Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

tamam canım anladım şimdi. Hızlı trenle gitsek 1 buçuk saat bi de orda oyalanılacak 1 buçuk saatte dönüş her muayene bir günümüzü alacak üstüne bi de sonuç negatif olursa ben psikiyatriye yatarım artık :))
yok ya Allah korusun öle deme ben osmangazide baslicam bakalim nasipse yunus aydin diye bi doktor arastirdim yorumlara baktim gayet iyi bide orda bi arladasim var tup bebek bolumunde oda ben yardimci olurum dedi bi baslayalim bakalim sende arastir Doc. Dr. Yunus Aydin

yok ya Allah korusun öle deme ben osmangazide baslicam bakalim nasipse yunus aydin diye bi doktor arastirdim yorumlara baktim gayet iyi bide orda bi arladasim var tup bebek bolumunde oda ben yardimci olurum dedi bi baslayalim bakalim sende arastir Doc. Dr. Yunus Aydin
tamam canım sağolasın ona da bakarım şimdi

Yorumlar çok iyi ama randevu almak lazım hiç bilmiyorum orda nasıl oluyo bu işler yine adetin ikinci günü gel mi diyolar ön görüşme yapıyolar mı benim rapor durumum falan yok zaten. Bazı doktorlardan özel randevu alınıyor ya tıpta bu doktorda da öyle bişey var mıdır

Yorumlar çok iyi ama randevu almak lazım hiç bilmiyorum orda nasıl oluyo bu işler yine adetin ikinci günü gel mi diyolar ön görüşme yapıyolar mı benim rapor durumum falan yok zaten. Bazı doktorlardan özel randevu alınıyor ya tıpta bu doktorda da öyle bişey var mıdır
Ben yeni bilgiler ogrendikce burdan yazarim

Kizlaaarrr kafama bisey takildi sormak istiyorum ya tup bebek tedavisinde kilo sinir varmi acaba ya

Kizlaaarrr kafama bisey takildi sormak istiyorum ya tup bebek tedavisinde kilo sinir varmi acaba ya
benim arkadaşımda osmangazi de yaptırdı kilolu idi zayıflamasını söylediler 6 ay kadar kilo verdi öle başladı 1 tane 3.gün embriyosu transfer ettiler tuttu...gittiğinde eğer fazla kilo varsa sanırım söylerler ver diye

Meraba arkadaslar. Bugun ben guzel haberi aldim. Insallah tum isteyenlere nasip eder Allahim biz ne yapsak bos rabbim isteyince oluyor ama kesinlikle hergun meryem suresini okuyun. Ayrica Bugun 12. Gunumdu ve beta degerim 314 cikti cok merak ediyorum tek mi ikiz mi diye :)

Meraba arkadaslar. Bugun ben guzel haberi aldim. Insallah tum isteyenlere nasip eder Allahim biz ne yapsak bos rabbim isteyince oluyor ama kesinlikle hergun meryem suresini okuyun. Ayrica Bugun 12. Gunumdu ve beta degerim 314 cikti cok merak ediyorum tek mi ikiz mi diye :)
Hayirlisi olsunn cook mutlu oldum Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinn insallahh bende bir 2 gune baslicam Fatih beye tedaviye adet olmayi bekliyorum

Bende herzaman onu soylerim rabbim ne zaman nasip ederse hayirlisiyla insallah tum insteyenlere versin kac embriyo koydurdun peki

Rabbim insallah sizede nasip eder. Inanin ben hic dikkat etmedim ineklerimiz var bizim hep gittim inek sagdim. Sagarken comelip kalktim dusunun gunde 150 defa felan yani. Ama rabbim nasip ederse eger ne yapsak bos.

Bana iki tane empriyo verildi arkadasim. Benim icime ikiz doguyor insallah saglikli hayirli olsunda. Ayrica hic hamilelik belirtisi yasamadm ama transferden sonra 9. Gun kendim idrar testi yaptim onda cikti. Cok sasirdim yanlis cikti sandim iki tane daha yaptim onlardada cikti

Yok hala acibadem gitmez sanirim ileri tarihlere randevu aldim. Ben 22 yasindayim azda olsa pko sorunum vardi. 2 yil önce kendiliginden hamilr kalmistimama 3 aylikken kan pihtisindan dolayi ddüştü. Senin yaşın kac olmamasindaki sebep ne :)

Yok hala acibadem gitmez sanirim ileri tarihlere randevu aldim. Ben 22 yasindayim azda olsa pko sorunum vardi. 2 yil önce kendiliginden hamilr kalmistimama 3 aylikken kan pihtisindan dolayi ddüştü. Senin yaşın kac olmamasindaki sebep ne :)
Ben 26 yasindayim esimde sperm azligi var ondan dolayi bendede pko var ama asil sebep esimin spmerm sayisi sadece pko dan dolayimi yaptirdin tup bebegi peki. Bide acibademden doktorundan memnun kaldinmi acaba

Evt pkodan dolayi yaptirdik buyuk bi sorun değil bizim ki ama iki defa asilama tutmayinca acele ettik. Ben fatih beyi cok ama cok sevdim o kadar cok doktor gezdim ki ama onun gibi icten guven veren sevecen doktor gormedim. Insallah onun gibi bi kadin dogumcu bulabilirim

Evt pkodan dolayi yaptirdik buyuk bi sorun değil bizim ki ama iki defa asilama tutmayinca acele ettik. Ben fatih beyi cok ama cok sevdim o kadar cok doktor gezdim ki ama onun gibi icten guven veren sevecen doktor gormedim. Insallah onun gibi bi kadin dogumcu bulabilirim
Bende gercekten cok sevmistim biz on gorusme yapmistik kendisiyle muayne oldum ilk ozaman tanismisyik cok iyi cok icten guvenilir biri gercekten ona devam etmeyi dusunmuyomusun sanirim muayne ucretinden dolayimi

Ben ilceden geliyorum. Hamilelere 5 ile 6 arasi bakiyormus bana cok gec o saatler birde sende biliyosun cok bekletiyorlar cok hastasi var. Acibademde baska bi doktora gidip ama arar arada ona da muayene olmak istiyorum. Ozlem hanimi cok anlatiyorlar galiba ona gidicem senin bildigin var mi

Back
X