slm canım evet progesteron bendede şişlikler yapıyor ve şimdiden yapacak yer kalmadı bide benim e2 yuksekti 24 yumurta toplanmıştı oyuzden diyetimi farklı verdi su içemiyorum farklı bı içeçek ve protein diyeti verdi sen beslenmede diyet uyguladın mı
transfer sonrası 9. günüm kızlar erken testle öğrenenler varmış sizler kacıncı gün yaptırdınız testinizi
bugün transfer sonrası 11. gün çok heyecanlıyım yarın test günümüz dualarınızı bekliyorum yarın size sonuçu yazarım
bugün transfer sonrası 11. gün çok heyecanlıyım yarın test günümüz dualarınızı bekliyorum yarın size sonuçu yazarım
hayırlısı olsun canım çok sevindim senin adına 1 ay sonra iyi haberlerini alırız inşkızlar bizde ilaçlara dün basladık çok çok heyecanlıyz ALLAH hepimizin yüzünü güldürür inşallah
kızlar bizde ilaçlara dün basladık çok çok heyecanlıyz ALLAH hepimizin yüzünü güldürür inşallah
inş cnm hyecanla bekliyorz eşimle hayırlısı inş gönlümüzden gectiği gibi olurhayırlısı olsun canım çok sevindim senin adına 1 ay sonra iyi haberlerini alırız inş
bugün testi yaptırdık ve sonuc negatif çıktı malaesef bebişlerimiz bizi terk etmiş doktor beyle konuştuk ve opu sırasında çok fazla yumurta topladık östrojen oranı çok yükselmişti embriyolar oyuzden tutunamamıştır dedi ve dondurulmuş embriyolardan yeni transfer yapmaya karar verdik ama benim psikolojim o kadar çok etkilendiki ttansfer tarihini bi kaç ay ertelemeye karar verdim şuan teselli etme ve teselli olma dönemisonuc ne oldu cnm
hayırlısı olsn cnm yaa kısmet bu ay diilmiş üzmemeye çalıs kendini bnde dün başladm ilaçlara sebze ağırlıklı beslenmem söylendi heycanla günlerin geçmesini bekliyorz hayırlısı olur inşbugün testi yaptırdık ve sonuc negatif çıktı malaesef bebişlerimiz bizi terk etmiş doktor beyle konuştuk ve opu sırasında çok fazla yumurta topladık östrojen oranı çok yükselmişti embriyolar oyuzden tutunamamıştır dedi ve dondurulmuş embriyolardan yeni transfer yapmaya karar verdik ama benim psikolojim o kadar çok etkilendiki ttansfer tarihini bi kaç ay ertelemeye karar verdim şuan teselli etme ve teselli olma dönemi
inş canım sizin için hayırlı mutlu olur sonuç ilaçlarını alırken toplu alma biz aldık ama bi kısmını kullanmadık catlatma iğnelerinide değiştirdik oyüzden bir miktar arttı imkanın varsa az az alhayırlısı olsn cnm yaa kısmet bu ay diilmiş üzmemeye çalıs kendini bnde dün başladm ilaçlara sebze ağırlıklı beslenmem söylendi heycanla günlerin geçmesini bekliyorz hayırlısı olur inş
bugün testi yaptırdık ve sonuc negatif çıktı malaesef bebişlerimiz bizi terk etmiş doktor beyle konuştuk ve opu sırasında çok fazla yumurta topladık östrojen oranı çok yükselmişti embriyolar oyuzden tutunamamıştır dedi ve dondurulmuş embriyolardan yeni transfer yapmaya karar verdik ama benim psikolojim o kadar çok etkilendiki ttansfer tarihini bi kaç ay ertelemeye karar verdim şuan teselli etme ve teselli olma dönemi
inş canım sizin için hayırlı mutlu olur sonuç ilaçlarını alırken toplu alma biz aldık ama bi kısmını kullanmadık catlatma iğnelerinide değiştirdik oyüzden bir miktar arttı imkanın varsa az az al
bugün testi yaptırdık ve sonuc negatif çıktı malaesef bebişlerimiz bizi terk etmiş doktor beyle konuştuk ve opu sırasında çok fazla yumurta topladık östrojen oranı çok yükselmişti embriyolar oyuzden tutunamamıştır dedi ve dondurulmuş embriyolardan yeni transfer yapmaya karar verdik ama benim psikolojim o kadar çok etkilendiki ttansfer tarihini bi kaç ay ertelemeye karar verdim şuan teselli etme ve teselli olma dönemi
tıbbi açidan hiç bi problem yok canım daha dogrusu varsada haberimiz yok biz 1 yıllık evliyiz bi kaç doktora gittikbir problem yok denildi biri kist var dedi endometriosis dedi laparos kopi ameliyat dedi sonra kafalar karısınca acıbademe ve fatih beye gittik ilk görüşmede tüp bebek için çok erken en az bir yıl bekle dedi ilaç verdi bir ay sonra görüşelim dedi bir ay sonra gittik muayenede hadi tedaviye başlayalım dedi ilaçları alın gelin dedi tabi biz şok olduk ama kabul ettik çünkü ben teşhis aşamalrındaki zorlu dönemi yaşamak istemedim tedaviye başladık ve opu da 24 yumurta toplandı transfer dönemine 12 embriyo 5. güne ulaştı ve çogunluğu 1. kalite dediler transfer öncesi rahim kalınlığı ile ilgili bi sorun gözükmüyordu hatta tranferdaki embriyoloklar emriyolar çok kaliteli iyi bi sonuçolacak falan dediler sonra tabi sonuç nagatif çıkınca östrojen seviyesi dedi doktor bey şimdi biraz zamana bıraktım inş allahım sabır verir hepimizeBu arada saglık problemimiz neydi acaba bol bol bol dua edin Allah'ından isteyin hazinesinde çoktur verir herkese inşallah
ben e2 seviyemin düzeyini bilmiyorum ki bir kez bakıldı sadece opu öncesi sonrasında yumurta yoplandı ve diyet verdiler sebebini anlamdık sonra e2 yüksek yumurtalıklarda su toplanmasın diye dediler protein alacaksın dediler günde 2 bardak su ve powerride icecek 3 tane iç dediler ama bi problem olacağını soylemediler sonra testten sonra doktor bey östrojen seviyesi yüksekti olabilirdi zaten bi çok hastada karşılaşıyoruz tekrar transfer yapalım dedi ben bir iki ay dinlenmek istiyorum dedim tamam dedi ve biz seni tekrar arayacağiz iki transferde inş olacak dedi bakalım inş iki ay sonra iyi bi sonuç alırızBende de aynı şey oldu canım transferden önce kaçtı e2 değerin benim 7700 e çıktı ondan birkaç gün önce bakıldığında 2200 dü ki o da yüksekti ama ilaçlarıma aynen devam ettirdi düşürmedi dozlarını ve tabii çok yükseldi ilaçları bıraktırdı 7000 e düştü toplandı 32 yumurtadan 4 tane döllendi. 2 tanesi koyuldu tutmadı bana da aynısını dedi bende biliyordum tutmama ihtimalini ama bir umut diyorsunuz oysa ki bu çocuk oyuncağı değil dr un yumurtayı toplamadan e2 değerine baktığında tedaviyi iptal etmesi gerekir madem bu nedenle tutmayacak neden yumurta toplama, transfer ve 12 günlük umut sürecinden geçiyoruz boşuna değil mi Fatih bey maalesef pco hastalarının tedavisini yönetemiyor e2 yükselmelerinde dozları ayarlayamıyor. Bir sorun yok herşey güzel derken tutmayınca zaten bekleniyordu ne demek hepsi para almak için işte. Başka arkadaşımın başka hastanede 3500 çıkınca alıp dondurup sonra transfer ettiler çünkü yüksek e2 de rahim etkileniyor en azından öyle yapılmalıydı ayrıca yumurta kalitesi de etkileniyor. Normal yumurtlaması olan e2 sorunu olmayan birini tüple hamile bırakmak zaten kolay. Biz dosyamızı almaya gittik dondurulmuşlarda denendi olmayınca bizi bir kovmadığı kaldı dosyayı verdi ama nasıl verdi hakkım oysa ki o dosyayı almak benim. Sonra tabii yanlış tedavi uyguladığını biliyor, başka hast. göstereceğimi de biliyor ilk tüpün negatifinden sonra dondurulmuş denemesine kadar bir kere aramayan, dondurulmuş denemesinden sonra da bir kere aramayan dr dosyayı alınca hemşiresi aracılığıyla 10 kere aradı ve tabii ki yanlış tedavi uygulanmış. Memnun kalan hamile olan çok bayan var ben oradayken de vardı ama ben memnun kalmadım hani gören köy kılavuz istemez demişler bile bile lades öyle olmasa asla kızmazdım illa tutacak diye bir kaide yok sunuçta ancak ya tutarsa mantığıyla iş yapılmaz dünyanın parasını veriyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?