Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Oo çok beklemissin zor olmuş gerçekten. Alahala bazı hastalara öyle diyorlar. Ben orta sıkışıktim aldılar transfere

İyi düşünüyoruz belirtilere takılma onların bir anlam yok biliyorsun

Doğal kaldım ama hiç embriyo kalmadı birde ben genetik yaptırmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
İşte tüp bebek yumurta sayısına bağlı başarı sağlıyor. Yumurtanin az olması o kişide sıkıntı olduğunu göstermez. Aylık yumurtluyorsa tamam zaten. Sanki doğal yolla hamile kalanlarin yumurtalıkları yumurta mı dolu. Yada doğal yolla herkes muhteşem kalite embriyolarla mi hamile kalıyor. Hiç öyle değil. Sizin doğal yolla şansın çok daha yüksek bence. İns genetiği sağlam bı tane olursa size yeterAminn inşallah

Kızlar yanımda bişey götürmeme gerek var mı yarın
Bir de aşırı sıkışık olmayın, ama tuvaletiniz de olsun tabi, sonrasında tutmak çok zor olur. Orda hemşire anlıyor zaten mesane dolu mu boş mu diye :) çok iyi hemşireler, saka yapmışlardı hep . Inşallah sen de kolayca atlatırsın canim. Bir de hep dua et girdiğinde Allahım bana hayirli evlatlar nasip et diye. Biz bir de eşimle girmeden meryem süresini okumuştuk.

Benim bı arkadaş negatif aldıktan sonraki ay bu duayı okumus

“Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).”

“Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.”

Denk mi gelmiş bilmiyorum ama doğal yoldan ikizlere hamile şuan

Evet ben de duydum bu duayı, ama arapçası o anda aklına gelmiyor insanın, ben de hep türkçesini söylemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…