Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Bu arada sen nasılsın canım var mı belirti
Yok canım özellikle akşamları kaşık ağrısı gibi de değil garip bir ağrı bacagima vajina bölgemde vuruyor prolutexten kaynaklı olduğunu düşünüyorum bel ağrım da geçti hiç bir şeyim.yok belirti olmayınca da ümitsizlik kaplıyor içimi sonra iyi düşünmeye zorluyorum kendimi

Ümitsizlik yapma canım daha test gününe var inşallah güzel sonuçlr alacaksın

Belirti nerdeyse hiç olmuyormuş çoğu kisi de, bende de olmamıştı, ümitsiz olmak yok , moraller fora☺☺

Senin bugun müydü randevunbekliyorum canım telefon elimde
Bugün kan verdim tatlım güzel geldi sonucum değerim 2 ye katlamış ama cuma ve Pazar tekrar ver dedi nicel hoca. Aynı ben transferden önceki gün bende sabahtan akşama kadar telefon elimde bekledim sonra dayanamayıp canan hanımı aramıştım.

Çok sevindimmm ne güzel ne güzel

Çok sevindim canım sağlıcakla artsın güzel güzel stres yaptırıyor bize bunları

Tamamdır canım çok sağol. Beklerken insanların elinde hep kocaman poşet oluyor da ondan sordum hastenede ne kadar tutuyorlar ona göre kitap alıcam yanıma
Transferden yarım saat sonra hemşire geliyor ilaç anlatıyor sonra da kendini iyi hissedince istediğin zaman çıkabilirsin demişlerdi bana. O kocaman poşet taşıyor dediklerinden biri de benim galiba yanıma herşey almıştım. Alınacak birşeye gerek yokmuş yanına yedek iç çamaşırı yeterli oluyor.

Tamamdır canım çok sağol. Beklerken insanların elinde hep kocaman poşet oluyor da ondan sordum hastenede ne kadar tutuyorlar ona göre kitap alıcam yanıma
Belki kendi kiyafetleridir Bana hemşireler giydirmisti iç çamaşırlarını o değişik gelmişti:) Opudan daha kısa tutuyorlar canım. İki saatti galiba tam hatırlamadim

iyi yapmışsın hazırlıklıı gitmek en iyisi

Belki kendi kiyafetleridir Bana hemşireler giydirmisti iç çamaşırlarını o değişik gelmişti:) Opudan daha kısa tutuyorlar canım. İki saatti galiba tam hatırlamadim
Yok canım ya ilk girerken ellerinde poşet oluyor eğilme diye mi hemşireler giydirdi acaba

Ben kendim giydim herşeyimi ilac anlatmaya geldi bir hemşire o kadar. Zaten 15 dakika zor dayandım sonra tuvalete kalktım yine mecbur

Belki şimdi vazgecmislerdir. İki hemşire giydirmisti. 15-20 dk yeterliymis. Ben 45 dk dayandım da ne oldu
Altına kaçıracak kadar sıkışık ol öyle alacaz dediler o duruma geldim doktor acil toplantıya gitti dediler 1 saat sıkışık bekledim bu ara biraz yaptım dayanamadım. Tabi doktor gelinceye kadar yine aynı hale geldim transferde altıma kaçıracam diye korktum. Transfer masasından kalkmadan ilk sorduğum soru ne zamn tuvalete gideceğim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…