Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

İnşallah cnm cansu 26 sendemi beklemedesin kaçıncı günün bel agrin falan varmı benim arada sağ sol kasigimda batma oluo okadar çok merak ediyorum Rabbin herkezle beraber bizede nasip etsin inşallah;)

Canım yeni gordum Rabbim bebislerini kucağına almayı nasip etsin inşallah;) ben oksuruyorum hapsuruyorum oyuzden korktum çok inşallah yawrularim benimledir;) senin kaçıncı gün transferi yapıldı

Kaknus10 cnm 14.gün tekrar yapılacak testin ozaman kesinleşir yada hastaneyi arayıp sorsaydin keşke seninde akıntın artmismiydi bugün akintim çok arttı benim çamaşırım ıslak oluo normal mi ilk denemem

Kaknus10 cnm 14.gün tekrar yapılacak testin ozaman kesinleşir yada hastaneyi arayıp sorsaydin keşke seninde akıntın artmismiydi bugün akintim çok arttı benim çamaşırım ıslak oluo normal mi ilk denemem
Evet benim de öyle olmuştu ama çok değildi seninki kadar. Benim adet ağrısı gibi ağrılarım vardı. Hatta adet olacağım diye aglamistim. Ama çok şükür olumlu sonuçlandı. İnş. Senin de öyle olur içini ferah tut.

Canım yeni gordum Rabbim bebislerini kucağına almayı nasip etsin inşallah:KK66: ben oksuruyorum hapsuruyorum oyuzden korktum çok inşallah yawrularim benimledir:KK66: senin kaçıncı gün transferi yapıldı
Hic korkma canim bol bol dua et hergun meryem suresini oku rabbim hayirlisiyla evlatlarinin sana tutunmasini nasip etsin insallahh ben 4. Gun transferi oldum canim

Amin inş. Ya degerim 10. Gun 645 12.gün 1758. Fatih Bey bir yorumda bulunmadı ama ikiz olabilir mi ki? Bayagi yüksek demi
Oyy masallahh bencede seninde garanti ikiz cok cok yuksek degerin masallah benimde 9. Gun 169 11. Gun 350 12. Gun 550 di ve iki kese cikti cok sukur hamdolsun ayy bide senin ki 3 uz olmasin :))))

Oyy masallahh bencede seninde garanti ikiz cok cok yuksek degerin masallah benimde 9. Gun 169 11. Gun 350 12. Gun 550 di ve iki kese cikti cok sukur hamdolsun ayy bide senin ki 3 uz olmasin :))))
Ya öyle bir şey olabilir mi acaba? İki embriyo transfer edildi. Bir an korktum. :))))

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende geçen sene denedim fatih bey de tutunmadı tek yumurtam oluşmuştu kaliteli yumurtanız var dediler ama nasip değilmiş bakalım bi süre sonra tekrar denicem sanırım

Kızlar günaydın transferimin 10. Günü çok merak ediyorum belim ve kasigim agriyo 2 gündür inşallah kuzularimiz bizimledir;)

Cnm iyim hamd olsun sen nasilsin yarın test günüm çok merak içindeyim inşallah cnm Rabbim güzel haber vermek nasip etsin inşallah:KK66:
Iyim bende cok sukur hamdolsun su an bekleme asamasindasin sanirim ayy cok heyecanli su bekleme ani Rabbim yardimcin olsun insallahh hayirlisiyla guzel haberler al da bizede haber ve emi :))

Iyim bende cok sukur hamdolsun su an bekleme asamasindasin sanirim ayy cok heyecanli su bekleme ani Rabbim yardimcin olsun insallahh hayirlisiyla guzel haberler al da bizede haber ve emi :))
Kızlar hamileyimmm değerin 340 cikti Rabbim herkese nasip etsin evlat sevgisinden yoksun birakmasin

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende bi kere ankarada ni kere fayih beyde denedim olmadı darısı bize inş

Back
X