Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

ceren hanım çok içten samimi bir doktor ne zaman ararsam arayım hep açtı anlattı bana hatta gebeliğimde kasık ağrım var dediğimde pazar günü bile muayeneye geldi kendisi...hastasını da unutmaz gerçi bana kızmıştır kendisi bayadır gitmiyorum ona ama :) :)

Ay gercekten mi cok tesekur ederim cok sevindim. :) hic yorum almamistim merak ediyordum nasl bi doktor diye insallah hayirlisiyla dogumumu yaptirir :) siz dogumu acibademde yaptiniz mi ben merak ediyorum versigimiz paraya deher mi dogum sizce guzel mi paketin icind3 neler var. Cok soru sordum :):)

Kizlarr merhaba nasil gidiyo ben butun gun uyukluyorum ve surekli usuyorum sizler nabiyosunuzz :))

Merhaba :) bnde hicbirsey yok ayni devam midem falanda bulanmiyor sadece hormon ignelerinden cok kilo aldim goguslerim falan buyudu sizdede oldu mu
Ya beb bildigin hasta oldum enfeksiyon gibi grip gibi atesleniyorum geceleri ama 10dk suruyo 37.5 cikiyo bugun doktora gittim olur ole dedi dikkat et dedi yatiyorum heryerim agriyo bugunde kese gorduk ayrica :)

Saol canim cokk tesekkur ederim 2 hacta sonra kalp atislarini duyucaz Allahin izniyle bakalim da su atesten korkuyorum ya insallah bir an once gecer hayirlisiyla

Kızlar benim de pozitif çok şükür. Haftaya kese görmeye gideceğim. :)
Ayyy cokk sevindim canim benimm :))) gozunuz aydinn rabbim gonlunuze gore versin insallah sendede bi iki kese gözükur cokk heyecanli bende 11 mayista kalp atislarini duymaya gidicem Allahin izniylee :)

Kızlar merhaba benimde transferinin 7.günü 2 embriyo transferi yapıldı grip oldum bide ustune korkuym bisey olur DİE böyle olan varmı aranızda

Kızlar merhaba benimde transferinin 7.günü 2 embriyo transferi yapıldı grip oldum bide ustune korkuym bisey olur DİE böyle olan varmı aranızda
Hic korkma canim bende yeni atlattim endiselendim ama cok sukur atlattim dua et bol bol ve acibademdeki hemsirelerle irtibat halinde ol sorucaklarini sor hep gecer gider hadi insallahh sendende guzel bi haber bekliyoruz hayirlisiylaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…