İnsallah canım insallah olacakİnşallah gelebilirim bu sefer
İnşallah kuzumİnsallah canım insallah olacak
Hiç bişi yok kuzum aynı. Tekrardan dr degiştiriyorumİnşallah kuzumsen nasılsın nasıl gidiyor
Deniss insanlar 12. Haftada nasıl öğreniyorHiç bişi yok kuzum aynı. Tekrardan dr degiştiriyorumdilek ulusoya aldım ayın 17sine.16 hafta doluyor o tarihte. Cinsiyeti merak ediyorum daha doğrusu alışveriş yapmak istiyorum belli olsada. Sanırım söylerler. Sanki ilk hamileliğim gibi herseyi yeniden öğreniyorum. Öyle işte kuzum. Sanada cok sevindim gecip gitti hastalık. Herseyi saglama aldın artık gelsin bebişler
İnşallah bu doktor içine siner canımHiç bişi yok kuzum aynı. Tekrardan dr degiştiriyorumdilek ulusoya aldım ayın 17sine.16 hafta doluyor o tarihte. Cinsiyeti merak ediyorum daha doğrusu alışveriş yapmak istiyorum belli olsada. Sanırım söylerler. Sanki ilk hamileliğim gibi herseyi yeniden öğreniyorum. Öyle işte kuzum. Sanada cok sevindim gecip gitti hastalık. Herseyi saglama aldın artık gelsin bebişler
Kese konumuna göre cinsiyet yahmim edenler var bazen ana sayfada görüyorumDeniss insanlar 12. Haftada nasıl öğreniyorBize kimse demiyor Sana hiç tahmin falan söylemediler mi
Ben birine yolladım. Ultrason fotosu uygun değil dedi tahmin yapmadıKese konumuna göre cinsiyet yahmim edenler var bazen ana sayfada görüyorum
Dur bir arkadaş vardı burda yazıyım ona baktırmıştı tuttu hatta. Mantığını anlatsınBen birine yolladım. Ultrason fotosu uygun değil dedi tahmin yapmadı
Tamam canimDur bir arkadaş vardı burda yazıyım ona baktırmıştı tuttu hatta. Mantığını anlatsın
Canım bebek sağda mı solda mı. Sağdaysa kız soldaysa erkekmişTamam canim
Ya evet ya. En azından şuna benziyor demişler hep. Sana demedilermi diyolar. muratın verdiği ültimatomlar dediğinin nereye gittiğini kavramaya falan ugrasırken hiç aklıma gelmediki. Artık 17sinde insallah. Saglıklı olsunlarda ama insan merakta ediyor vallaDeniss insanlar 12. Haftada nasıl öğreniyorBize kimse demiyor Sana hiç tahmin falan söylemediler mi
Sen şu nazlı ismini yinede aklının köşesinde tutİnşallah bu doktor içine siner canımcinsiyet zamanı mı geldi Çok haklısıninsan bişeyler almak istiyordur. İnşallah gelir bı sefer çok şartlamıyorum kendimi
O pek belli olmuyor kardesim yeni doğum yapan soldaymıştı öyle diyordu. He birde kese şekline göre diyorlar yuvarlaksa kız fasulyemsi ise erkekCanım bebek sağda mı solda mı. Sağdaysa kız soldaysa erkekmiş
Tamam canım sana mı yolliyimJoanne11 kuzum görüntüsünü istiyor arkadaşım
Kafasımı fotoya göre sağdaCanım bebek sağda mı solda mı. Sağdaysa kız soldaysa erkekmiş
Yok canim demediler. Turgay beyde 12+5 ti. Valla erkek olanlar 12-13 haftalıkken öğrenmiş. Sordum belli olmaz dedi 16. Haftadan önce yasak dediYa evet ya. En azından şuna benziyor demişler hep. Sana demedilermi diyolar. muratın verdiği ültimatomlar dediğinin nereye gittiğini kavramaya falan ugrasırken hiç aklıma gelmediki. Artık 17sinde insallah. Saglıklı olsunlarda ama insan merakta ediyor valla
Sen yolla banaKafasımı fotoya göre sağdaBazısı diyor kızlar daha iyi tutunuyor kalbi duran erkektir buda kız.
Yolladım :)Sen yolla bana
Aslına bakarsan gerçekten beklemekten sıkıldım ama bundada hayır var deyip avutuyorum kendimiSen şu nazlı ismini yinede aklının köşesinde tuten güzeli şartşadığında daha stres üzüntü olur. Vakti ne zansa artık (ama insallah gelmiştir o vakit)
Tutmamış mı yani. Benim yeğenim 3-4 kez cinsiyet değirdiO pek belli olmuyor kardesim yeni doğum yapan soldaymıştı öyle diyordu. He birde kese şekline göre diyorlar yuvarlaksa kız fasulyemsi ise erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?