demişsin,valla ben 6-7 ay oldu bu üçüncü denemem hep aynı hizmet kalitesi,zaten ilk gelirken de araştırmıştım yeni olmasına rağmen başarı oranı diğer acıbadem hastanelerinden yüksek hala öyle bildiğim kadarıyla,acıbadem hastanesi zaten Avrupa standartlarında hizmet veren bir kurum böyle olduğu için burdayım,tabi senin yaşadığın birkaç olumsuzluk sebebiyle negatif düşünüyorsun çok normal ve senin kendi tercihlerin doğrultusunda tedavi olmayı istemen de çok normal nerde tedavi olursan ol inşallah hayırlı sonuçlar alırsın önemli olan bu zaten,izninle bir öneride bulunmak istiyorum naçizane;ben daha uzun süre burdayım bugün transferim vardı Fatih hocam erteledi pazar günü olacak inşallah blast embriyo verilecek istersen seninle tanışalım birlikte gidelim hastaneye ben sana her türlü desteğimi veririm bir insan olarak hemcinsim olarak senin yanında olurum,herhangi bir olumsuzlukla karşılaşacağımızı düşünmüyorum,bakarsın çok iyi iki arkadaş oluruz..:))Yok artık sinirli değilim yani kabullendim kabullenmeyip ne yapacağım oldu bitti artık önümüze bakmamız lazım ama şöyle düşünüyorum siz memnun kalabilirsiniz elbette kendi düşüncelerinizi yazabilirsiniz lakin ben burada şu tedaviden memnun kalmadım ayrıca dosyamı alırken bile sorun çıkardılari dosyamı alana kadar bir kere aramadılar dediğim zaman bir savuınmaya geçilmesi ben sonuçta kimseyi karalayamam yaşadıklarımı yazıyorum. Şu anda belki daha iyi duruma gelmişlerdir onu da bilemem benim tedavim 2013 yazında yapıldı daha birkaç aylık bir merkezdi ama herşey yolunda süper, ben bu işin ehliyim e2 den yumurtaların etkilenmeyecek derken tam 30 yumurtadan 4 tane elimde kalıyorsa ve bunların iki tanesi kaliteliyse durup düşünürüm riskleri bana söylese ve ben o şekilde kabul etsem sorun etmezdim. Her neyse başka kişileri etkilemek istemem. E2 yükskliğinde de zaten olabilecek en yüksek değerdi. Zamanım gitti, param gitti kolay değil sonuçta. Şu anda ben beklemedeyim geçtiğimiz yaz ara verdim tatile gittim iyi geldi yazı beklemek zorundayım çalışıyorum ve gideceğim merkez İst.da annem de var orada. iki hafta yıllık izin ve iki hafta rapor alarak tedavimi orada devam ettiricem. Tabii ki negatif bile olsa keşke bunları yaşamasaydım burada yaptırabilseydim çok çok avantajı var aynı şehirde olmasının ama tekrar aynı şeyleri yaşama korkusuyla başlayamam. İnşallah siz güzel haberler alırsınız yumurtalarınız güzelce döllenir kaliteli olur herşey güzel geçer.
güzel temennilerin için çok teşekkıür ederim,inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız,Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın çok zor bir süreç çok sabır gerektiyor,tabi senin içinde zor başka şehirde tedavi olmak yorucu olacaktır ama hayırlısı bu senin tercihin inşallah herşey yolunda gider,bende şehir dışından geldim İstanbul'dan burda tanıdığım kimse yok,akraba yok, hastanenin apartında kalıyorum ihtiyacım olan herşey var burda hastane 10dk yürüme mesafesinde inşallah senin içinde rahat bir süreç olur.Ben 2013 yazında denedim demişsin belki değişmiştir bazı şeyler demişsin,valla ben 6-7 ay oldu bu üçüncü denemem hep aynı hizmet kalitesi,zaten ilk gelirken de araştırmıştım yeni olmasına rağmen başarı oranı diğer acıbadem hastanelerinden yüksek hala öyle bildiğim kadarıyla,acıbadem hastanesi zaten Avrupa standartlarında hizmet veren bir kurum böyle olduğu için burdayım,tabi senin yaşadığın birkaç olumsuzluk sebebiyle negatif düşünüyorsun çok normal ve senin kendi tercihlerin doğrultusunda tedavi olmayı istemen de çok normal nerde tedavi olursan ol inşallah hayırlı sonuçlar alırsın önemli olan bu zaten,izninle bir öneride bulunmak istiyorum naçizane;ben daha uzun süre burdayım bugün transferim vardı Fatih hocam erteledi pazar günü olacak inşallah blast embriyo verilecek istersen seninle tanışalım birlikte gidelim hastaneye ben sana her türlü desteğimi veririm bir insan olarak hemcinsim olarak senin yanında olurum,herhangi bir olumsuzlukla karşılaşacağımızı düşünmüyorum,bakarsın çok iyi iki arkadaş oluruz..:))
merhabalar arkadaşım;çok sevindim senin adına inşallah düşündüğün tarihte başlarsın tedavine ve her şey yolunda gider tüm kalbimle diliyorum,bende bir kaç gündür giremedim internete yazdıklarını yeni gördüm o yüzden geç cevap yazıyorum sana,pazar günü transfer yapıldı bana orta kalite blast denildi,öncesinde 3.gün yapılacaktı ben gittim hasteneye transfer için o gün yapılmadı,öncesinde Fatih Bey söylemişti bana embriyolar bu şekilde gelişmeye devam ederse blasta gidicem ama etmezse 3.gün hazırlıklı gel demişti,o şekilde oldu 6 adet 8 hücreli 2 adet 6 hücreli vardı,sonrasında dondurma aşamasına gelemediler,yani hiç embriyo kalmadı bildiğim kadarıyla,18 yumurta toplanmıştı 10 tanesi blasta doğru gitti sonra yavaş yavaş hepsi gitti sanırım sayı iyi ama yumurtada kalite sorunu var bunu konuşmadım ama hastaneye gittiğimde görüşücem ne diyeyim inşallah onlara gerek kalmamıştır inşallah hamileyimdir öyle diliyorum,seninle görüşmeyi isterim zaten yalnızım burda çok sıkıldım tabiki insan bir arkadaş istiyor ben Özdilek alışveriş merkezini biliyorum burda senin de uygun olduğun birgün orda buluşabiliriz,evet dersen ben sana özelden ismimi ve telefon numaramı yazarım,inş tanışırız Allah a emanet ol bana lütfen dua et olur mu inşallah bu son tedavimdir görüşmek dileğiyle öpüyorum seni hoşça kal..:))
canım beniiiimmm....çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için,senin programın yoğun çalıştığın için,yeni yıla ailenle girecek olmana çok sevindim kayınvaliden kusuru bakmasın ..:))inşallah geldiğin zaman görüşelim çok sevinirim,inşallah bende hayırlı sonuçlar alırım sende alırsın hep birlikte alırız tüm isteyenlere versin Allah'ım, şimdiden hayırlı yıllar diliyorum inşallah 2015 yılı hepimiz için bol göbüşlü bol bebişli olur..:))Hayırlı olsun transferin tek embriyo mu konuldu. Keşke diğerlerini 3. gün dondursaydı canım yaa. Onları da 3. gün olarak koyardı rahimde daha iyi geliştiğini okumuştum ama sağlık olsun inşallah bu tutar 5. güne gelmesi iyi dirençli demektir embriyo. Dondurmak maddi manevi iyi oluyor. Bana Fatih bey eğer devam etseydik başlamadan 3 ay öncesinden bir ilaç ismi demişti yumurta kalitesi için biestron du galiba adı onu almaya başla demişti. Ayrıca bal tarçın çörek otu da iyi geliyormuş. Şimdi senin dinlenmen lazım dışarı çıkamazsın sanırım birkaç gün. Ben de bu haftasonu c.tesi kaynanamı yemeğe götürücez, pazar da evde işlerim olur çünkü yılbaşında ben İstanbulluyum oraya gidicem işten çarş. öğleden sonra için izin aldım, cuma da tüm gün izin yazdırdım birleştiricem. Eşimle aynı kampüste çalışıyoruz buradan çıkıp hemen gidicez yılbaşı günü. Kaynanamda biraz sanki alındı gibi oldu ama 7 senedir hiç ailemle yılbaşı kutlayamadım 8. senemde fırsat varken gitmek istedim. Onu yemeğe götürelim dedik ama döndüğümde görüşürüz inşallah sen zaten 2 ocakta test yaptırırsın pazar günü olduysa. O haftasonu görüşebiliriz daha kese kalp atışı için kalırsın herhalde burada.
canım beniiiimmm....çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için,senin programın yoğun çalıştığın için,yeni yıla ailenle girecek olmana çok sevindim kayınvaliden kusuru bakmasın ..:))inşallah geldiğin zaman görüşelim çok sevinirim,inşallah bende hayırlı sonuçlar alırım sende alırsın hep birlikte alırız tüm isteyenlere versin Allah'ım, şimdiden hayırlı yıllar diliyorum inşallah 2015 yılı hepimiz için bol göbüşlü bol bebişli olur..:))
canım çok teşekkür ederim inşallah öyle olur,korkuyorum bir taraftan da hadi yine olmadıysa diyorum hiçbir şey hissetmiyorum ne bilim herşey geliyor işte bu bekleme süreci zor biliyosun inşallah hepimiz için bu son olur Allah'ım bizi yalnız bırakmaz boynumuzu bükük bırakmaz inş.neyse senin içini karartmim ben susayım..:))şimdiden iyi yolcuklar sağlıkla git gel inşallah iyi tatiller canım.İnşallahh yeni yıl hediyen bebeğin olur. 2 ocakta ben hala İstanbul'da olucam ama oradan girer haberlerini alırım. Geldiğimde de kısmet olursa görüşürüz. Tabi iyi haberlerle görüşmeyi dilerim.
canım çok teşekkür ederim inşallah öyle olur,korkuyorum bir taraftan da hadi yine olmadıysa diyorum hiçbir şey hissetmiyorum ne bilim herşey geliyor işte bu bekleme süreci zor biliyosun inşallah hepimiz için bu son olur Allah'ım bizi yalnız bırakmaz boynumuzu bükük bırakmaz inş.neyse senin içini karartmim ben susayım..:))şimdiden iyi yolcuklar sağlıkla git gel inşallah iyi tatiller canım.
canım merhaba benim sonuç ayın 2.deydi sonuç 27.16 çıktı ikinci gün sabah ikiye katladı bakalım çarşamba yine gidicem inş.yani şuan hamileyim 3.denemede tuttu çok şükür hala inanamıyorum test sonuçlarımı buzdolabına astım gidip gelip bakıyorum bunlar benim mi diyorum Fatih hocama çok dua ediyorum önce Allah sonra Fatih hocam dünya durdukça dursun evlat acısı görmesin ya ne diyeceğimi bilmiyorum benim hiçbir şeyden umudum yoktu bu üçüncü denemeyi onun isteğiyle yaptık iyiki yapmışız Allahım ne muradı varsa versin ona hayallerinden güzel olsun hayatı evlatlarıyla birlikte,ben hala burdayım gidemiyorum kalp atışını duyup gidicem sanırım Allahım nasip ederse inş.darısı sana inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah,internete pek giremiyorum arada işte Fatih hocam bilgisayar telefon elektronikten uzak dur biraz dedi..görüşürüz arada giriyorum yazarım yine öpüyorum..:)Çok iyi biliyorum tabi ki şu tedavinin en zor yanı beklemek. Ne iğneler, ne kontroller ne toplama transfer beklemek kadar zor değil insan istiyor ki 12 gün boyunca uyusun ve uyansın test yaptırmaya gitsin ben dondurulmuşlarda daha iyi geçirmiştim çünkü tel elimde nete giriyordum sürekli rapor almıştım işyerinden. Bence hiç bunları düşünme çünkü herşey olacağına varacak şu an hamileysen hamilesin değilsen zaten değilsin ama umudunu kaybetme ve takıntı yapma. Sonuç anını düşünme o günde düşünme. Zor evet ama olumlu düşünsen olumsuz olunca yıkılıyorsun olumsuz düşünsen stres oluyorsun o yüzden en iyisi kadere Allah'a sığınmak. 6 ay sonra bende yeniden yaşıcam bunları.
canım merhaba benim sonuç ayın 2.deydi sonuç 27.16 çıktı ikinci gün sabah ikiye katladı bakalım çarşamba yine gidicem inş.yani şuan hamileyim 3.denemede tuttu çok şükür hala inanamıyorum test sonuçlarımı buzdolabına astım gidip gelip bakıyorum bunlar benim mi diyorum Fatih hocama çok dua ediyorum önce Allah sonra Fatih hocam dünya durdukça dursun evlat acısı görmesin ya ne diyeceğimi bilmiyorum benim hiçbir şeyden umudum yoktu bu üçüncü denemeyi onun isteğiyle yaptık iyiki yapmışız Allahım ne muradı varsa versin ona hayallerinden güzel olsun hayatı evlatlarıyla birlikte,ben hala burdayım gidemiyorum kalp atışını duyup gidicem sanırım Allahım nasip ederse inş.darısı sana inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah,internete pek giremiyorum arada işte Fatih hocam bilgisayar telefon elektronikten uzak dur biraz dedi..görüşürüz arada giriyorum yazarım yine öpüyorum..:)
evet benim değerim düşük çıktı farkındaydık Fatih Hocam %50 kimyasal %50 yükselicek gebelik devam edecek dedi,ben çok üzüldüm tabi ya düşerse çoğalmazsa diye çok şükür ikinci gün sabah erken yapılmasına rağmen (diğeri öğleden sonra yaptırdım) ikiye katladı 49.6 çıktı yarın perşembe tekrar gidicem yine kanda bakacak Fatih Hocam yani tekrarlıyor testleri elinden ne geliyorsa yapıyor ben farkındayım bende senin gibi herşeye dikkat eden araştıran birçok şeyi bilen bilinçli bir hastayım,gereken herşeyin yapıldığının farkındayım o yüzden içim çok rahat zaten bugünlere onun tavsiyelerini dinleyerek geldim sözünden çıkmayı asla düşünmüyorum o ne derse yapmaya hazırım o yüzden internete arada giriyorum devamlı girmiyorum negatif etki ettiğine inanıyorum o kadar emek verdik korumak gerek diye düşünüyorum özellikle ilk 3 ay,ben hala rüyada gibiyim çünkü benim hiç umudum yoktu umutsuz olduğum için bana sitem ediyordu Fatih Bey ne sağlığımdan nede embriyomdan umudum vardı orta kalitede bir embriyoydu önce Allah sonra Fatih Bey sayesinde hamileyim şimdi tek duam sağlıkla yola devam etmek sağlıkla kucağıma almak ve isteyen burda bulunan tüm arkadaşlarıma bir an evvel bu duyguları yaşatmak...bu arada ben olsam haberi alır almaz yazardım dayanamazdım demişsin öyle olmuyor işte düşük bir değer çıkınca ne yapacağını bilemiyor insan girip yazmayı bırak sevinemiyorsun sürekli dua ediyorsun tek düşündüğüm şey bu oldu benim Allahım bu sonucu bana gösterdin (20 ve üstü hamile sayılıyor) lütfen devamını nasip et elimden kayıp gitmesin,inan hala öyleyim dudaklarım uçukladı heyecanla yarın sabahı bekliyorum ne kadar yükseldi bakalım Fatih Hocam 200 olmasını bekliyor Allahın izniyle öyle olur inşallah...senin doktorunla görüşmen pozitif duygularla yola başlaman önemli tabi benim kendimden umudum yoktu ama doktor olarak Fatih Hocama hep güvendim inandım onu çok sevdim bu çok önemli negatif düşüncelerle güvensizlikle tedavi başarılı olmaz diye düşünüyorum o yüzden pozitif düşünmen beni sevindirdi senin adına mutlu oldum inşallah tedavin hayırlısıyla tamamlanır pozitif sonuç alırsın darısı en kısa zamanda başına ...:))12. günde 27. 16 düşük çıkmış iki gün sonra katlamış neyse ki. Gözün aydın ben olsam haberi alır almaz yazardım dayanamazdım. 2 gün sonra tekrarladığında değerinkaçtı canım değerin düşük olduğu için bir kere daha tekrarlaması gerekirdi aslında ama demek ki gerek görmedi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bence pek alakası yok tabii ki abartmamak lazım ama tüp yaptırıp çalışanlar da var bilgisayar başında. Keşke görüşebilsek sonuç kağıdını da getirirdin ben hiç görmedim ya pozitif ama bu seneden umutluyum biz deİstanbul'a gittik geldik doktora gitmedim ama aradım yeni yılını kutladım çok sıcak karşıladı. Hemen de adımı şehrimi dediğimde tanıdı sen o minyon şeker kızsın dimi diye. İstediği testleri yaptırıp fakslayın dedi. Ben aşılama düşünüyordum bir kere daha burada o nedenle hormon yaptırmıştım onları söyledim süper değerler dedi ama başka istediklerimi de yaptır eşin de yaptırsın dedi. Nisan da gidip yine yüz yüze görüşücem regl zamanı muayene olabileyim diye bakalım. Şurada haziran sonuna ne kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?