Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

Ucuz gebeliklerde düşmesin diye ve erkenddoğuma karsı rahimi dikiyırlar acaba öyle bizi yaptırılmaz mı ki. Çok dua et çok zor bir durum ama rabbim inşallah hepsini bağışlar sana. Ne güzel sen bir tane istedin Allah sana 3tane verdi çok sanslısın. İnşallah hiçbirinin gunahına girmeden rabbim devasınıda verir

Merhaba arkadaslar esimin sperm harketliliginde problem cikti morfolojisi de %2 biz de asilamayla vakit kaybetmeyip tup bebege mi gecsek diyoruz. Bizim durumumuzda pozitif sonuc alan oldu mu? Bir de neye gore 2 embriyo koyuluyor yani bir yas sinirlamasi var mi? İlginiz icin simdiden tesekkurler

Bizde hicbir sorun yoktu ama yinede asılam tutmadı hemde iki defa yaptırmıştık simdi pisman oluyorum. Herkes asılamanın tutma sansı cok az diyordu inanmıyordum gercekten oyle. Tup bebege gitmenizi oneririm ama fatih hoca gitmis hastnden bilglnlz olsun

gerçekten mi ben randevu aldım ama bu ay sonuna

evet başladık 3 gün eskişehirde yarında kontrolümüz var 2 tarfında sorumluluğu fatih beyde

Hayirli olsun insallah sizin icin . ben bugun istanbulla konusmustum fatih bey icin de eskisehirde degil felan diye beni istanbula yonlendirmeye calisti kadin sizden bu bilgiyi aldigim cok iyi oldu

canım çok yoğunya buranın hastası fazla o yüzden olabilir bugünde bana bi operasyon yapıldı transferide ben yapacağım dedi ama inşallah bakalım

Merhaba arkadaşlar bizimde çocuğumuz olmuyor. Aşilama yaptirmak istiyoruz eskişehirde 2 hastane var biri osmangazi tip digeri acibadem. Aşilama bu iki hastanede yaptiran arkadaşlar bilgi verebilirmi? Hangi doktor iyidir aşilamanin ucretleri nedir ve süreç nasil ilerler? Şimdiden tskler

Acibadem de asilama 1.500tl oluyor ilaclarla beraber. Ahmet Cantug Caliskani onerebilirim cok ilgili her sorunuzu rahatca sorabildiginiz ve dogru cevap alabileceginiz guvenilir bir doktor

Merhaba kızlar bende cumartesi acibademe görüşmeye gidicem.hikmet Hassa dan randevu almış eşim. 300 liraymis görüşme. Her gittiğimizde böyle para alınmıyordur umarim.bide rapor alsak başka bi doktora yazdırsak ilaçları, olabilirmi öyle bişey? Kafamda okadar çok soru varki.daha başlamadan çok gerildim. Allah hepimize yardım etsin ins.bebislerimize kavustursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…