Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Sağlıkla kucağına al bir kaç yıl sonra yeniden konuşalım bunu Her hamilelik aynı olmuyormuş. Belki bir sonrakinde daha rahat geçer

Bence bu çektiklerimiz -ve çekeceklerimiz- unutuluyor olmasaydı kimse 2. Yi yapmazdı

Aklımda bulunsun canım. Bize acıbadem yakın olduğu için başka hastaneye bakmadan direkt ordan randevu alıyorum

Aa hayırlı olsun canım. Adet ne zaman oldun mu yoksa
Adetim 11-12 si gibi canım daha olamdım
Vuhuhuuuu yarın kontrole o zaman?
Yok daha adet olmadım. Bugun göğüs hastalıklarına gitmiştim ilaç kullanamama rağmen kan değerlerim iyi çıktı filmde de sıkıntı çıkmadı çok az bir enfeksiyon kalmış onun için ilaç bile vermedi kendiliğinden düşer 2-3 güne dedi 2 ay coraspirine devam edicem. Öyle olunca bende tüp bebeğe çıktım konuştum adet olunca arayın başlayalım dedi. Bende bayramda olursam dedim canan hanım sorun değil siz bayramda olsa arayın dedi.öyle işte

Cok iyi canım. Bazılarında belirti olmasa bile ciğerleri kötü olabiliyor.Neyseki sende bı şey yok. Onlar yanlış bilmiyorsam bayramlarda çalışıyor. Ay bugün Nicel beyin sayfasında paylaştığı hastayi ilk denememde rahim kalinlastirma için gittiğimde görmüştüm çok stresli bekliyorlardı. Sevinçleri odadan duyuluyordu. Ne çabuk geçmiş zaman doğum yapmış. Hoş bizlere bile 4 aya yaklaştı geçmiyor gibi gelsede çok hızlı geçiyor. İns hepimiz görürüz o günleri...

Çok iyi çok sevindim canım Hastalığın bir etkisinin kalmamasıda çok güzel olmuş Hadi bakalım heyecanlı günler gelsin

Ya ne güzel zaman cidden çok çabuk geçiyor bende ciğerde bişey var mı diye çok endişelenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…