İçini ferah tut olacak oldumu her türlü olur ıkınmak sakıncalı sadeceNe iyi yapmışsın ben 10 dk yatabildim insallahh bir sakıncası olmamıştır
Bugün sinirliyim adet olucam galibaEvet içeriğini bilemiyorlar. Kötü denilen embriyo en iyisi olabiliyor. Kadınlar tedavi olduğu için kadına odaklanıyorlar ama ben spermin çok etkili olduğuna inanıyorum. Sperm dolleyemedikten sonra yumurtlasak ne olur.
Transferin yapıldı mıAmin canım
Sakıncası olmaz canim inşallah, zaten ameliyathanede de yatırıyorlar biraz . Allah 'ın izniyle tutunur yavrunNe iyi yapmışsın ben 10 dk yatabildim insallahh bir sakıncası olmamıştır
Evet canım yapıldıTransferin yapıldı mı
İnşallah dua edinSakıncası olmaz canim inşallah, zaten ameliyathanede de yatırıyorlar biraz . Allah 'ın izniyle tutunur yavrun
Hadi hayırlı olsun canım benim iyi misinEvet canım yapıldıyatıyorum şu an
Teşekkür ediyorum kuzumHadi hayırlı olsun canım benim iyi misin
Mesane ağrısıdır oTeşekkür ediyorum kuzumiyiyim canım bir sıkıntı yok. Birazcık ağrım vardı ama tuvalete gidince geçti
Hayırlı uğurlu olsun sağlıklı bir şekilde tutunsun inşallahEvet canım yapıldıyatıyorum şu an
Çok iyiydim bir aparat yerleştirdi ya ondan sonra sıkıştımMesane ağrısıdır oberbat bir şey dimi
Sağol canım inşallah tutunur üzmez biziHayırlı uğurlu olsun sağlıklı bir şekilde tutunsun inşallah
Hayırlı olsun canım bebişin sıkı sıkı tutunsun sanaEvet canım yapıldıyatıyorum şu an
Sağol kuşumHayırlı olsun canım bebişin sıkı sıkı tutunsun sana
%50 sperm %50 yumurta. Kotu embrıyo dıyolar tutuyo iyi embryo dıyolar tutmuyo bnce onmli olan genetık yapısıEvet içeriğini bilemiyorlar. Kötü denilen embriyo en iyisi olabiliyor. Kadınlar tedavi olduğu için kadına odaklanıyorlar ama ben spermin çok etkili olduğuna inanıyorum. Sperm dolleyemedikten sonra yumurtlasak ne olur.
Evet genetiği kötüyse ne yapsak tutmaz. Ben bı doktoru dinlemiştim. Kısırlıkta yüzde 60 erkek etkili artık dedi. Bunuda bütün doktorlar biliyor dedi.%50 sperm %50 yumurta. Kotu embrıyo dıyolar tutuyo iyi embryo dıyolar tutmuyo bnce onmli olan genetık yapısı
Evet canım follita diye folik asit veriyor onun yerineKızlar argifertili transferden sonra bıraktınız mı
Evet canım yazmış aldım onuda elimde 2 tablet argifertil var ondan sordum.Evet canım follita diye folik asit veriyor onun yerine
Benimde yarım paket kaldı ama içmedim sordum içme dedi hemşireEvet canım yazmış aldım onuda elimde 2 tablet argifertil var ondan sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?