Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inş. Ya degerim 10. Gun 645 12.gün 1758. Fatih Bey bir yorumda bulunmadı ama ikiz olabilir mi ki? Bayagi yüksek demiAy cok sevndm rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsn kac cikti degerin :)
Evet benim de öyle olmuştu ama çok değildi seninki kadar. Benim adet ağrısı gibi ağrılarım vardı. Hatta adet olacağım diye aglamistim. Ama çok şükür olumlu sonuçlandı. İnş. Senin de öyle olur içini ferah tut.Kaknus10 cnm 14.gün tekrar yapılacak testin ozaman kesinleşir yada hastaneyi arayıp sorsaydin keşke seninde akıntın artmismiydi bugün akintim çok arttı benim çamaşırım ıslak oluo normal mi ilk denemem
Hic korkma canim bol bol dua et hergun meryem suresini oku rabbim hayirlisiyla evlatlarinin sana tutunmasini nasip etsin insallahh ben 4. Gun transferi oldum canimCanım yeni gordum Rabbim bebislerini kucağına almayı nasip etsin inşallahben oksuruyorum hapsuruyorum oyuzden korktum çok inşallah yawrularim benimledir
senin kaçıncı gün transferi yapıldı
Oyy masallahh bencede seninde garanti ikiz cok cok yuksek degerin masallah benimde 9. Gun 169 11. Gun 350 12. Gun 550 di ve iki kese cikti cok sukur hamdolsun ayy bide senin ki 3 uz olmasin :))))Amin inş. Ya degerim 10. Gun 645 12.gün 1758. Fatih Bey bir yorumda bulunmadı ama ikiz olabilir mi ki? Bayagi yüksek demi
evet canım ilk denememİnşallah cnm seninde mi ilk denemen
Ya öyle bir şey olabilir mi acaba? İki embriyo transfer edildi. Bir an korktum. :))))Oyy masallahh bencede seninde garanti ikiz cok cok yuksek degerin masallah benimde 9. Gun 169 11. Gun 350 12. Gun 550 di ve iki kese cikti cok sukur hamdolsun ayy bide senin ki 3 uz olmasin :))))
Vallahi bilmiyorum olurmu olur senin ailende ikiz varmiYa öyle bir şey olabilir mi acaba? İki embriyo transfer edildi. Bir an korktum. :))))
Canim merhaba nasilsin nabtin test yaptirdinmi kac cikti guzel haberlerini bekliyoruzzz :)Kızlar günaydın transferimin 10. Günü çok merak ediyorum belim ve kasigim agriyo 2 gündür inşallah kuzularimiz bizimledir![]()
Cnm iyim hamd olsun sen nasilsin yarın test günüm çok merak içindeyim inşallah cnm Rabbim güzel haber vermek nasip etsin inşallahCanim merhaba nasilsin nabtin test yaptirdinmi kac cikti guzel haberlerini bekliyoruzzz :)
Iyim bende cok sukur hamdolsun su an bekleme asamasindasin sanirim ayy cok heyecanli su bekleme ani Rabbim yardimcin olsun insallahh hayirlisiyla guzel haberler al da bizede haber ve emi :))Cnm iyim hamd olsun sen nasilsin yarın test günüm çok merak içindeyim inşallah cnm Rabbim güzel haber vermek nasip etsin inşallah![]()
Kızlar hamileyimmm değerin 340 cikti Rabbim herkese nasip etsin evlat sevgisinden yoksun birakmasinIyim bende cok sukur hamdolsun su an bekleme asamasindasin sanirim ayy cok heyecanli su bekleme ani Rabbim yardimcin olsun insallahh hayirlisiyla guzel haberler al da bizede haber ve emi :))
Cokk sukur cok sevindimm rabbim sonuna kadar nasip etsin insallahh hepimize :))Kızlar hamileyimmm değerin 340 cikti Rabbim herkese nasip etsin evlat sevgisinden yoksun birakmasin
Zamani diilmis demekki bol dua et Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah hayirlisiylaa en kisa zamandaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende bi kere ankarada ni kere fayih beyde denedim olmadı darısı bize inş