- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Senin bugun müydü randevunSaat 17:30 gibi aradılar beni de. Ararlar daha bekle sen birazcık daha. Bugün nicel beyin işlemleri biraz çoktu galiba anca arıyorlar yoğun olunca
Yok canım özellikle akşamları kaşık ağrısı gibi de değil garip bir ağrı bacagima vajina bölgemde vuruyor prolutexten kaynaklı olduğunu düşünüyorum bel ağrım da geçti hiç bir şeyim.yok belirti olmayınca da ümitsizlik kaplıyor içimi sonra iyi düşünmeye zorluyorum kendimiBu arada sen nasılsın canım var mı belirti
Ümitsizlik yapma canım daha test gününe var inşallah güzel sonuçlr alacaksınYok canım özellikle akşamları kaşık ağrısı gibi de değil garip bir ağrı bacagima vajina bölgemde vuruyor prolutexten kaynaklı olduğunu düşünüyorum bel ağrım da geçti hiç bir şeyim.yok belirti olmayınca da ümitsizlik kaplıyor içimi sonra iyi düşünmeye zorluyorum kendimi
Belirti nerdeyse hiç olmuyormuş çoğu kisi de, bende de olmamıştı, ümitsiz olmak yok , moraller fora☺☺Yok canım özellikle akşamları kaşık ağrısı gibi de değil garip bir ağrı bacagima vajina bölgemde vuruyor prolutexten kaynaklı olduğunu düşünüyorum bel ağrım da geçti hiç bir şeyim.yok belirti olmayınca da ümitsizlik kaplıyor içimi sonra iyi düşünmeye zorluyorum kendimi
Bugün kan verdim tatlım güzel geldi sonucum değerim 2 ye katlamış ama cuma ve Pazar tekrar ver dedi nicel hoca. Aynı benSenin bugun müydü randevunbekliyorum canım telefon elimde
Çok sevindimmm ne güzel ne güzelBugün kan verdim tatlım güzel geldi sonucum değerim 2 ye katlamış ama cuma ve Pazar tekrar ver dedi nicel hoca. Aynı bentransferden önceki gün bende sabahtan akşama kadar telefon elimde bekledim sonra dayanamayıp canan hanımı aramıştım.
Çok sevindim canım sağlıcakla artsın güzel güzelBugün kan verdim tatlım güzel geldi sonucum değerim 2 ye katlamış ama cuma ve Pazar tekrar ver dedi nicel hoca. Aynı bentransferden önceki gün bende sabahtan akşama kadar telefon elimde bekledim sonra dayanamayıp canan hanımı aramıştım.
Teşekkür ederimÇok sevindimmm ne güzel ne güzel
Sağolasın inşallahÇok sevindim canım sağlıcakla artsın güzel güzelstres yaptırıyor bize bunları
2 dk lik işlem aşılamadan bile daha kolay:) Bır şeye gerek olmuyor ama istersen yedek iç çamaşırı götürebilirsin.Kızlar yanımda bişey götürmeme gerek var mı yarın
Tamamdır canım çok sağol. Beklerken insanların elinde hep kocaman poşet oluyor da ondan sordum2 dk lik işlem aşılamadan bile daha kolay:) Bır şeye gerek olmuyor ama istersen yedek iç çamaşırı götürebilirsin.
Transferden yarım saat sonra hemşire geliyor ilaç anlatıyor sonra da kendini iyi hissedince istediğin zaman çıkabilirsin demişlerdi bana. O kocaman poşet taşıyor dediklerinden biri de benim galibaTamamdır canım çok sağol. Beklerken insanların elinde hep kocaman poşet oluyor da ondan sordumhastenede ne kadar tutuyorlar ona göre kitap alıcam yanıma
Tamamdır canım çok sağol. Beklerken insanların elinde hep kocaman poşet oluyor da ondan sordumhastenede ne kadar tutuyorlar ona göre kitap alıcam yanıma
iyi yapmışsın hazırlıklıı gitmek en iyisiTransferden yarım saat sonra hemşire geliyor ilaç anlatıyor sonra da kendini iyi hissedince istediğin zaman çıkabilirsin demişlerdi bana. O kocaman poşet taşıyor dediklerinden biri de benim galibayanıma herşey almıştım. Alınacak birşeye gerek yokmuş yanına yedek iç çamaşırı yeterli oluyor.
Yok canım ya ilk girerken ellerinde poşet oluyorBelki kendi kiyafetleridir Bana hemşireler giydirmisti iç çamaşırlarını o değişik gelmişti:) Opudan daha kısa tutuyorlar canım. İki saatti galiba tam hatırlamadim
Ben kendim giydim herşeyimi ilac anlatmaya geldi bir hemşire o kadar. Zaten 15 dakika zor dayandım sonra tuvalete kalktım yine mecburBelki kendi kiyafetleridir Bana hemşireler giydirmisti iç çamaşırlarını o değişik gelmişti:) Opudan daha kısa tutuyorlar canım. İki saatti galiba tam hatırlamadim
Denk gelinen hemşireyle alakalı demek ki canımBen kendim giydim herşeyimi ilac anlatmaya geldi bir hemşire o kadar. Zaten 15 dakika zor dayandım sonra tuvalete kalktım yine mecbur
Belki şimdi vazgecmislerdir. İki hemşire giydirmisti. 15-20 dk yeterliymis. Ben 45 dk dayandım da ne olduBen kendim giydim herşeyimi ilac anlatmaya geldi bir hemşire o kadar. Zaten 15 dakika zor dayandım sonra tuvalete kalktım yine mecbur
Altına kaçıracak kadar sıkışık ol öyle alacaz dediler o duruma geldim doktor acil toplantıya gitti dediler 1 saat sıkışık bekledim bu ara biraz yaptım dayanamadım. Tabi doktor gelinceye kadar yine aynı hale geldim transferde altıma kaçıracam diye korktum. Transfer masasından kalkmadan ilk sorduğum soru ne zamn tuvalete gideceğim olduBelki şimdi vazgecmislerdir. İki hemşire giydirmisti. 15-20 dk yeterliymis. Ben 45 dk dayandım da ne oldu
Her an gelebilir canım10. Günüm bugün. Ailemin yanına gittim iyiyim. Sagol
İnşallah canmAynen canım yüksek tut moralini hepiniz dualarımdasız.inşallah bu topik bebişlerle dolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?