Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

Öyle tabi hayırlı evlatlar nasip etsin allah sizin sorununuz neydi bende yumurta rezervi azlığım var ankarada yumurtam hiç olmadı yarım bıraktık tedaviyi fatih beyde bi tane büyüdü ama tutunmadı

Cokk sukur cok sevindimm rabbim sonuna kadar nasip etsin insallahh hepimize :))
Canım nasılsın nasıl gecio bakalım bulantıları basladimi benim sabahları oluyo bulantı 6+2 olduk bugün ev işi yapiyomusun eşim kizio bana yaptirmio gizli saklı yapiyorum ama korkuyorum bisey olur DİE çamaşır falan seriyomusun

Iyim canim cok sukur sen nasil ohh masallahh bizde bugun 9haftalik olduk bulantilarim var evet ama gunluk hayatimi etkilicek kadar diil benim sadece bel agrim var cok fazla o beni zorluyo 3 haftadir kalcam cok agriyodu bugunlerde bele gecti fıtık var bendede ondan sanirim. Haldir haldir ev isi tabiki yapmiyorum ama bi odayi toparlama mutfagi toparlama tabiki yapiyorum supurgemi hep hazir halde tutuyorum hemen surukluyorum supuruyorum falan ole idare ediyorum bugun biraz utu yapicam ole iste bakalim :)) senin nasil gidiyo hamislik

Kızlar ikizlerimin kalp atışlarıni duyduk:) 7 haftalik oldu ama bulantım yok.Sadece iştahım azaldı ve tat bozukluğu var. Sizde kaçıncı haftada başladı bulanti? Bir de hangi doktora başladınız takipleriniz icin

Canım 5450 tüp bebek fiyatı 1000-2000 arası ilaçların tutuo ön gorusme yapmak isterseniz 245tl embriyo dondurma 1350 ne zaman yaptırmayı dusunuosunuz
mrb bu fiyat raporlu fiyat mı yoksa normal mi ben 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı şimdi tıp fakültesinden heyet raporu alcam acıbadem nasıl oluyor sgk ile anlaşması var mı

Gözünüz aydın canimm ben hala fatih beye bagliyim 12 haftaya kadarda onunla olucam 7 haftalikken kalp atislarini duymaya gittigimizde cogul gebelik oldugunu öğrendik yani 2 kese ve 3 bebek var 11 haftada tekrar kontrolum var ondan sonra istanbula gidicem sonlandirmak icin.

Selam kızlar... eskisehir acıbadem de fatih öğüç hocamıza tüp bebek tedavisi için gittim. Herşey ćok güzel gitti. Tedavim yumurta toplanması emriyo transferi herşey yolundaydı. Hocamız ve ekip arkadaşları müthiş zaten. Onlara söyleyebileceğim aksi hiçbir şey yok. 11 martta başlayan tedavi sonucu 12 nisanda 5 haftalık hamile idim. Kese göründü. Kalp atışı beklendi. Velhasıl bugün tam 10 haftalık hamileyim fakat bebeģimin kalp atışı olmadı. 6. Haftada gelisimi durdu. Ben hep bi ümit bkledim belki geç döllenme olmuştur diye ama artık ümidim bitti. Yarın son kez bakılacak. Fatih hoca sırf içim rahat etsin diye bekleme teklifimi kabul etti. Ama sonuç değişmedi ve kürtaj olmam gerektiģinı söyledi. Yarın kürtaj günü belli olacak. Ama fatih hocaya güvenim sonsuz. Onun babacan tavrı ve samimiyetini başka kmsede görmedim. Biraz toparlanıp tekrar denemek istiyoruz. Umarım 2. Deneme de olur. Hepinize rabbim saglıklı evlatlar nasip etsin.

Hakkimizda ne ise hayirlisi Rabbim bizlere hepimize nasip etsin insallah. Çok üzüldüm inan ama elden bisey gelmiyo maalesef cani bize verende Rabbim alanda baskada soylencek bisey kalmiyo

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-19-18-44-59_1.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2016-05-19-18-44-59_1.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 30
Çok sukur iyim canım 6+3 olduk bizde bugün sabahları bulantim oluyor okadar genelde rahatim inşallah böyle devam eder haftaya nasipse kalp atışını duycaz inşallah hayırlı haberlerle cikariz cnm

Cansu hanım meraba 3uz hamile olduğunu duyunca çok sevindim ama aldıracak olma na da çok üzüldüm. Bence büyük bir risk yoksa aldırma mübarek aylardayız ayrıca 5ız bile doğuran var. Ay bilmiyırm ya ben aldırmazdm Allah korusun: ( hayırlısı olsun dikkat et hayırlı kandiller hepinize

3 bebek mi? Maşallah canım.Bu cok güzel bir şey. Riskli bir durum söz konusu olduğu için mi alıyorlar yoksa önlem amaçlı mi? Rabbim hayırlısıni nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar bende temmuzda düşünüyorum nasıl başarı oranları memnunmusunuz hastahaneden Fatih bey laparoskopi yaptı beklemedeyim 1 kere aşılama oldu tüplerde tıkanıklık var

Bende çok üzülüyorum ustelik dün üçünüde gördüm üçününde kalp seslerini duydumve gördüm net bi sekilde. Bende istemiyorum ve bunu yaptirmak hicte kolay degil bi annelik duygusu tasidigimiz icin. Bebde dusundum aldirmamayi kendi canimin pahasina olsun riske girmeyi dusundum ama dunde doktor bey aldirmam gerektigini 3 tane bebek goturucem diye hic bebek goturmemektense 1 yada 2 tane saglikli bir bebek goturmen daha iyi olucak dediler cunku cok kucuk dogucaklar kuvezde kalicak yasamlari devam etmesi zor olur dediler ve ben dpgduktan sonra ölumlerine cok daha fazla üzülür ve yıkılırım bilmiyorum gercekten Rabbimi vekil ilan ettim bana dogru yolu gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…