Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

İnşallah kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor
Hiç bişi yok kuzum aynı. Tekrardan dr degiştiriyorumdilek ulusoya aldım ayın 17sine.16 hafta doluyor o tarihte. Cinsiyeti merak ediyorum daha doğrusu alışveriş yapmak istiyorum belli olsada. Sanırım söylerler. Sanki ilk hamileliğim gibi herseyi yeniden öğreniyorum. Öyle işte kuzum. Sanada cok sevindim gecip gitti hastalık. Herseyi saglama aldın artık gelsin bebişler

Deniss insanlar 12. Haftada nasıl öğreniyor Bize kimse demiyor Sana hiç tahmin falan söylemediler mi

İnşallah bu doktor içine siner canım cinsiyet zamanı mı geldi Çok haklısıninsan bişeyler almak istiyordur. İnşallah gelir bı sefer çok şartlamıyorum kendimi

Deniss insanlar 12. Haftada nasıl öğreniyor Bize kimse demiyor Sana hiç tahmin falan söylemediler mi
Ya evet ya. En azından şuna benziyor demişler hep. Sana demedilermi diyolar. muratın verdiği ültimatomlar dediğinin nereye gittiğini kavramaya falan ugrasırken hiç aklıma gelmediki. Artık 17sinde insallah. Saglıklı olsunlarda ama insan merakta ediyor valla

İnşallah bu doktor içine siner canım cinsiyet zamanı mı geldi Çok haklısıninsan bişeyler almak istiyordur. İnşallah gelir bı sefer çok şartlamıyorum kendimi
Sen şu nazlı ismini yinede aklının köşesinde tuten güzeli şartşadığında daha stres üzüntü olur. Vakti ne zansa artık (ama insallah gelmiştir o vakit)

Yok canim demediler. Turgay beyde 12+5 ti. Valla erkek olanlar 12-13 haftalıkken öğrenmiş. Sordum belli olmaz dedi 16. Haftadan önce yasak dedi Tüp bebekler genelde kız oluyor. Erkek hissediyordum ama kız olabilir.

Sen şu nazlı ismini yinede aklının köşesinde tuten güzeli şartşadığında daha stres üzüntü olur. Vakti ne zansa artık (ama insallah gelmiştir o vakit)
Aslına bakarsan gerçekten beklemekten sıkıldım ama bundada hayır var deyip avutuyorum kendimi
O pek belli olmuyor kardesim yeni doğum yapan soldaymıştı öyle diyordu. He birde kese şekline göre diyorlar yuvarlaksa kız fasulyemsi ise erkek
Tutmamış mı yani. Benim yeğenim 3-4 kez cinsiyet değirdi en son bir erkek dediler bir kız. Sonunda erkek oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…