Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

İnşallah canmkesinlikle doğru söylüyorsun nicel bey benim için ümitsiz konuşunca beni de etkiledi sanırım Bir iki deneyeceğim olmazsa kendim devam edeceğim öyle düşünüyorum ama bakalım şartlar ne gösterecek

Meryem suresi okuyamiyorum çok ağır geliyor bana. Zorlamam mı lazım onuda bilmiyorum

İnnemâ emruhu iżâ erâde şey-en en yekûle lehu kun feyekûn(u)

Fe subhânellezî bi yedihî melekûtu kulli şey’in ve ileyhi turceûn(turceûne).
O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: "Ol!" demektir. O, hemen olur. İşte O, Sübhan’dır. Herşeyin melekûtu (mülkü ve hükümdarlığı) O’nun elindedir. Ve O’na döndürüleceksiniz.
İnne rabbeke hüve I-hallâku l-alîm." = "Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." (Hicr, 15/86)
HüvaIIahü l-hâliku l-bâriü" "O yaratandır ve yoktan var edendir." (Haşr, 59/24
Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne)Zekeriya da hani Rabbine: «Rabbim! Beni tek başıma bırakma, sen varislerin en hayırlısısın» diye nida etmişti.
Bende bu duaları okuyorum kızlar. Belki sizde faydalanırsınız

Çok çok fazla sıkışarak gitmeyin, en kötü orda bi şişe daha içiverirsiniz. Tahmininizden fazla bekletebiliyorlar.

transfer sonrası da min 30 dk yatmamı sonra tuvalete gitmemi söylemişlerdi. Öncesinde de çok beklettiler açıkçası. 20 dk dayanabilmiştim. Sonrasında 2 saat kadar daha yatırıyorlar.

Teşekkür ederim

Bende Meryem suresini okuyordum okumaya devam da ediyorum. Senin yazdığın dua ve "hüvallahül halikul bariu" bu duayı okudum. Transferde dilimde bu dua oldu.

Bencede bende boyle dusunuyorum bu dönemde herkesın 4 4 lük bi yumurtası yoktur ama yumurtluyor spermde iyi ise oluyo. Bazen muhteşem kalitede embrıyolar bile tutunup dusuyo ya da tutunamıyo en onemlisi kalitesi degıl genetiği sanırım. Genetiği iyi ise rahımde bi şekilde büyüyüp saglıklı bir bebek oluyor

Yarım saat mi yat dedielr size bana 15 dk sonra girebilirsin dediler dayanamadım.patlayacaktim 10 dk durabildim. Napiyim beni de çok beklettiler ameliyathane de 40 dk üşüdüm orda beklerken insallahhhh tutunmustur ama duramadim çok kötü o 15 dk gecemedi

Transfer sonrası ameliyathanede 10 dk bekletip odaya çıkardılar, odada da 20 dk dediler işte. Mümkün değil ya o süre beklemek. Dışarda da aşırı sıkışık halde 1 saatten fazla bekleyince... iyi bile dayandım diye düşünüyorum.

Ben aşırı sıkışık değildim, tuvaletim vardı ama :) gerçi ben 1 su bardağı su içsem hemen tuvaletim geliyor :) hemşire de baktı mesanen dolu dedi girince transfere, onlar da anlıyorlar. Cikinca da 15 dk sonra tuvalete gidebilirsiniz demişlerdi, ben yine yarim saat tuttum .
Beni özellikle arkadaşım uyarmıştı bu konuda aşırı sıkışık olma hiç tutamazsın diye. Ben normal hayatta da hiç tutamam hemen koşa koşa giderim tuvalete. Hele şimdi görseniz beni ayağa her kalktıgımda kendimi tuvalette buluyorum

Ne iyi yapmışsın ben 10 dk yatabildim insallahh bir sakıncası olmamıştır

Evet içeriğini bilemiyorlar. Kötü denilen embriyo en iyisi olabiliyor. Kadınlar tedavi olduğu için kadına odaklanıyorlar ama ben spermin çok etkili olduğuna inanıyorum. Sperm dolleyemedikten sonra yumurtlasak ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…