Merhaba ne durumdasin merak ediyorum . Ben ilk igneme yarin badliyorum cok heyecanliyim. ilk gun kan tahlili olmicakmis ben yapilcak saniyordum.iyi haberlerini bekliyorumslm arkadaşlar benim tedavivinin asamalarını söyleyim bugun yumurta toplamı oldu basıt bır operasyon oldu kolay gecti sabah erken gittik ilk beni aldılar hazırladılar amliyathane aldılar hazırlarken kızlarla sohbet ede ede anesteni uzmanı geld fatih bey gelince uyuttular yarım saat surmedi dedi eşim geldigimde cok kolay uyandım hafif agrılarım oldu hala var dinlendikten sonra cıktım evdeyim evdede dinleniyorum hafifi hafifi kasılamalr oluyor cunku persembe yada cumartesi transfer yapacagım dedi biz size gun gun haber veririz dediiler ilaç yazdılar 12 gunluk daha igne verdiler rahim kalınlasması için igneler dusuk olması diye ben toplamdan ve tranferden sonra igneyi bilmiyordum cok sasırdım inşallah gelişmelri haber veririm
anladım cnm hayırlısı olsun inşallah diledigin olur en yakın zaman da bebegin olur . . ..
bentedavının olumlu olup olmadıgını soylerım aklına takılanı sor cnm
slm kızlar bende dr fatih beyle tedavi gördüm ve ebriyo transferi sonrası dördüncü gündeyiim başka tedavi olan varmı hangi aşamalardasınız paylaşırmısınız
canım naptın ? nasıl gidiyor
slm kızlar bende dr fatih beyle tedavi gördüm ve ebriyo transferi sonrası dördüncü gündeyiim başka tedavi olan varmı hangi aşamalardasınız paylaşırmısınız
stres yapma yeter. hep olumlu düşün. bizim şansımız hastane ve doktorumuz. bizim ağustos ayında tuttu. rabbime şükürler olsun bugün 4. ayımızdayız. doktorun dediklerini uygula. ilaçlarını ihmal etme ve zamanında al. olacaktır Allah'ın izniyle.
çok sevindim canım senin adına bizim de 8. gün bugün beklemek cok zor sen bekleme sürecinde neler yaptın bide ilaçlara devam ediyormusun igneleri uygulamak cok zor geliyor tabi beklemek daha zor inş bizimde pozitif olur sonuç dua edinben varım cnm bugun 13 gunum sonucumum pozitif rahat tut kendını cnm
yumurta toplama işlemisonrası ilk işlem döllenme oluyor sonraki günlerde embriyo bölünerek hücrelere ayrılıyor önemli olan transfer sırasında embriyonun kaç hücreli transfer edildiği genel olarak 3. veya5. güntransferlerini uygun görüyorlar ama embriyonun gelişme hızına görede karar verebiliyorlar transfer tarihine önemli olan gününden zikaye kaç hücreli transfer edildiği 6 ve 10 hücreli transferler oldugunu duymustum daha önKızlar embriyonun 2.gün yada diğer günler transfer edilmesinn ne önemi var
çok sevindim canım senin adına bizim de 8. gün bugün beklemek cok zor sen bekleme sürecinde neler yaptın bide ilaçlara devam ediyormusun igneleri uygulamak cok zor geliyor tabi beklemek daha zor inş bizimde pozitif olur sonuç dua edin
çok sevindim canım senin adına bizim de 8. gün bugün beklemek cok zor sen bekleme sürecinde neler yaptın bide ilaçlara devam ediyormusun igneleri uygulamak cok zor geliyor tabi beklemek daha zor inş bizimde pozitif olur sonuç dua edin
kızlar transfer sonrası dönemdeyim ama hiç bir belirti hissetmiyorum bazi arkadaşlar ilaçlardan diyorlar ama sadece ara ara kasıklarımda baskı hissediyorum onu dışında hiç bişey yok sizlerin nasil geçti bu dönem
slm canım evet progesteron bendede şişlikler yapıyor ve şimdiden yapacak yer kalmadı bide benim e2 yuksekti 24 yumurta toplanmıştı oyuzden diyetimi farklı verdi su içemiyorum farklı bı içeçek ve protein diyeti verdi sen beslenmede diyet uyguladın mıSlm canım evet devam ediyor ilaçlar progeston 3 ay oksapar doguma kadar haplarda ilk uç ay dediler evet zor iğneler hatta pregoston bende inanılmaz şişlikler ağrılar yapıyor ama katlaniyorsun bebeklerimiz ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?