- 19 Şubat 2016
- 42
- 4
- 86
- 31
Google tup bebek gebelik hesaplama yaz ordan takip et ben oyle ogrendim :)Oyyy masallahh ya :) peki ben kese gormeye gittigim gun Allah nasip ederse gordugumuzde kac haftalik oluyo ben bu isi pek anlamadim :)
Tamamdir cook tesekkur ederim :)Google tup bebek gebelik hesaplama yaz ordan takip et ben oyle ogrendim :)
Google tup bebek gebelik hesaplama yaz ordan takip et ben oyle ogrendim :)[/QUO
canim merhaba nasilsin bisey sorucam ya bu hibor ile crinone jel e rapor cikarttinmi cunku jeli 12. Haftaya kadar kullanicakmisin nasil yaptin sen bunu
ceren hanım çok içten samimi bir doktor ne zaman ararsam arayım hep açtı anlattı bana hatta gebeliğimde kasık ağrım var dediğimde pazar günü bile muayeneye geldi kendisi...hastasını da unutmaz gerçi bana kızmıştır kendisi bayadır gitmiyorum ona ama :) :)Değerlere gore ikiz degil gibi tabi Allah bilir. Benimde ilki 315 ikinci 620 çıkmıştı.:) fatih bey beni ceren hanima yonlendirdi. Alaninda nasl bir doktor bilmiyorum ama cok icten arkadas gibi konuşuyor her söylediğime cevap veriyor ben cok sevdm. :)
Ay gercekten mi cok tesekur ederim cok sevindim. :) hic yorum almamistim merak ediyordum nasl bi doktor diye insallah hayirlisiyla dogumumu yaptirir :) siz dogumu acibademde yaptiniz mi ben merak ediyorum versigimiz paraya deher mi dogum sizce guzel mi paketin icind3 neler var. Cok soru sordumceren hanım çok içten samimi bir doktor ne zaman ararsam arayım hep açtı anlattı bana hatta gebeliğimde kasık ağrım var dediğimde pazar günü bile muayeneye geldi kendisi...hastasını da unutmaz gerçi bana kızmıştır kendisi bayadır gitmiyorum ona ama :) :)
Merhaba :) bnde hicbirsey yok ayni devam midem falanda bulanmiyor sadece hormon ignelerinden cok kilo aldim goguslerim falan buyudu sizdede oldu muKizlarr merhaba nasil gidiyo ben butun gun uyukluyorum ve surekli usuyorum sizler nabiyosunuzz :))
Ya beb bildigin hasta oldum enfeksiyon gibi grip gibi atesleniyorum geceleri ama 10dk suruyo 37.5 cikiyo bugun doktora gittim olur ole dedi dikkat et dedi yatiyorum heryerim agriyo bugunde kese gorduk ayrica :)Merhaba :) bnde hicbirsey yok ayni devam midem falanda bulanmiyor sadece hormon ignelerinden cok kilo aldim goguslerim falan buyudu sizdede oldu mu
Ayyy cokk sevindim canim benimm :))) gozunuz aydinn rabbim gonlunuze gore versin insallah sendede bi iki kese gözükur cokk heyecanli bende 11 mayista kalp atislarini duymaya gidicem Allahin izniylee :)Kızlar benim de pozitif çok şükür. Haftaya kese görmeye gideceğim. :)
Canim ya sende yerlesme kanamasi geldimi geldiyse kacinci haftanda geldiBnde olmadi ama gebelijlerin cogunda oluyormus merak etme birsey olmaz :)
Bnde hic kanama olmadi. Sende iki tane mi kese var :)Canim ya sende yerlesme kanamasi geldimi geldiyse kacinci haftanda geldi
Ay cok sevndm rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsn kac cikti degerin :)Kızlar benim de pozitif çok şükür. Haftaya kese görmeye gideceğim. :)
Hic korkma canim bende yeni atlattim endiselendim ama cok sukur atlattim dua et bol bol ve acibademdeki hemsirelerle irtibat halinde ol sorucaklarini sor hep gecer gider hadi insallahh sendende guzel bi haber bekliyoruz hayirlisiylaaKızlar merhaba benimde transferinin 7.günü 2 embriyo transferi yapıldı grip oldum bide ustune korkuym bisey olur DİE böyle olan varmı aranızda
Bendede olmadi 5+2 olduk ama yok demekki herkezde olucak diye bisey yokmus saol canim evet ikiz haber aldik cok sukur :) bakalim 11 mayista kalp atislarinida duyalim ozaman guzel bir oh cekicem hayirlisiylaaBnde hic kanama olmadi. Sende iki tane mi kese var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?