Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

slm arkadaşlar benim tedavivinin asamalarını söyleyim bugun yumurta toplamı oldu basıt bır operasyon oldu kolay gecti sabah erken gittik ilk beni aldılar hazırladılar amliyathane aldılar hazırlarken kızlarla sohbet ede ede anesteni uzmanı geld fatih bey gelince uyuttular yarım saat surmedi dedi eşim geldigimde cok kolay uyandım hafif agrılarım oldu hala var dinlendikten sonra cıktım evdeyim evdede dinleniyorum hafifi hafifi kasılamalr oluyor cunku persembe yada cumartesi transfer yapacagım dedi biz size gun gun haber veririz dediiler ilaç yazdılar 12 gunluk daha igne verdiler rahim kalınlasması için igneler dusuk olması diye ben toplamdan ve tranferden sonra igneyi bilmiyordum cok sasırdım inşallah gelişmelri haber veririm

Merhaba ne durumdasin merak ediyorum . Ben ilk igneme yarin badliyorum cok heyecanliyim. ilk gun kan tahlili olmicakmis ben yapilcak saniyordum.iyi haberlerini bekliyorum

Arkadaşlar kendinize de merkezinize de güvenin. hayırlı haberlerinizi bekliyorum.

slm kızlar bende dr fatih beyle tedavi gördüm ve ebriyo transferi sonrası dördüncü gündeyiim başka tedavi olan varmı hangi aşamalardasınız paylaşırmısınız

slm kızlar bende dr fatih beyle tedavi gördüm ve ebriyo transferi sonrası dördüncü gündeyiim başka tedavi olan varmı hangi aşamalardasınız paylaşırmısınız

stres yapma yeter. hep olumlu düşün. bizim şansımız hastane ve doktorumuz. bizim ağustos ayında tuttu. rabbime şükürler olsun bugün 4. ayımızdayız. doktorun dediklerini uygula. ilaçlarını ihmal etme ve zamanında al. olacaktır Allah'ın izniyle.

Ewet Fatih bey ve ekibi mükemmel cok sanliyiz. Sen sımdı hangi doktora gidiyorsun

Bende varim arkadaslar dun opu oldu fatih beye gidiyorum. Yarin yada pazartesi transfer yapilcak. Yarin olursa cok erken 2. Gun transferi olcak biraz endiseliyim hazirlikli gel dediler

Bu arada tek emriyo olustu o tranfer edilecek cok heyecanliyim. Iki yumos toplanmisti ama biri dollenmis buna cik sevindim digerinede baya uzuldum. Ikiz istiyordum neyse her iste bi hayir vardir

Kızlar embriyonun 2.gün yada diğer günler transfer edilmesinn ne önemi var

ben varım cnm bugun 13 gunum sonucumum pozitif rahat tut kendını cnm
çok sevindim canım senin adına bizim de 8. gün bugün beklemek cok zor sen bekleme sürecinde neler yaptın bide ilaçlara devam ediyormusun igneleri uygulamak cok zor geliyor tabi beklemek daha zor inş bizimde pozitif olur sonuç dua edin

kızlar transfer sonrası dönemdeyim ama hiç bir belirti hissetmiyorum bazi arkadaşlar ilaçlardan diyorlar ama sadece ara ara kasıklarımda baskı hissediyorum onu dışında hiç bişey yok sizlerin nasil geçti bu dönem

Kızlar embriyonun 2.gün yada diğer günler transfer edilmesinn ne önemi var
yumurta toplama işlemisonrası ilk işlem döllenme oluyor sonraki günlerde embriyo bölünerek hücrelere ayrılıyor önemli olan transfer sırasında embriyonun kaç hücreli transfer edildiği genel olarak 3. veya5. güntransferlerini uygun görüyorlar ama embriyonun gelişme hızına görede karar verebiliyorlar transfer tarihine önemli olan gününden zikaye kaç hücreli transfer edildiği 6 ve 10 hücreli transferler oldugunu duymustum daha ön

Slm canım evet devam ediyor ilaçlar progeston 3 ay oksapar doguma kadar haplarda ilk uç ay dediler evet zor iğneler hatta pregoston bende inanılmaz şişlikler ağrılar yapıyor ama katlaniyorsun bebeklerimiz ıcın

Bekleme Sürecinde hıc ev isi yapmadım dışarı çıkıp cok yitirmedim sadece evde Yürüdüm dik oturmadım yatmıyorsam ayaklarımı uzattım sadece kahvaltımı hazırladım topladım yemek yaptım o kadar dinlene dinlene Ve asla agir kaldırmadım bir kilo dan fazlasını elimi bile sürmedim

Canım bendede belirti cok yoktu arada Kasık ağrısı oldu son iç günde adet ağrım oldu bir an adet olacağım sandım o kadar yani birde cok uyku yaptı bende tek baska olmadı bende de

Slm canım evet devam ediyor ilaçlar progeston 3 ay oksapar doguma kadar haplarda ilk uç ay dediler evet zor iğneler hatta pregoston bende inanılmaz şişlikler ağrılar yapıyor ama katlaniyorsun bebeklerimiz ıcın
slm canım evet progesteron bendede şişlikler yapıyor ve şimdiden yapacak yer kalmadı bide benim e2 yuksekti 24 yumurta toplanmıştı oyuzden diyetimi farklı verdi su içemiyorum farklı bı içeçek ve protein diyeti verdi sen beslenmede diyet uyguladın mı

transfer sonrası 9. günüm kızlar erken testle öğrenenler varmış sizler kacıncı gün yaptırdınız testinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…