Oo çok beklemissin zor olmuş gerçekten. Alahala bazı hastalara öyle diyorlar. Ben orta sıkışıktim aldılar transfereAltına kaçıracak kadar sıkışık ol öyle alacaz dediler o duruma geldim doktor acil toplantıya gitti dediler 1 saat sıkışık bekledim bu ara biraz yaptım dayanamadım. Tabi doktor gelinceye kadar yine aynı hale geldim transferde altıma kaçıracam diye korktum. Transfer masasından kalkmadan ilk sorduğum soru ne zamn tuvalete gideceğim oldu
Doğal kaldım ama hiç embriyo kalmadı birde ben genetik yaptırmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahSen zaten doğal yollada kaç kez kalmışsın canım. Hayırlısıyla bı şekilde olacak ins
Canım yarın erken mi olacak transferin? Öğleden sonra yılbaşı diye tatiller diye duymuştum.Kızlar yanımda bişey götürmeme gerek var mı yarın
İyi düşünüyoruz belirtilere takılma onların bir anlam yok biliyorsunYok canım özellikle akşamları kaşık ağrısı gibi de değil garip bir ağrı bacagima vajina bölgemde vuruyor prolutexten kaynaklı olduğunu düşünüyorum bel ağrım da geçti hiç bir şeyim.yok belirti olmayınca da ümitsizlik kaplıyor içimi sonra iyi düşünmeye zorluyorum kendimi
12:30 da dediler canımCanım yarın erken mi olacak transferin? Öğleden sonra yılbaşı diye tatiller diye duymuştum.
Gözün Aydın çok sevindimBugün kan verdim tatlım güzel geldi sonucum değerim 2 ye katlamış ama cuma ve Pazar tekrar ver dedi nicel hoca. Aynı bentransferden önceki gün bende sabahtan akşama kadar telefon elimde bekledim sonra dayanamayıp canan hanımı aramıştım.
Sağol canımGözün Aydın çok sevindim
Rahimi daha iyi görüntülemek için o kadar sıkışık olmak gerekiyormuş diye denildi ama bilemiyorum.Oo çok beklemissin zor olmuş gerçekten. Alahala bazı hastalara öyle diyorlar. Ben orta sıkışıktim aldılar transfere
Bana evde su içmeye başlayın dedi.Rahimi daha iyi görüntülemek için o kadar sıkışık olmak gerekiyormuş diye denildi ama bilemiyorum.
Hadi hayırlı olsun ins. Güzel güzel tutunsun bebiş12:30 da dediler canım
Amin canımHadi hayırlı olsun ins. Güzel güzel tutunsun bebiş
İşte tüp bebek yumurta sayısına bağlı başarı sağlıyor. Yumurtanin az olması o kişide sıkıntı olduğunu göstermez. Aylık yumurtluyorsa tamam zaten. Sanki doğal yolla hamile kalanlarin yumurtalıkları yumurta mı dolu. Yada doğal yolla herkes muhteşem kalite embriyolarla mi hamile kalıyor. Hiç öyle değil. Sizin doğal yolla şansın çok daha yüksek bence. İns genetiği sağlam bı tane olursa size yeterDoğal kaldım ama hiç embriyo kalmadı birde ben genetik yaptırmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Yedek iç çamaşırı bir de terlik götürün, orda kağıt terlik veriyorlar ama rahat olmuyor, tuvalete falan giderken rahat olur.Kızlar yanımda bişey götürmeme gerek var mı yarın
Bir de aşırı sıkışık olmayın, ama tuvaletiniz de olsun tabi, sonrasında tutmak çok zor olur. Orda hemşire anlıyor zaten mesane dolu mu boş mu diye :) çok iyi hemşireler, saka yapmışlardı hep . Inşallah sen de kolayca atlatırsın canim. Bir de hep dua et girdiğinde Allahım bana hayirli evlatlar nasip et diye. Biz bir de eşimle girmeden meryem süresini okumuştuk.Kızlar yanımda bişey götürmeme gerek var mı yarın
Saat belli oldu mu canımKızlar yanımda bişey götürmeme gerek var mı yarın
Ya ben bütün mesajları okumadan soru soruyorumAmin canım
Benim bı arkadaş negatif aldıktan sonraki ay bu duayı okumusBir de aşırı sıkışık olmayın, ama tuvaletiniz de olsun tabi, sonrasında tutmak çok zor olur. Orda hemşire anlıyor zaten mesane dolu mu boş mu diye :) çok iyi hemşireler, saka yapmışlardı hep . Inşallah sen de kolayca atlatırsın canim. Bir de hep dua et girdiğinde Allahım bana hayirli evlatlar nasip et diye. Biz bir de eşimle girmeden meryem süresini okumuştuk.
Evet ben de duydum bu duayı, ama arapçası o anda aklına gelmiyor insanın, ben de hep türkçesini söylemiştimBenim bı arkadaş negatif aldıktan sonraki ay bu duayı okumus
“Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).”
“Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.”
Denk mi gelmiş bilmiyorum ama doğal yoldan ikizlere hamile şuan
Bende ezberledimEvet ben de duydum bu duayı, ama arapçası o anda aklına gelmiyor insanın, ben de hep türkçesini söylemiştim
12:30 canımSaat belli oldu mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?