Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

Baska doktora geçiş yaptım ama arada bir Fatih beye gitmeyi de dusunuyorum. Daha 2li testi yaptırmadım bu hafta yaptırmayı planlıyorum. Sizde 8 haftalık olmuşsunuz. Aramız az gibi görünüyor

Baska doktora geçiş yaptım ama arada bir Fatih beye gitmeyi de dusunuyorum. Daha 2li testi yaptırmadım bu hafta yaptırmayı planlıyorum. Sizde 8 haftalık olmuşsunuz. Aramız az gibi görünüyor
Evet aramız 1 ay aşağı yukarı.Bende sizin gibi başka bi doktora geçip arada fatih beyede gitmeyi planlıyorum ama hangi doktora gitceğime karar veremedim.O yüzden size sordum hangi doktora gidiyorsunuz diye memnunsanız bende gidebilirim diye :)

cnm tşk ederim bir sorum olacak sen de mi fatih beyde yaptırdın ne zamn tansfer oldu sorun neydi sizin acaba kaç emriyo konuldu sana . .. .

hayırlı olsun bebebgin rabbim herkekse versin

merhaba arkadaşlar ben dun basladım ıgnelerime sonucun nasıl oldugunu baslayacagım ama sunu diyebilirim doktorum ekibi hastane mukemmel davranısları cok iyi kendinizi rahat ettirecek her seyi yapıyorlar sorularınıza tek tek cvp veriyorlar inşallah sonucumda guzel olur herkese tavsıye ediyorum . . . .fatih öğüç ve ekibini . . .. .

cnm inş güzel sonuçlar elde edersin hayırlısı ile biras açıklar mısın günde kaç iğne kaç gün yapılacak maliyeti ne kdr gibi

merhaba bende fatih beyle ilk görüşmemi yaptım ama çok hızlı bir görüşme oldu ne yapacağımı anlamadım. ilaç verdi gönderdi nerden başlayacağım ne yapacağım bilemedim hemen ilk adetle başlayalım dedi yaklaşık 20 gün sonra başlıcaz ama verdiği vitamin ve ilaçlar bu kadar kısa sürede işe yararmı yoksa diğer ay mı başlasam bilemedim. bu kadar hızlı olacağını düşünmedim. birde çok güven vermedi ama iyi dr diye yorumlar okuyorum öylesine bir deneyeyim gibi bir şey yapmak istemiyorum. rezerv azlığım var biran önce başlamak lazım ama daha sağlıklı başlamak istiyorum bu ara çok stres yaşadım. karasızım bir olumsuzluk daha kaldıramayabilirim. olumsuz sonuçtan korktuğum için endişeliyim :-(

cnm inş güzel sonuçlar elde edersin hayırlısı ile biras açıklar mısın günde kaç iğne kaç gün yapılacak maliyeti ne kdr gibi

merhaba cnm tşk ederim inşallah rabim hepimizin dilegini veriri cok heyecanlı bir şey ignere basladım bana dört adet Gonalf 450IU/0,75, 6 adet merional 75IU, 4 Cetrotide 0,25 verdi 2 adet ovitrelle verdi persembe gittim adetimin ikinci gunu gonalf basladım merionalle birlikte

gonalf göbekten merionalı kalcadan yaptırıyorum her gun aynı saattte ben saat 14:00 gibi yaptırıyorum bir gun sagdan bir gun soldan yaptırıyorum iki gunde bir fatih beye gidiyorum yumurtalıkların buyume takibine cok guzel buyuduler
her iki gunde 3 ml buyuyorlar ilk gun 6 ml di iki gun sonra 9 ml oldular bugunde 12 ml olmuslar bugun Cetrotide 0,25
baslladım üçüncü ignem buda digerlerinden bir saat sonra yapılıyor göbekten yıne yumurtalıklar kendiliginden çatlamasın diye çarsamba gıdecegim tekrar muhtemelen pazartesi toplama işlemi yaparız dedi fatih bey en son çatlama ignesi yapılacak galiba iki adet saat veriyorlar ameliyata göre onu hepsaplayarak . . .

igneler böyle canım maliyette ben 4 adet gonalf ları ve 1 adet ovitrelle yi yazdırdım sgk ile aldım 460 tl birde yazdırma için doktor muayenesine verdim 60 tl diger ilaçlarda 300 tl tuttu birde bir adet ovitrelle daha alacagım 45tl ye
865 tl tuttu daha istenmez ise hastane de 4500 dediler ama su anana kadar hiçpara vermedik görüşmeler muyene spermogram testi falan yaptırdık muhtemelen yumurta transferinde verilecek para . . . ilker bey var onunla görüşmüştük para işlerini cnm bir daha para bahsini acan olmadı . . . .

allahım hepimizin dilegini versin inşallah . . . . .

merhaba anelya hanım ne gibi vitemın verdi bizde vermıs tı bana e vitemını eşimede sperm hızlanması için etki edermi bilmiyorum bizde bir ay sonra basladık

ben cok arastırma yaptım sonra fatih beyle görüşme yapınca kararım kesinleşti ne kadar arastırırısam o kadar kafam karıstı bu forumda 5 kişi ile tanıstım fatıh beyden pozitif sonuç alan hastaneye gittim orada tanıştım pozitif sonuç alan hatta bugün muayene gittigimde bir kişi daha sonuc için gelmiş pozitifti :)ben internnette arstırdıkca kafam arap çorbası oldu ve kendimi strese sokuyordum içimi ferah tutarak bir yere inanmak ve başlamak istedim her ay erteledikçe bahaneler sebepler neden ler bitmedi sonunda tek karar la evet dedim basladım veren rabbim dedim bunlar bahane dedim rabbım hepimize nasip etsin inşallah cnm sizin sorununuz neydı canım gönlünün ısısndıgı yere yaptır sehır dısından gelenlerede apartları falan varmıs afyondan kutahyadan gelenleri gördüm apartta kalıyorlarmıs acıbademın ayarladıgı ve tek tek her sorununla ılgılenıyrolar defalarca sor defalerca cevap verıyorlar hemsıreler doktor bey ben memenunum inşalla sonucumda pozitif olur dua ediyorum rabbım her bebek evlat isteyene versin insallah

cnm çooooooook sağol gayet güzel açık açık yazmıssın inşallah isteyen herkes bizlerde bebiş sahibi oluruz hayırlısı ile iğneleri kendin yapabiliyo musun göbekten yoksa sağlık ocağı filan mı yapıyo cnm bn iğneden de korkarım ama yapıcak bişi yok artık gerekirse bnde senin kdr heyecanlandm kaç yum görünüyomus kimisinde 8-10 kimisinde 20 kadar oluyomus

benim yumurta rezervim az o yüzden daha dikkatli davranmak ve oyalanmak istemiyorum. bize de aynı şekilde e vitamini verdi birde yumurta geliştirici takviye ve eşime de size verdiğinden verdi sanırım. yarın kullanmaya başlıcaz ama bunlar nasıl içilecek bilmiyorum aç mı tok mu nasıl almalıyım bilemedim. dr uaramaya çekindim ama yarın aricam birde hemen tedaviye başlayalım dedi ama verdiklerini 15 gün kullanmış olucam yeterlimi acaba yoksa bir diğer aya ertelesemmi diye düşünüyorum. hem daha fazla vitamin almış olucam .sizin tedavi ne zaman başlıyo yani iğnelere geçiş ne zaman ,sorununuz neydi ? birde iğneleri hastane mi sağlıyor? umarım olumlu sonuç alırsınız . ben stresli başladım rahatlamaya çalışıyorum. özellikle rahatlamak için işte mesaiye kalıyorum yoksa evde hep kafam orada ne olcak nasıl olcak. sanırım siz bana göre daha rahatsınız

insallah canım benim hepimizin bebekleri olur mutlulugumuza mutluluk katar inşallah ..

igneleri saglık ocagında yaptırıyorum göbekteni de kalcadan olanıda eger hastaneye gittigimde saatti gelmişse acıbademde yaptırıyorum göbekteni de kendimi kasarım diye korkkuyorum aynı saat onuda hemsireye yaptırıyorum pazar gunu esim yaptı ama göbekteni kalcadan olanı hastaneye acıle gıttık cnm benim 8 gibi canım suan gözüken . . . .

esk,şehirdemisin sen baska sehirdemi cnm . . . .

soracagım tum soruları sor canım cevapları ınsan herseyı tek tek ogrenmek istiyor bende bir çok arkadasa tek tek sordum sagolsunlar yardıcıoldular birinin ikiz birinin tek bebegi oldu dıgerı hamıle insallah bzilerde oluruz cnm

canım bızım vitemınler ac tok farketmiyordu yumurtalık için bir test yapılıyormus amh diye yaptınızmı cok faydası oluyormus bizim bir arkadasındaa yumurtalıkla alaklı sıkıntışarı var bununla kararı ona göre daha iyi oldu kararları ilaçlar için doktoru aramakmı arayımn derim cevap veririler tek tek bana oyle yaptılar bu işte tek kural sakın olmak diyorlar psikolojı cok onemli imiş bende elimden geldikce kalbımı ferah tutmaya calışıyorum cok konusmamamya arastırmamaya calışıyorum cnm

ben tedavıye basladım 16 ekimde bugun 6 gunumdeyım igneler sen alıyorsun eczaneden ilaçlar hep igne zaten direk tedavi ignelerle baslıyor adetin ikinci gunu gonalf ve merionala ignelerine baslıyorsun bırı gobekten dıgerı kalcadan cnm sonra üçüncü bir igneye baslıyorsun yumurtalıklar buyumesıne göre oda göbekten en son yumurta toplamından önce çatlatma igne vuralacakmıs

bizimsorunumuz esimin sperm sayısı az bende bir sıkıntı yok cnm doktorların dedigi kadarı ile sehir olarak neredesiniz ......

rahat olmaya calışın kalbinizi gönlünüzü allaha emanet et için ferahlar en azından cnm .....

İnşallah cnmbnm esim sperm testini tekrarladi 1,5 tan 4,5 milyon a cikmiş ml de hareket%45 embriliyog ii artmiş bi ayda ne kullaniyosn dvm et demiş k.boynuzu suyu içiyor aşilama yapilabilir bi iki kez daha yaptr yılbasina kdr da esim ası deneyelm diyor bana da vakit kaybi mi olur ki diyorum Eskişehirdeyz ası denersrk acibademde mi denesek ki bn spekulm taktırmkta cooook zorlaniyorm o yüzden anestezi altında yapilsn istiyorum olur mu ki

ben asılama vakit kaybı diye dusunuyorum aynı sıkıntılar stresler ilçalar kullanılıyorsun ben tup bebek daha rahat diye dusunuyorum nerede yaptırdın asılamayı doktorun kım fatih bey asılama yapıyormu bilmiyorum ama ben umit hastaesi talat beye gittim o dogruyu söylüyor asılama sansın az ise yapma diyor yani bize oyle dedi cok durust dogru bır doktor

cnm daha yaptırmadm eşim sperm testi yapturmıstı 40 gün önce filan 1.5 milyona düşmüş sayı 3-4 gün önce tekrarladı testi dr u ayda bikez 3-4 kere yaptır dedi bu sefer 4.5 milyona yükselmiş devlet hstnesnde yaptıryo da orann tüp bebekleriyle ilgilenn embriliyog sayı 1 ayda ii artmış bi iki ay daha yaptr artıs olursa asılama da deneyebilirsnz demiş eşimde aşılama denemek istiyorm diyor ama bn istemiyorm bi an önce gerekeni yapmk istiyorm kasımda da yaptırsın da fatih beye gidelim grslm diyorm bakalm talat beye gitmiştim 10 ay önce ilk denemelerimizde o zmn sayı 25 milyondu aşı demişti ama bn vajinal muayeneden korkup kendimi kastığım için bana pek hos davranmadı snr sabahattin beye gittim sonrada devlet hstanesnde tüp bebek uzmanına gittik o da tüp dedi öyle yani cnm

anladım cnm hayırlısı olsun inşallah diledigin olur en yakın zaman da bebegin olur . . ..

bentedavının olumlu olup olmadıgını soylerım aklına takılanı sor cnm

AMH testi yaptırdım 0,70 çıktı dr sınırdasın acele et dedi. 1 yıl geçti aradan bir türlü hazırlanamadık bu ay danışmak için gittim dr hemen ilaçları yazdı başlıyoruz dedi bu kadar çabuk beklemiyordum. çok stres yaptım hem heyecan hem korku var şimdi. bir de kalçadan iğne yaptıramıyorum buna bir çözüm varmı acaba hapları bile zor yutuyorum . kalçadan iğne yapıldığını duymamıştım .aşılamada böyle birşey yoktu aynı şekilde olacak sandım. napıcam bilmiyorum. zaten eşimde çok fazla korkum olduğu için kızıyor :-( keşke bir an önce herşey geçmiş bitmiş olsaydı

anladım cnm hayırlısı olsun inşallah diledigin olur en yakın zaman da bebegin olur . . ..

bentedavının olumlu olup olmadıgını soylerım aklına takılanı sor cnm
buarada cnm senin de mi ilk bebeğin olacak kaç embriyo yerleştirilmesini istiyosunuz

buarada cnm senin de mi ilk bebeğin olacak kaç embriyo yerleştirilmesini istiyosunuz

slm cnm evet ilktüp bebek ben asılam falan yaptırmadım doktorum bosa zaman kaybı aynı ılaçlar kullanıyorsun tup bebekte sansınız daha yuksek dedi benimde aklıma gönlüme yattı acıkcası

eşim iki emriyoistiyor biri tutmazsa digerinin tutma sansı cok ama ikiside tutabilir oda nasibimiz diyor cnm biz fikir olarak alıştık ikiz bebege bayagı inşallah dilegimiz olur

bu arada tedavımın 8.gunumdeyım yuöurtalılar 15ml olmuşlar artık hergun gidecegim dun gittim bugunde gidecegim fatih bey daha sık görüşmek gerekir dedi bakalım toplama ne zaman olacak

canım bu kadar stres yapma ne kadar dusunursen o kadar zorlanırsın bende bayagı korkarım igneden ama cocgum bebegım için diyorum o zaman katlanması farklı oluyor annelik iç gudusu diyelim

o oyle mi olur böyle mi olur diye düşündükçe daha çok zor oluyor bende bazen ne olacak diye düşüncelere kapılıyorum sabahlara kadar uyumuyırum eşim en buyuk destekcim biz tamemen allaha emanet ettik kendimizi bazen rahat oluyorum bazen kurruntu yapıyorum sonra vesveseler beni rahat bırak ben düşünmeyecegim diyorum . . . .

kalçadan igneye gelince evet tedavi basından sonuna kadar var hatta catlatma igneleri var yumurta toplamından önce iki tane

tedavi kısa zaman oldugu için igne cabuk dagılıyor diye igne yapılıyor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…